Sa te gjate jeni????

beshbossi

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

akoma me kete histori juve!!!!!!!!!!une pak perpara vesha ca cizme e u habita qe isha bere plot 1.86!!!!!!!!!!!!wow thashe c'ben fabrika!!!!!!!!mistreco sa per macokun po e deshen te vine te marrin kete macen time!!!!! :goofy:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :book: Dielli te nxin faqe,Mistrec, :smash: :smash: kjo te rrit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moira çfare te rrit kjo :smash: :smash: se nuk e kuptoj une.Jo per gjo po aty ke vene kater pika .... dhe fjala gjatesi nuk ka kater po shtate pika ça fjale duhet aty te kater pikat: te rrit .... kë ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Jane ... reticense ,ia ka kap dora nje pike me teper se c 'duhet.(Shpjegimi:po te hash dru rritesh... /pf/images/graemlins/tongue.gif )

I rente nje pike ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

208 cm.

Pa te rrejtme; jo si puna principeit apo pirustit.

Deshet fakte ju? Urdhroni! Thjesht per te krijuar nje pershtypje se nga c'pozicion me shohin te tjeret ne pergjithesi.

P.S: :cool:
sizedoesmatter.jpg

Djep

Forumium maestatis

Uha?
Kur do mi kthesh, porsa t'vij vera? /pf/images/graemlins/laugh.gif

O papi, mushja i cik menien Su@mit se s'beson. Shif i her se mos e ke me t'kollajshme ti meqe e ke patriote.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Jam tip i vshtire une! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po nuk o se s'te beso Djep /pf/images/graemlins/smile.gif Ka zili se do jete noi shkurtabiq si una ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

208 cm :eek:

une mendoja se isha e gjate, por tani po me duket vetja e shkurter :shrug: , shyqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. 1.72

Djep

Forumium maestatis

lol esht cupke, papi /pf/images/graemlins/laugh.gif - "kjo" dmth, jo "ky".

Deri tani gjatsine nuk e ka permen, po dhe shum e shkurter s'ka mundsi te jete.

Diddy19

Su@mi

Postuar nga paperina:
Ka zili se do jete noi shkurtabiq si una ky

Jo nuk jam shkurtabiq,jam shkurtabiqe si ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djepi,"parfumi i shtrenjte ne shishe te vogel"-ka thene Shen Thomai! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] lol esht cupke, papi /pf/images/graemlins/laugh.gif - "kjo" dmth, jo "ky".

Deri tani gjatsine nuk e ka permen, po dhe shum e shkurter s'ka mundsi te jete. [/qb]
Lol ..ca gafe madornale...se i kam dhuru ene nje foto ..me nje pale kembe...o le le le /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithmone mos eshte cun /pf/images/graemlins/blush.gif

Nejse ..une konfermoj me i gjati i af_se eshte Djepi. E mund te them me plot bindje qe hyn ke kategorite e njerezve me te gjate ne te gjithe Shqiperine!

Diddy19

Su@mi

Postuar nga paperina:
Lol ..ca gafe madornale...se i kam dhuru ene nje foto ..me nje pale kembe...o le le le

Ca me ke dergu ti mu??? Foto me nje pale kembe???

Nese ma ke dergu do te kete hy tek seksioni "Posta indesiderata" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

"Posta indesiderata"

Ncuq s'kam ba send akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif ..po e cancello shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Ho se jane alamet sandalesh /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk ishin vec kom /pf/images/graemlins/laugh.gif