sa mundesi kemi

O

OaSiS

Guest
sa mundesi kemi

persh nga un kisha vetem nje gje per te shtuar si kurse e bera dhe un nje kerkes per acc thash ta provoj me qe shoqeria eshte bo me aop e sop un kam ngel ke ara tares ,me jepet nje pergj nga Timi qe tani per tani nuk po shtojm dmth me pak llafe hajd se bohena .por un po shof dit per dit tu u shtu si ka mundesi,skam gje me asnjerin as me Timi, thjesht nje shpjegim te pakten ,sa eshte mundesia qe te jepet ky acc kaq , rresp te gjithve ne vecanti Timi se ekom pik dobet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest
Re: sa mundesi kemi

Hajt ishalla i pergjigje pozitive:)

ingridi

Primus registratum

vallai vlla ,mbreme kam pa enderr te mire,,ajt me kismet :p /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Psycopath

Primus registratum

o cuna nderroni seks mer e bohuni femra edhe zhvishuni ne msn sop-ave qe te merrni acc se keshtu eshte per te ardh keq.
Ketu duhet bo revolucion se shoh gjithmone te njejtat fytyra ne krye tek #shqiperia o bo si gjella me fasule dit per dite :p
OaSiS respekte ishalla merr aop lale

O

OaSiS

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif rrofshit mer cuna llafja juj ne ne vesh te sop-ve ishalla nai lajmi mir kto dit shpresat i kemi ke Z,Timi gjithmon se te tjeret jan pro nejse. klm te gjith i her

KoDoShi

Primus registratum

Ene per durimin thon: qe e ka nji far kufini...aty ku s'ma me uji pilafi, s'ma!

M

mprAlbania

Guest

Mirembrema

oasis tema qe ke hapur mu duk interesante dhe thashe te hedh nje pergjigje. Vertete shtimet jan te mbyllura per momentin, por para nja 2 javesh hoqem disa AOp per mos-aktivizim ne server,dhe ndoshta ndonje nga ata eshte rishtuar.Une di vetem 2 veta qe jane rishtuar, po keto nuk quhen shtime te reja mos harro.

Te te them une, qe kur te ri-hapen shtimet per aop, emri tend do shikohet.

Gjith te mirat
Alb

A

arabesque

Guest

Hajt Ishalla me kom te mare,po mer aop se te paskan mor me sy te mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

O

OaSiS

Guest

ne rrall te par flm te gjithve me qe kujtohen te pakten te kthjen nje pergjigje se eshte e rendesishme , klm

A

arabesque

Guest

Pijet ene omelsinat ku i ke mer koprrac :p