Sa te rendesishem jane prinderit per ju

Adonis

Primus registratum
Sa te rendesishem jane prinderit per ju

Nuk e di a akzistoj nje teme e tille already por thjesht me beri pershtypje nje gje duke lexuar ne kete forum shpesh here u fajsonin prinderit si faktori kryesor per problemet e sotme te rines. Me te vertete qenkan kaq te keq keta?

pippo

Primus registratum
Re: Sa te rendesishem jane prinderit per ju

per mua varet ndoshta nga qe jetoj larg tyre, per ta tani ka vetem respekt e dashuri po te me pysje nja 5 vjet me pare do te isha pergjigjur qe me çajne pallen, besoj se ne periudha te ndryshme te jetes kesaj pytje i pergjigjesh ndryshe ..........

tola77

Primus registratum

Per mua jane shume,jam larg tyre qe kur isha 19 vjet dhe me mungojne jashte mase,me mungon qetesia kur jetonim bashke.Sot i lutem zotit te jene mire,te kene shendet dhe te gezohen me femijet dhe niperit te mos ju qje syri nga malli i emigrim.Eshte pak e gjitha kjo qe shkruaj,por ju jam shume mirenjohese per menyren e edukimit,formimit,kultures qe me kane dhene.Nuk e di se sa do te ari une te bej per ta kur te kene nevoje por ndjej se do te bej te pamunduren. :wub:

ladouce2005

Primus registratum

sa ajri, sa dielli, sa uji, sa drita e syve, sa gjithcka e domosdoshme per te ekzistuar :wub:

assassino26

Primus registratum

Per mua shume te rendesishem,por per momentim me e rendesishme je ti :wub:

SweetAngel

Primus registratum

Sigurisht, kush nuk do prndin qe e solli ne jete , nuk mund te doje asnjeri tjeter.

Per mua jane sh. sh. te rendesishem, dhe jane nje perkrahje e madhe. Fale tyre jam kjo qe jam.

U jam shume mirnjohese. :kiss: