Re: SCORPION edhe 100
Ja ku jemi ketu serish /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Kodi Flm, gjithashtu dhe ty sa me fat ne jete e me tej! /pf/images/graemlins/smile.gif
orchidee Po ti zgjas te dyja faqet /pf/images/graemlins/kiss.gif Fat e pare, femrat me karar. Flm sweety!
iren` princeshe FLM nga zemra per urimin, suksese dhe ty ne pune e me nje rritje posti e page /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
notorious_on Respekte plako, te uroj gjithe te mirat dhe ty! /pf/images/graemlins/smile.gif
Dolores Flm perzemersisht! /pf/images/graemlins/kiss.gif
EBM Flm dhe urime per fitoren e boterorit /pf/images/graemlins/laugh.gif
flirtus je i madh, 2 here me ke uruar (jam ne borxh per ty, s'ta kam bo akoma ate nderin /pf/images/graemlins/laugh.gif)
Iola Flm dhe ty, pushimet mire, presim te levizim prape, ti shijojme akoma dhe me shume /pf/images/graemlins/kiss.gif
Blendi Te falenderoj dhe ty, pac gezime dhe ti perhere! /pf/images/graemlins/smile.gif
Impulsiiiiii Ku je ti /pf/images/graemlins/cry.gif Flm dhe ty /pf/images/graemlins/kiss.gif Cmendurite i kam lene per gushtin /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Harap Nderimet e mia Pasha, flm mar, pse qenkam mashtrus, te dija ty mjeshter per kete pune /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Moira Flm sinqerisht, s'kemi ci duam shume mend, se lajthisim shpejt /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
^Ira^ Flm yllo /pf/images/graemlins/kiss.gif Do nje koktej alkoli serish, kete here nga ana ime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondra Flm man, si e ke gocen, rritet, i uroj gjithe te mirat! /pf/images/graemlins/smile.gif
Sceptic Ska gje per vonesen, ma ke mbajt temen gjalle te pakten derisa erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Dhe une te kam xhan njeri i keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Shiraz Ti meriton te me urosh ne fund, se te ka hije /pf/images/graemlins/laugh.gif Flm dhe te ecte mbare dhe ty ne cdo fushe te jetes /pf/images/graemlins/kiss.gif
Bunny Ty tu dhimbs 200 lekshi per te nis nje sms, mire qe ke nje muaj qe kerkon birre Corona e s'behesh i gjalle me te taku. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mesa shoh, po vjen ditelindja jote e do ma japesh ti birren mua. Flm!
Ju falenderoj dhe njehere nga zemra! /pf/images/graemlins/smile.gif
P.S Te gjithe te tjeret qe me kane harruar, ne te tilla raste ia shperblefsha /pf/images/graemlins/grin.gif