Sa te gjate jeni????

Blendi

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Qe ti ke qene nxons i zellshem kte nuk e lu as topi i presorit te fiskultures ke Vasil Shanto !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Leja mi topat presorit se i ka per gocat e shkolles, ti e ke maru tetvjecaren lomeeee!!!
Foli icik ktyne per gjatsine time tashi.
Izabella eshte 1.67 by the way, e kom mat vet te dera banjes.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga uji*ftohte:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] trendo hajt mo se na doli nji perkrahes :wub: [/qb]
yo per ndonje gje vajza po me thuani kush i merr ato qe jan te gjata dhe te holla si shufer arixhofke, nobody does, edhe une po them qe kam gjatesi mesatare rreth 1,66 por vajzat e shkurtra kan qene dhe jan endrra ime, fo' real baby, you get me... [/qb]
epo fjala jote nvesh tzotit :wub:

tirana

Primus registratum

Ene ti ke dera banjos i boke matjet e??
Mas muhabetit te lavamonit, leximit te etiketave te shampove ne hale dhe kti te deres se banjos mendoj seriozisht qe kina lidhje gjaku bashk.

tirana

Primus registratum

Kollare, qe kur ke von ate firmen e re mundohem me te nejt larg. Hiqe ere se tremet t'modh e t'vogel!!

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Kollare, qe kur ke von ate firmen e re mundohem me te nejt larg. Hiqe ere se tremet t'modh e t'vogel!! [/qb]
po ca ke ti ere? apo ke inat se sbehesh dot romantik si ai? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Qe kur ka fillu me tu duk romantik dikush qe t'rri nji pllom mrapa..
Mu jo iher priher /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ciao Lara :wave:
Bereqavers nuk firoke shume nga e thata ne te lagur. Un ne uje tkurrem qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Jo taka hala, po n'det hyj me qejf :)
Si do e lejm me gjatesine e gocave, me taka apo pa taka se ka fillu hile e modhe.
T'gjith mrapsh ne matuni edhe iher ka e para e boni gati metra e dyr e dritare a me ç'far tjeter mateni.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uji*ftohte:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] trendo hajt mo se na doli nji perkrahes :wub: [/qb]
yo per ndonje gje vajza po me thuani kush i merr ato qe jan te gjata dhe te holla si shufer arixhofke, nobody does, edhe une po them qe kam gjatesi mesatare rreth 1,66 [/qb]
ça flet ti re 1.66 dhe thoj normal uen jam me i gjat se kaq dhe them jam i shkurtur po ky re amani ca ben kshujaaaaaaaaaaaaaaa :smash:

tirana

Primus registratum

Po kur vjen ke fundi dhe plloma del jashte, e vazhdon me gishta? Psh 9 pllom e 3 gishta.

Un e kom me meter + qofte, psh 1 mt e 3 qofte.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] zeqo le nam shko mor cun ne palester te zgjatesh!!! leni hotin dhe trendyn ato femra jane, me taka ene bohen tamom, po mashkulli o vlla ka lezet i cik i gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
epo ca ti beim kur u ndam keto na ran :smash: pastaj ku e di ti mi qe skam ber palester une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
se di, vete e ke thene me kete punen e gjatesise.

sweet eda

Primus registratum

Mesa shoh une, pak njerez e kane tregu gjatesine ketu, shumica ja kane fut kot!!!, jo matje me pellembe, me tasa, me metra ke banjo etj etj......qe do ju :smash: :smash: une juve

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Leja mi topat presorit se i ka per gocat e shkolles, ti e ke maru tetvjecaren lomeeee!!!
Foli icik ktyne per gjatsine time tashi.
Izabella eshte 1.67 by the way, e kom mat vet te dera banjes. [/qb]
Blendo mamin ku ta kesh !!!

Nga Zabella 167 cm-she !!!

helibak mucogllava

Primus registratum

iu e shahu nga mami te me shaj mua njeri nga mami e pa imagjinushmeeeeeeeeeeeee :mad: :smash:

to to nice ka lloj lloj palestrash mi,tani uen jam hspatull gjer sdo i kem te ter te mirat :kiss: :tipsy: :wub: