SCORPION edhe 100

picasso

Forumium maestatis
Re: SCORPION edhe 100

meqe si per inate ajo fotoja siper nuk do te dali...atehere te uroj nje ditlindje te kenshme me kete(mos beni pyetje ku e gjeta... /pf/images/graemlins/tipsy.gif )
BB08191.JPG

true confidental

Forumium maestatis

Urime Scorpioni, hepi berfdei /pf/images/graemlins/kiss.gif
Fat, suksese dhe perseri fat ......
Duhet tia kesh kalu mire meqe sqenke dukur shpesh ketej , dhe ku pikerisht ke tema jote /pf/images/graemlins/laugh.gif
Na fuj ndonji cmenduri te vockel qe ke ber kur te jesh back..

orchidee

Primus registratum

Happy Bärsdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif scorpe /pf/images/graemlins/smile.gif
Suksese, lumturi, fat, pare e sa me shume femra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ma zgjat cik faqen /pf/images/graemlins/kiss.gif

H

harap

Guest

Edhe 100 o mashtrues /pf/images/graemlins/smile.gif

^Ira^

Forumium praecox

oooooooppppppppsssssssssssssss
Qenkam shume me vonese, sorry /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
U befsh sa te te doje zemra!
T'u realizofshin te gjitha endrrat dhe deshirat!
Suksese ne shkolle!
/pf/images/graemlins/wave.gif

Daniel H

Primus registratum

Hajde re Scorpion sa i nderuar duhet te ndihesh qe te eshte hap tema nga "armiku" yt i vetem ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif sa inat me vjen qe jam me vonese /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

<font color="red">E paç jeten te lumtur,si ta do zemra!!!</font>

Je njeri i mire o rob i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe una te kam xhan /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

Edhe 100 Scorpion /pf/images/graemlins/smile.gif
tortois2.jpg

Urimet me te mira /pf/images/graemlins/kiss.gif

ameba

Forumium maestatis

argentina.jpg

/pf/images/graemlins/rockband.gif<font color="blue">Ti nuk e meriton me te uruar se ja fute vrapit direkt mbas ditelindjes vetem e vetem qe te mos jepje ate te bekuar birre po nejsse...
Hajt mu befsh sa vjec te duash ti ene tu befte pushka top ishalla.... /pf/images/graemlins/goofy.gif</font>

S

Scorpion

Guest

Ja ku jemi ketu serish /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kodi Flm, gjithashtu dhe ty sa me fat ne jete e me tej! /pf/images/graemlins/smile.gif

orchidee Po ti zgjas te dyja faqet /pf/images/graemlins/kiss.gif Fat e pare, femrat me karar. Flm sweety!

iren` princeshe FLM nga zemra per urimin, suksese dhe ty ne pune e me nje rritje posti e page /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

notorious_on Respekte plako, te uroj gjithe te mirat dhe ty! /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores Flm perzemersisht! /pf/images/graemlins/kiss.gif

EBM Flm dhe urime per fitoren e boterorit /pf/images/graemlins/laugh.gif

flirtus je i madh, 2 here me ke uruar (jam ne borxh per ty, s'ta kam bo akoma ate nderin /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Iola Flm dhe ty, pushimet mire, presim te levizim prape, ti shijojme akoma dhe me shume /pf/images/graemlins/kiss.gif

Blendi Te falenderoj dhe ty, pac gezime dhe ti perhere! /pf/images/graemlins/smile.gif

Impulsiiiiii Ku je ti /pf/images/graemlins/cry.gif Flm dhe ty /pf/images/graemlins/kiss.gif Cmendurite i kam lene per gushtin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Harap Nderimet e mia Pasha, flm mar, pse qenkam mashtrus, te dija ty mjeshter per kete pune /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Moira Flm sinqerisht, s'kemi ci duam shume mend, se lajthisim shpejt /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

^Ira^ Flm yllo /pf/images/graemlins/kiss.gif Do nje koktej alkoli serish, kete here nga ana ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondra Flm man, si e ke gocen, rritet, i uroj gjithe te mirat! /pf/images/graemlins/smile.gif

Sceptic Ska gje per vonesen, ma ke mbajt temen gjalle te pakten derisa erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Dhe une te kam xhan njeri i keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shiraz Ti meriton te me urosh ne fund, se te ka hije /pf/images/graemlins/laugh.gif Flm dhe te ecte mbare dhe ty ne cdo fushe te jetes /pf/images/graemlins/kiss.gif

Bunny Ty tu dhimbs 200 lekshi per te nis nje sms, mire qe ke nje muaj qe kerkon birre Corona e s'behesh i gjalle me te taku. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mesa shoh, po vjen ditelindja jote e do ma japesh ti birren mua. Flm!

Ju falenderoj dhe njehere nga zemra! /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S Te gjithe te tjeret qe me kane harruar, ne te tilla raste ia shperblefsha /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Flm Mozzzzzzzzzzzzz /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

Grazie di cuore! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Daniel H

Primus registratum

Scorpe mungon ne apel Arcoja? Te ka hapur dhe temen. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Po atij cfare do t'i uroje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

EBM /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ndoshta ja ka cuar falenderimin ne pm
me t'vecant se ne tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj normale ai hapi dhe temen e meriton /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nje mobilje kokes /pf/images/graemlins/laugh.gif