Sa te gjate jeni????

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

ERiSa qe je genjeshtare je genjeshtare dhe ti e di se nga e di une.pastaj sa te dali nami per mashtruse se ste beson njeri meeeeeeeeeeee
e une e besoj peshkun :smash:

woooooow

Primus registratum

hahaha zeqo....paska qen e shkurter topmodelja qe te ka cu erisa ne foto.... :lol: :lol:

astronaut

Primus registratum

Une jam 1.95 dhe peshoj 102 kilogram.
Kur une isha i vogel babai im me ushqente me disa lloje ushqimesh qe kishin permbajtje nitrati. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prandaj u bera kaq sa edhe kur te hyj brenda ne shtepi, me duhet te kerrucem qe kaloj traun e siperm te deres se jashtme. :lol: :lol:

erisa

Primus registratum

pse mer ti ne kasolle jeton ti e ??qe i paskeni dyert e vogla ju...

ej Gloriia ho mi fol dhe ti se njele tu me gjëmu mu koma-komes Ho pra thuje ti sa e gjate jom une Se ky Zeqoja ty te beso me shume :cry:

woooooow

Primus registratum

zeqooo shif ktu tashi.....per gjatesine e erises me mire mos u qaj shume se ska ku te shkoj mo e gjat,vetem te cpoj tavanin pastaj.... :shrug:

po ti si sna the iher sa i gjat je,apo ke hall se te del gruja me e gjat se vetja?? :tipsy:

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] Kurse une zbath jom 1.73 cm kurse me kpuc munet dhe me arrit 1.80 e ca :rolleyes: [/qb]
O erisa me ka rene perdhja mua a vjen pak ma ve se jam i shkurter mi dhe nuk e harrij dote. :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] ej peshkataro nuk jom tu rrejt mer ti Pse sa qekam une kshu 1 e 20 e??qyqa qyqa qyqa larg o zot.Po thuj do jesh ti shkurter ene do me i cu t'gjithe ne nivelin tat :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une i shkurter jam se mohoj...Te 1.87 mu nderpre e rritmja :cry:

erisa

Primus registratum

ej o peshko me gjithe floket je 1.87 ti e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[qb] ej o peshko me gjithe floket je 1.87 ti e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif megjithe floke ,e megjithe nallonet e plakes....

Adissa

Primus registratum

hi all! un jam 1.79cm jo me e gjat.
byeeeee people /pf/images/graemlins/smile.gif