Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Guest
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

dashuria nuk lind kurre ne chat!

colorado

Forumium praecox

Kush tha qe dashuria nuk lind ne chat?
Kete e thua ti qe nuk e ke provuar me sa duket.Chati ka edhe "palo dashuri"por ne chat mund te lindi edhe dashuri e sinqerte e paster,madje me e paster se ajo konkretja.Sepse ne chat dashuron per ate qe partneri mendon dhe ndjen,dashurohesh me boten e brendshme dhe jo me pamjen e jashtme.

Tanja

Primus registratum

Dasuria nuk pyet lind edhe ne chat biles mund te jet shum me e paster dhe e cilter se ajo konkrete

ilikos

Primus registratum

Dashuri ne chat?Kam kaluar disa te tilla (nese mund te quhen dashuri /pf/images/graemlins/tongue.gif )Por kjo nuk do te thote qe dashuria ne chat nuk mund te lindi.Ajo mund te linde edhe mund te jete reale e paster sic thote shoku parafoles /pf/images/graemlins/tongue.gif .Jo seriozisht e kam besoj se mund te kete dashuri te vertete ne chat por une nuk hyj tek ajo kategori meshkujsh!

hyqmet

Primus registratum

Pashe kete teme dhe u regjistrova edhe une.Po shoh se ky cuni ktu qenka djegur edhe percelluar nga chati se fliska i revoltuar.:pNdoshta edhe mund te dashurohet ne chat.Ndoshta..Si ky kolaboracionisi(ku e ke gjet ket username nje here?Borxhe ke marre? /pf/images/graemlins/tongue.gif )Tu realizofte dashuria byrazer.(Apo e ke rregulluar /pf/images/graemlins/wink.gif )

neta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] dashuria nuk lind kurre ne chat! [/qb]
i ke ren pikes.
Edhe po tu duk sikur lind, vetem po genjen veten.

colorado

Forumium praecox

Oliver nuk e kam fjalen per "dashurickat" e adoleshenteve qe jane si flake kashte,ndizen dhe shuhen sa hap e mbyll syte.Une flas per dashuri te vertete dashuri te pjekur dhe besoj se ti e ben dallimin,por me siguri ke shkruajtur nxitimthi dhe nuk e ke menduar gjate pergjigjen.Kete e kam bindje:DASHURIA mund te linde edhe ne chat

colorado

Forumium praecox

Elio_2 tani e pashe qe qenke nga Elbasani,ndoshta njihemi.Hyr tek albnetwork me kete nick se te gjej vete une.Sa per ty Simply complicated nese nuk ke te japesh ndonje mendim tendin mos jep fatre atehere.

Guest

Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] Oliver nuk e kam fjalen per "dashurickat" e adoleshenteve qe jane si flake kashte,ndizen dhe shuhen sa hap e mbyll syte.Une flas per dashuri te vertete dashuri te pjekur dhe besoj se ti e ben dallimin,por me siguri ke shkruajtur nxitimthi dhe nuk e ke menduar gjate pergjigjen.Kete e kam bindje:DASHURIA mund te linde edhe ne chat [/qb]
Me fal por nuk eshte dashuri ajo qe lind ne chat.Pasi qe te lind nje dashuri ka nevoje per shuem faktore.ME i rendeshishmi eshte qe ti ta njohesh personin.Pasi dashuria eshte edhe terheqje seskuale.JO MANI por deshire per te njohur tjetrin. ne chat dhe me web cam nuk mund te behet nje gje e tille!
Une kam kohe qe chatoj kam njohur shume vete, kam shume shoke...por jane thjesht shoke as miq nuk jane. Ata me njohin nepermjet fjaleve ashtu siq une do te doja te isha...dhe jo ashtu siq jam.
Une nuk jetoj vetem me fjale, veproj ne disa raste dhe e dime shume mire qe veprimet flasim me shume se fjalet!

neta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] Elio_2 tani e pashe qe qenke nga Elbasani,ndoshta njihemi.Hyr tek albnetwork me kete nick se te gjej vete une.Sa per ty Simply complicated nese nuk ke te japesh ndonje mendim tendin mos jep fatre atehere. [/qb]
mendimi im mar zotni asht qe nqs te duket se po bjen ne dashni ne chat, ta dish se je tuj rrejt vedin. Asht si tip andrret, e kur te zgjohesh realiteti ka me te dal ndryshe. Kur te perballosh realitetin, ateher flasim per dashnin ne chat, por per deri ateher "sweet dreams"

colorado

Forumium praecox

Çfare kupton me te njohur te personit ti dott.essa?Cfare eshte personi njehere?Trupi apo ajo qe eshte brenda?Une nuk them qe dashuria e lindur ne chat duhet te jetoje gjithnje brenda chatit,por ajo mund ti kaloje keto mure virtuale dhe te kthehet ne reale.Sa per seksin une them qe ai eshte i fundit qe vjen ne dashuri ai nuk eshte qellim ne dashuri.Aty ku seksi behet qellim nuk ka dashuri por vetem insikt.Per sa i perket asaj qe ty ne chat te njohin jo ashtu sic je por ashtu sic ti shfaqesh nuk di se cte them tjeter vec kesaj keshille miqsore:mos ji hipokrite se dyfaqesia eshte nje e keqe e madhe

bellisima

Primus registratum

A zgjat dashuria e lindun ne chat?

Une s'besoj dashuria mundet me lind ne chat...; ne chat mundet me lind gjithca po jo dashuri!

According to Webster's Collegiate Dictionary (Tenth Edition), Love =attraction based on sexual desire; affection and tenderness felt by lovers (688). lol

I don't think that can happen in a chatroom. However u can make friends in a chatroom , friends e cfare friends se
wink-.gif
.

Tesh sdi si me ju pergjigj ksaj pytjes a zgjat dashuria e lindun ne chat....kur une mendoj se ska dashuri qe lind ne chat...

P.S. Kulmi! Ka ardh koha me than dashuria i ka rrenjet ne chat!
biggrin-.gif

H

harap

Guest

1 jave me ka zgjat me e gjata /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Mu edhe martesa ne chatm, vec nje dite me ka zgjat
wink-.gif

Guest

Me njohje une kuptoj prezantimin dhe komunikimin me nje person.
Fjala person eshte nje fjale qe vjen nga latinishtja dhe do te thote maske.Me vone mori nenkuptonte personazhet.me vone te karakterit.
Une nuk e kisha fjalen per instikte pasi njerzit nuk kane instikte por pulsacione. Por te jemi realist qe dashuria nuk eshte platonike.Lidhja midis dy njerzve behet per ti dhene vazhdimesine jetes. Pra pervec faktorit intelekt ka te beje edha faktori fizik. Qe te dashurohesh me dike nuk ta shohesh ne kompleks dhe jo vetem ne llafet qe ka.

colorado

Forumium praecox

dott.essa je e vetmja ketu qe pergjigjesh me argumenta keshtu qe ia vlen te te kthesh pergjigje:)Me duket se ju te gjithe me keni keqkuptuar.Une mendoj dhe besoj,dhe e di qe dashuria mund te linde edhe ne chat.Nuk po them qe ajo mund te jete jetgjate nese mbetet vetem brenda chatit.Sigurisht qe ajo duhet te kaloje ne rrafshin fizik,por per te lindur ama mund te linde edhe ne chat.

Guest

Ahh nese tani del ne aspektin e njohjes eshte pune tjeter.Pasi menyrat e njohjes jane te shumta, nje nga to eshte edhe komunikimi me ane te chatit. Por nuk me duket e drejte te thuhet se dashuria lindi ne chat?! per mua nuk ka kuptim.
Shpresoj qe kjo mos te behet mot! PAsi do banalizonin edhe kete ndjenje fisnike!

ps. Faleminderit per konsideraten.

colorado

Forumium praecox

Hmmmm besoj se jemi pak a shume ne nje mendje tani dott.essa.Ishte faji im qe nuk e u sqarova sic duhet qe ne fillim por kjo per te vetmen arsye se nuk e konceptoj dot dashuri chati per chat dmth ate iluzionin banal te dashurise.Sepse do mbetej thjesht nje teori dhe jo dashuri ne ate rast.