Sa te gjate jeni????

sweet eda

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] iu e shahu nga mami te me shaj mua njeri nga mami e pa imagjinushmeeeeeeeeeeeee :mad: :smash:

to to nice ka lloj lloj palestrash mi,tani uen jam hspatull gjer sdo i kem te ter te mirat :kiss: :tipsy: :wub: [/qb]
po he pra na e nxirr nje fotografi te te shohim shpatullat!!!

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Un e kom me meter + qofte, psh 1 mt e 3 qofte. [/qb]
Cfare lloj qoftesh, mishi apo gjize? /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] iu e shahu nga mami te me shaj mua njeri nga mami e pa imagjinushmeeeeeeeeeeeee :mad: :smash:

to to nice ka lloj lloj palestrash mi,tani uen jam hspatull gjer sdo i kem te ter te mirat :kiss: :tipsy: :wub: [/qb]
po he pra na e nxirr nje fotografi te te shohim shpatullat!!! [/qb]
ku ta nxjer moj se kam turp uen po deshe andej nga privati se ne shesh jam i turpshem leqe ska nevoj e tregoin dhe shkrimet e mija :cry: :wub: :kiss:

Blendi

Primus registratum

[qb] Ene ti ke dera banjos i boke matjet e??
Mas muhabetit te lavamonit, leximit te etiketave te shampove ne hale dhe kti te deres se banjos mendoj seriozisht qe kina lidhje gjaku bashk. [/qb]
Nuk di cin t'pys plakun apo plaken? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Muhabet i sikletshem, po plage e vjeter, do jete sheru.

Une 173 cm po kur eksitohem shkoj shume. Ha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Blendo mamin ku ta kesh !!!

Nga Zabella 167 cm-she !!! [/qb]
Shifni? N'fillim mu, tashi mamin, me vone burr'n e halles. Po na q* Zabella si fis.
:cry:

Danae

Primus registratum

me qene si ti si kisha qa hallin fisit n'kto kushte,(qeke i vocerr /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
manej se ca ban e ca thu ban vaki te shtojne naj centimsh :tipsy: ,po kaihere gjuha te fut nen dhé :smash: kane thene. /pf/images/graemlins/tongue.gif
:cry: qaj tashti se prape i vocerr se i vocerr mete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Jam boll per vete dhe te mite moj. /pf/images/graemlins/tongue.gif E kom krahun me bish' se Vojo Kushi, po nuk jam zgjat kushedi se merrsha me gjimnastik qe kalama. Isha shpresa bardh e klubit Partizoni n'boks (3 nga 5 boksiera ishin jevgj), po masnej e lash se zuna dashnore. Aq ishte puna :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
[qb] Ene ti ke dera banjos i boke matjet e??
Mas muhabetit te lavamonit, leximit te etiketave te shampove ne hale dhe kti te deres se banjos mendoj seriozisht qe kina lidhje gjaku bashk. [/qb]
Nuk di cin t'pys plakun apo plaken? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Muhabet i sikletshem, po plage e vjeter, do jete sheru.

Une 173 cm po kur eksitohem shkoj shume. Ha! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Blendo, zgjatu i cik lal!!!!gjith ai cun.... !

hot

Hotgirl

lene mi ti,aq te rrije se osht fiks per ne (takaxhijet) /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

Belinea

Primus registratum

epo mos u futsh ne goje te ketyre cupave Bledo se ta nxjerrin bojen /pf/images/graemlins/blush.gif :wave: