Sa mire ja kaluam...

naqja

Primus registratum
Re: Sa mire ja kaluam...

oj stellina mos u cmen se ketu ne itali kushton me u shnosh edhe prontosokorson e kan ba me lek.....qetesohu....... :lol: :lol: :lol: :lol:

naqja

Primus registratum

sdum me i nxjerr i kena per veti o bobobobo sa te padurushum qe jeni prisni nje dy dit se do i vendosim.... :rockband:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] sdum me i nxjerr i kena per veti o bobobobo sa te padurushum qe jeni prisni nje dy dit se do i vendosim.... :rockband: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif
Naqe popull i paduruar ne shqipot.-Ishallah kane dale mire fotot.Po Papi me Mryn a i lane fotot a jo?

:goofy: (E merkure sot...) :mad:

naqja

Primus registratum

e i marrin keto dit une i marr sot do i skanoj dhe do ja dergoj papit dhe ajo do i ve ne forum bashke me te sajat dhe te maryit e kuptove se ky popull paske lind shtatanik...

Ema

Goddes

[qb] e i marrin keto dit une i marr sot do i skanoj dhe do ja dergoj papit dhe ajo do i ve ne forum bashke me te sajat dhe te maryit e kuptove se ky popull paske lind shtatanik... [/qb]
Nuk i vendos dot vete ti qe do ja cosh vjerres? :angel:

naqja

Primus registratum

hahahaahahahah po mi kerkoj dje ne darke dhe une si zemermire qe jam i thashe qe do ti jap ty...ca te bejme kur u ndane keto na rane mi ema...

naqja

Primus registratum

cfare te besh na i mori mend vjerra.....o kuku ca me gjet mua kesaj i thojne me te feju me zori

stellina

Primus registratum

[qb] cfare te besh na i mori mend vjerra.....o kuku ca me gjet mua kesaj i thojne me te feju me zori [/qb]
Jeto pa frige.. nuk te merr kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

naqja

Primus registratum

jo nuk ka foto pa lejen e emes se ajo e drejten e te qenurit edukatore kopshtin ti stellina mos u merakos do i vendosim mos qaj se na ban edhe ne me qesh....hahaahhaahah merre ate patenten e bicikletes njehere pastaj te makines :eek: :mad:

naqja

Primus registratum

Ema edhe pse nuk e dinte se ku i binte milanoja mori zotimin qe te na udhheqte nga mbrapa...(bente si e zgjuar)po shyqyr qe ishin papy me meryin qe dinin dicka :thumbsup:

orikum

Primus registratum

naqe ema se dinte me te vertete se ku binte milano,por gjithsesi ndiente ate pergjegjesine qe kishte per grupin. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif po kur beri apelin tek metroja.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ema :goofy:

Ema

Goddes

:smash: :smash: :smash:
Keshtu talleni me udheheqjen juve ? :mad: