SHENJTOR-i
Primus registratum
Sa ngasim ne mbas stimulimit dhe a i'a vlen...?!
Kam shpenzuar gjithë jetën time, duke u pregatitur për një jetë të tërë...
Gjatë kësaj rruge kam humbur disa nga planet dhe më është turbulluar vizioni i fokuseve.
Por ama tre gjëra gjithmonë kanë mbetur me mua:
1-Ndërgjegja (Armiku im më i madh).
2-Hipokrizia (Konfuzioni im dhe Shkaku i dyshimit tim mbi personalitetin e shumëfishtë në mua).
3-PASIONi (Mallkimi mbi mua dhe Arsyeja përse jetoj).
Meqë agjenda / rutina e jetës sime të përditshme është Sfida; njerëzit (veçanërisht femrat)që më stimulojnë trurin janë sfida, dobësia, dështimi dhe ushqimi im. Të tillë njerëz (sidomos femra) më bëjnë të ndjehem jashtëzakonisht të gjallë (por bëhem e edhe pre e tyre) duke zgjuar "Sweet Cruelties - Mizorite e Embla" e mësipërme në mua.
Kjo ishte pak a shume "auto-elegjia" ime...
Nga ju ketu desha te di se cili eshte kendvendshtrimi juaj ndaj stimulimit psikologjik, cila ka qene situata me stimuluese dhe a ia vlen t'i ndjekim keto situata stimuluese, etj...
Me Respekt SHENJTORi!
Kam shpenzuar gjithë jetën time, duke u pregatitur për një jetë të tërë...
Gjatë kësaj rruge kam humbur disa nga planet dhe më është turbulluar vizioni i fokuseve.
Por ama tre gjëra gjithmonë kanë mbetur me mua:
1-Ndërgjegja (Armiku im më i madh).
2-Hipokrizia (Konfuzioni im dhe Shkaku i dyshimit tim mbi personalitetin e shumëfishtë në mua).
3-PASIONi (Mallkimi mbi mua dhe Arsyeja përse jetoj).
Meqë agjenda / rutina e jetës sime të përditshme është Sfida; njerëzit (veçanërisht femrat)që më stimulojnë trurin janë sfida, dobësia, dështimi dhe ushqimi im. Të tillë njerëz (sidomos femra) më bëjnë të ndjehem jashtëzakonisht të gjallë (por bëhem e edhe pre e tyre) duke zgjuar "Sweet Cruelties - Mizorite e Embla" e mësipërme në mua.
Kjo ishte pak a shume "auto-elegjia" ime...
Nga ju ketu desha te di se cili eshte kendvendshtrimi juaj ndaj stimulimit psikologjik, cila ka qene situata me stimuluese dhe a ia vlen t'i ndjekim keto situata stimuluese, etj...
Me Respekt SHENJTORi!
asion per nje sport,per te lexuar....por duhet patur kujdes qe Pasioni vaginor te mos behet filli qe merr vendimet ne jeten tende.