Sepse une jam femer!

Universal

AnonymouS
Une jam femer! Mos me trajto si te gjitha.
Une dua boten e dua te jem ne nje qoshe te erret ku asnje nuk me sheh.
Te qesh e te kercej nen shi nje balade te vjeter me nje tepanjohur mes rruges. Floket e ngjitur pas fytyres syte e cmendur qe kane ngjyren e zjarrit. Ajo qe rri zgjuar deri ne 5 afer ballit te ngrohte duke u perkujdesur per te dhe ne 7 jemi ne kembe
me fytyren me energjike se kurre. Jam mister. Me zbulo. Jam enigme. Me rri larg.
Jam uragan. Me perqafo. Jam pupel e rene nga qielli me mbaj ngrohte. Jam zermer e ngurte e rrezikshme me rri larg.
Mos ke beso kur qesh.
Mos me beso kur qaj.
Une jam bardhe e zi. Une jam me ngjyra. Jam femra e tradhtuar dhe naten pranon mashkullin sikur sdin asgje.
Jam ajo qe i vura flaken rrobave te tij sepse mbanin aromen e asaj.
Jam nena e femijes qe nuk lindi kurre. Jam nena e femijes special dhe atij normal.
Jam gruaja qe mban vulat e dhunes se dehur ajo qe pastaj me shoqet po cajin duke treguar batuta pa iu dridhur qerpiku.
Ajo qe kercej sa ne nje shtrat ne tjetrin per pak ngrohtesi. Ajo qe ka vendin vetem ne kuzhine dhe ska asnje rol.
Une jam produkt i botes maskiliste qe perdorem ne cdo spot televiziv. Por jam dhe ajo e forta ajo qe nuk lejon asgje te me perbalte. Jam nje mami single e krenare per kete.
Mos me trajto si te tjerat. Une ha cokollate ne 2 te nates dhe pastaj qaj per mekatin qe bera. Jam shoqja perfekte neperka perfekte. Une jam cdo gje. Ajer. Muze. Natyre. Buzeqeshje. Intrige.
Jam ajo qe dua lulet e diellit edhe pse me bejne alergji. Qe fsheh rrudhat nen nje puder te lehte sepse shoqeria sociale i ka inate vitet e mia. Une jam taka 12 cm me 8 ore pune ne kembe. Sakrifice dhe interes.
Nuk e ekzagjeroj kur them jam gjithcka. Jam muzike qe te djeg shpirtin. Jam termet qe bej te te dridhen gjunjet.
Jam frymezim dhe kreativitet. Pikture sharm dhe rrenoje.
Jam enderr. Kapme.
Jam buze. Puthme.
Jam cmenduri. Perballome.
Sepse une jam femer e ti mos me trajto si te tjerat.

Perkthyer nga NT.

-Zana-

e...Thjeshte
Me thene te drejten , e ka egzagjeruar... Kjo ngjan me shume si viktime se nje femer e forte... E pasfidueshme.

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Nuk ka asgje te ekzagjeruar Zana, te gjitha cfare pershkruhen jane te verteta per femren e sotme

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Respekt per femren qe kalon cdo sfide ee ne secilen prej tyre merr akoma me shume fuqi !!

-Zana-

e...Thjeshte
Femra e sotme ka marre kot, une marr shembull tek e djeshmja, prinderit tane... ato me inspirojne/frymezojne mua. K'to fyckat e sotshme, ngelen po viktima.

Almaa'95

Papirus rex
O mistrece :p
Te verteten them mi.. Ne jemi pasqyra prinderve tane ne cdo aspekt, kishte te drejte cupa :)
Femra e sotme ka marre kot, une marr shembull tek e djeshmja, prinderit tane... ato me inspirojne/frymezojne mua. K'to fyckat e sotshme, ngelen po viktima.
Meqe e ke permendur, kurioze jam te dij cfare quan femer "fycke" ti Zana??

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Mos ibo pytje kaq te veshtira mi aman...se i duhet kg caj pastaj te relax ..:D

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Po flasim per femren,e me kohe ka qene me e ndrydhur se sa eshte tani. Me e burgosur se sa sot Zana,sot femra guxon ,ne ate kohe as te ngrinte shikim lart sguxonte

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Femra e sotme ka shume ane dhe pozitive dhe negative por vlen fakti qe merr pjese ne cdo fushe e aspekt te jetes...

-Zana-

e...Thjeshte
Po flasim per femren,e me kohe ka qene me e ndrydhur se sa eshte tani. Me e burgosur se sa sot Zana,sot femra guxon ,ne ate kohe as te ngrinte shikim lart sguxonte

Lexoje artikullin me vemendje.. nuk mund ti thuash e Zonja femres qe ka pershkruar ajo. Nejse, varet nga kendveshtrimet e ndryshme... i ke difektet ne rrjeshta. Sot na vishka 12 cm take ne pune, qenka nena e nje femije special dhe atij normal ( c'fare kuptimi ka kjo? ) ..qenka ajo qe e din qe e ka tradhetuar burri, por ben sikur nuk din gje ..han cokollate ne 2 am etj etj etj .

Almaa'95

Papirus rex
Here we go, erdhi nje fycke pshm :D

Ps... une po flas per artikullin, kjo vjen si e zonja me lopate ne dore . lol

Te bera nje pyetje shume normale sepse jemi ne Forum dhe cdo kendveshtrim(per m teper ata t gabuarit duhen sqaruar)!

Sa per fycke, vajte 30 vjec shoqet i ke te martuara me kalamaj ti nxjerr foto me mbathje neper forume ahahah:)

--- shpjegim---- Sinqerisht e pyeta pa tendenc po meqe e kerkoj ja plasa dhe kete se mezi po e mbaja lol ahahah

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Pse ajo qe vesh 12 cm take ne pune sesht femer? Apo ajo qe del zhveshur nuk eshte? Pershkrimi ta sjell ne cdo kendveshtrim Zana femren,ne cfare do lloj situate

-Zana-

e...Thjeshte
Pse ajo qe vesh 12 cm take ne pune sesht femer? Apo ajo qe del zhveshur nuk eshte? Pershkrimi ta sjell ne cdo kendveshtrim Zana femren,ne cfare do lloj situate

te veshesh take 12 cm ne pune, na qenka sakrifice ? u dashka duartrokitur? i gjithe artikulli eshte permbledhur , pa lidhje. Sipas mendimit tim .. gjithsesi.