SA PASKA RA FORUMI

mostro

Putraku
SA PASKA RA FORUMI

SA DOBET..SA HERE QE KAM HY KETO DITET E FUNDIT FORUMI KA QENE BOSH..SA PASKA RA MER JAHU..NUK FREKUENTOHET ME?
PRANEJ U KA RRIT NR I PAPUNESIS KNEJA EE?

Ema

Goddes
Re: SA PASKA RA FORUMI

Kshu eshte per vere mor,i ke te gjithe me pushime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Pacim.

antip

Primus registratum

Thua te jete nga pushimet?

Une them se eshte nga menaxhimi "i perkryer"...

Ema

Goddes

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Lulbardhi kur eshte hap Af ishin gjithsej tre-kater veta qe merreshin me cdo gje,s'kishte kaq organizim,s'kishte kaq pune te mire grafike,s'kishte kaq shume antare,por postohej me shume.
Une them se si cdo vit nje pjese e njerezve shkojne me pushime e s'kane nerva me forumet.Pastaj vlen dhe ajo qe pas pak cdo gje del nga moda,nga qejfi,nje person nuk mund te vazhdoje te shkruaje ne forum per 20 vjet(megjithse une po ia arrij :p ).Eshte si nje pjese e rruges tende,eshte si adoleshenca,si periudha e chatit,si periudha e historive te shkurtra,si universiteti,si cdo faze qe kalon.Disa shkojne,te tjere vijne,eshte ecuria normale e cdo cikli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

P.s:Direkt me shpate ne dore je,e?Kushedi sa bukur do kishte qene AF po ta menaxhoje ti :p(j/k)

mostro

Putraku

Pushimet un cazzo..Pse me vitet e kaluara kena kalu nga maji ne shtator ee..ne plot ka qene..
As una nuk po hy mo..qeka bo si ato shpijat ku bohen funeralet.

S

Scorpion

Guest

Ca o kjo kohe e shpifme mer, 5 dite shi, po perdorim cadrat e plazhit per shi.

Ema

Goddes

Hahaha Putro,po une mendoj se mu me ka kalu entuziazmi i forumit.Ne fillim kisha shume qef te shkruaja cdo gje,te thoja time,tani,perkundrazi,nuk e di a jam rrit a jam zvoglu po nuk e ndjej nevojen e debatit dhe te diksutimit,akoma,per cdo gje...:)

olti

Neo

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Calipso</div><div class="ubbcode-body"> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Lulbardhi kur eshte hap Af ishin gjithsej tre-kater veta qe merreshin me cdo gje,s'kishte kaq organizim,s'kishte kaq pune te mire grafike,s'kishte kaq shume antare,por postohej me shume.
Une them se si cdo vit nje pjese e njerezve shkojne me pushime e s'kane nerva me forumet.Pastaj vlen dhe ajo qe pas pak cdo gje del nga moda,nga qejfi,nje person nuk mund te vazhdoje te shkruaje ne forum per 20 vjet(megjithse une po ia arrij :p ).Eshte si nje pjese e rruges tende,eshte si adoleshenca,si periudha e chatit,si periudha e historive te shkurtra,si universiteti,si cdo faze qe kalon.Disa shkojne,te tjere vijne,eshte ecuria normale e cdo cikli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

P.s:Direkt me shpate ne dore je,e?Kushedi sa bukur do kishte qene AF po ta menaxhoje ti :p(j/k) </div></div>

Ema?!

Besoj se je cik outdated goce. Edhe ndonje forum i hapur para 6 muajsh ka me shume trafik se ketu.

C'kemi i her?
PS:Mando fol i llaf :p

Al-Punk

Still here

GJithcka eshte ceshtje interesash o Neo. Ne u plakem ketu dhe i rithame disa here gjerat.

Ema ka te drejte ne ato qe thote dhe nuk mund ti ndryshoj asnje presje.
Pastaj gjithcka eshte ceshtje fokusimi! Kur jemi fokusuar ne dicka ne si AF ia kemi dale qe te ishim forumi me i kendshem.

Aktualisht te gjithe si staff jemi pak te fokusuar ketu e me shume ne procese te tjera te jetes (apo te punes).

Tema do mbyllet ketu pasi jam i sigurt qe do degradoje pas pak nga "qejfmbeturit".