i ke ren pikes.Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] dashuria nuk lind kurre ne chat! [/qb]
Me fal por nuk eshte dashuri ajo qe lind ne chat.Pasi qe te lind nje dashuri ka nevoje per shuem faktore.ME i rendeshishmi eshte qe ti ta njohesh personin.Pasi dashuria eshte edhe terheqje seskuale.JO MANI por deshire per te njohur tjetrin. ne chat dhe me web cam nuk mund te behet nje gje e tille!Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] Oliver nuk e kam fjalen per "dashurickat" e adoleshenteve qe jane si flake kashte,ndizen dhe shuhen sa hap e mbyll syte.Une flas per dashuri te vertete dashuri te pjekur dhe besoj se ti e ben dallimin,por me siguri ke shkruajtur nxitimthi dhe nuk e ke menduar gjate pergjigjen.Kete e kam bindjeASHURIA mund te linde edhe ne chat [/qb]
mendimi im mar zotni asht qe nqs te duket se po bjen ne dashni ne chat, ta dish se je tuj rrejt vedin. Asht si tip andrret, e kur te zgjohesh realiteti ka me te dal ndryshe. Kur te perballosh realitetin, ateher flasim per dashnin ne chat, por per deri ateher "sweet dreams"Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] Elio_2 tani e pashe qe qenke nga Elbasani,ndoshta njihemi.Hyr tek albnetwork me kete nick se te gjej vete une.Sa per ty Simply complicated nese nuk ke te japesh ndonje mendim tendin mos jep fatre atehere. [/qb]