po he pra na e nxirr nje fotografi te te shohim shpatullat!!!Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] iu e shahu nga mami te me shaj mua njeri nga mami e pa imagjinushmeeeeeeeeeeeee:smash:
to to nice ka lloj lloj palestrash mi,tani uen jam hspatull gjer sdo i kem te ter te mirat :kiss: :tipsy:[/qb]
Cfare lloj qoftesh, mishi apo gjize? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Un e kom me meter + qofte, psh 1 mt e 3 qofte. [/qb]
qeke 1 cantim me e shkurter se una!!! :tipsy: po je :thumbsup: e gjateFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] 1.68 cm [/qb]
ku ta nxjer moj se kam turp uen po deshe andej nga privati se ne shesh jam i turpshem leqe ska nevoj e tregoin dhe shkrimet e mija :cry:Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]po he pra na e nxirr nje fotografi te te shohim shpatullat!!! [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] iu e shahu nga mami te me shaj mua njeri nga mami e pa imagjinushmeeeeeeeeeeeee:smash:
to to nice ka lloj lloj palestrash mi,tani uen jam hspatull gjer sdo i kem te ter te mirat :kiss: :tipsy:[/qb]
Nuk di cin t'pys plakun apo plaken? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ene ti ke dera banjos i boke matjet e??
Mas muhabetit te lavamonit, leximit te etiketave te shampove ne hale dhe kti te deres se banjos mendoj seriozisht qe kina lidhje gjaku bashk. [/qb]
Shifni? N'fillim mu, tashi mamin, me vone burr'n e halles. Po na q* Zabella si fis.Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Blendo mamin ku ta kesh !!!
Nga Zabella 167 cm-she !!! [/qb]
Blendo, zgjatu i cik lal!!!!gjith ai cun.... !Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Nuk di cin t'pys plakun apo plaken? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ene ti ke dera banjos i boke matjet e??
Mas muhabetit te lavamonit, leximit te etiketave te shampove ne hale dhe kti te deres se banjos mendoj seriozisht qe kina lidhje gjaku bashk. [/qb]
Muhabet i sikletshem, po plage e vjeter, do jete sheru.
Une 173 cm po kur eksitohem shkoj shume. Ha! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po i ul ne stol?Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 1.40 I ULUR NE GJUNJE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]