Sa te gjate jeni????

TEO

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

Kjo motra djepit eshte e gjate si dreqi po 1 cm e ka shtuar me duket... Djepi me tha eshte 180 cm.
Po une prape ta kaloj /pf/images/graemlins/laugh.gif 183 cm ketu :devil:

R-A-F

Primus registratum

Une jam 1 meter e shtate cigare 1/2 CAMELI :goofy: :lol: :tipsy: :smash: :wave: :thumbsup:

the_white_panther

Forumium praecox

1.94 a 1.97 diqka ishtu pa taka kuptohet, lol, me taka 2 metra. hahahahahahahahaha
Se jam m, se mas te me vine kush ne privat ,se hon take ne shteg te ballit, ja daj kryt pergjys, lol

COKOLLATA

Primus registratum

:lol: Teo cfare kalon ti me qafsh si dordolec fushe misri ......... 183 ?????????? Shkurtabiq /pf/images/graemlins/smile.gif .
Ps: Lolita marshallah ti se mos te mar msysh goxha goce ishe , po kete vllain shume te gjate e paske lum ajo goce qe,,,,,, nejse se u bera me turp ...

Lolita_Lola17

Primus registratum

lum si ajo goce qe...? qe ca... /pf/images/graemlins/laugh.gif
ore po cuni duhet i gjate, po ene ashtu sa te mos e arrish dot..jo vallaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

COKOLLATA

Primus registratum

Te hengert goja mjalt ishalla sa me i gjate aq me bukur ka lezet cdo gje e ben me porosi . Mua te pakten me duhet shume i gjate .

TEO

Primus registratum

e mi e ti na kenaqe tani..... ja ti bej nje telefon Yao Kinezit te te vije per vizite.

Guest

Sa te gjate jemi apo sa te gjate e kemi ...trupin :tipsy:

the_white_panther

Forumium praecox

S'pa shof ken si ma paska kalu hala, pse ma i gjati i forumti qenkam une a, lol.

Te pakten per nje gja kekam i pari. lol.

no_stalgic

Primus registratum

1.91 jo dhe keq...këtë vit ndalova të zqjatem :lol: . Jam dhe në ekip basketbolli /pf/images/graemlins/wink.gif

uni20077

Primus registratum

1,80 m. Ne fillore me kane pase thiirr /lejlek/ :goofy: :goofy: :goofy:

pro ecclesia catholica romana :angel:

erisa

Primus registratum

akoma hapur kjo tema??me behet qefi qe shumica jane gjatoshe sepse na nderuat rracen. une jam rritur nje centimeter qe nga hera fundit qe shkruajta ktu..shkova 1.73 pysni djepin po nuk besuat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Kush di te "shohi"...sheh&apprezza duke e shoqeruar me shum ingredjent akoma me interesante,perveç saj.
Nuk sheh ti?...shohin te tjeret! (^=^)

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Kam shkrujt gjo n'ball : UFFiCiO iNFORMAZiONi mi goc?! =P

Une thjesht fola per "shikimin" e ndryshem qe nje person mund te bej..si do qe t'jet nga ana fizike/psiqike,pastaj esht kapaciteti i njeriut te shohi "bukurine" nen ç'do gje..
Bukuria esht nen syt e atit qe shikon.... besoj se nuk esht aspak banale si shprehje,te pakten per mua esht e till. (^=^) Ki besim nen vet-vete dhe ec nen hapat e tuaja...be your self,no matter what they say...===) Police. =))

P.s BooooBooooo jam bo fjalor shprehjes...kte sepse dikush shpreh diçka qe nje person me fjalet e tij te kota gjen me sodisfaksion ne to.