Sa mire ja kaluam...

Ema

Goddes
Re: Sa mire ja kaluam...

Une po them pershtypjet sipas kerkeses se Naqes:

.Jula: Komisare symbuluar e papare.Me shpirt te madh aq sa na vuri ne dispozicion trenin e partise per te shkuar ne MIlano.

Vani (fontana):U sakrifikua per Albforumin,erdhi 2 minuta para ne takim ne stacion dhe per hir tone nuk u vesh me lara /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Monique: Meqe i hapa koken erdhi me mua ne takim.TVTB zemra ime :kiss: .

Mary :per ne erdhi me tre ore gjume ne stacion(ashtu ishim te gjithe po he) dhe iku ne miomentin e fundit.Po per ne i kishte syte e fryra /pf/images/graemlins/frown.gif dhe mbajti Elisen pulle poste.

papi /pf/images/graemlins/tongue.gifer hir tone iku ne shtepi ne darke dhe gjellen e gatoi komshia.Rrofsh!per me shume mori edhe ne cel se mendoi se metem ne Milano.

Ersi Per hir te AF-se Ersi edhe pse s'nisej asnje tren nga Parma korruptoi familjaret dhe erdhi me makine :thumbsup: .Mire bere :cool: !

Xhon Silver /pf/images/graemlins/tongue.gifer hater tone u perpoq te na zgjeronte intelektin8eh po ku marrim vesh ne) dhe deshi te na conte ne muze,po meqe ne preferuam te merrnim diell te livadhi i keshtjelles muzete i gjetem mbyllur /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif .

Zevja /pf/images/graemlins/tongue.gifer hatrin tone erdhi 1 dite para ne Milano,tronditi tere qytetin dhe shkoi ne takim qe ne pike te mengjesit!

orikum

Primus registratum

sna fole pak per veten ema....! :smash: ja po them une dicka: ema qe te shtunen ne darke na garantoi me nje tren se njihte ate qe bente bileta,biles mua ma preu me cmim te dyfishte :tipsy: :tipsy: pastaj erdhi ne stacion kur trena skish me fare,po shyqyr tja dime per nder jules qe na coi me trenin e partise dhe ........ /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

jula

Primus registratum

Ju dua shume.
Ju kam xhan.
E verteta eshte se kam frike te hyj tek "Fjala ime per permiresimin e AF", pashe qe kane replikuar.
Mbase s'dal gjalle, ne rast te kundert lexohemi. :cry:

orikum

Primus registratum

jula ke ke me shume xhan....? /pf/images/graemlins/laugh.gif popse sduhet te dalesh e gjalle qe andej,ti di dhe menyra te tjera demokratike per te vene rregull,apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Gjalle dola. Ec Vani se ajo "xhan" me shkau ne terror e siper. /pf/images/graemlins/tongue.gif

orikum

Primus registratum

po ajo e para ngelet akoma ne fuqi...? :goofy: apo dhe ajo eshte vazhdim i terrorit qe ke pesuar?ca terrori nje here,ai islamik? /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] po ajo e para ngelet akoma ne fuqi...? :goofy: apo dhe ajo eshte vazhdim i terrorit qe ke pesuar?ca terrori nje here,ai islamik ? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:confused: :smash: :smash:

orikum

Primus registratum

ema sa te shkon te tundesh tabelen! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif administrata e mendoi se ku de beni takimin tjeter?se po shikoj qe interesi po vjen duke u rritur :cry:

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hata:
[qb] ate nuk e di une a i krijoj iluzione monikes apo ...........une per vete sbera asgje qe te jap kete pershtypje [/qb]
Po ky edhe me moniken eshte kap /pf/images/graemlins/laugh.gif ..ste dal un ty apo kshtu e ke me te gjitha /pf/images/graemlins/wink.gif ..ste flas me..djal i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Ore e morem vesh qe u kenaqet ... po mos ui beni bastarde te na e permendni cdo dite /pf/images/graemlins/frown.gif
I cike meshire ... nqs e njifni si fjale /pf/images/graemlins/tongue.gif

orikum

Primus registratum

jo se njohim capsula ,ca eshte gje qe hahet? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jula ..... jo se do me thuash qe e fillova une pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ste mora vesh ku vajta? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif era vajguri........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ersi Per hir te AF-se Ersi edhe pse s'nisej asnje tren nga Parma korruptoi familjaret dhe erdhi me makine :thumbsup: .Mire bere :cool: [/qb]
"korruptoj"?! nuk e gjeta ne fjalor :book: .

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CaPSuLa:
[qb] Ore e morem vesh qe u kenaqet ... po mos ui beni bastarde te na e permendni cdo dite /pf/images/graemlins/frown.gif
I cike meshire ... nqs e njifni si fjale /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te kam thene 100 here me e ba patenten por a degjon muri..jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Te kam thene 100 here me e ba patenten por a degjon muri..jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po tash nuk eshte halli ke patenta, por ke makina /pf/images/graemlins/laugh.gif Ate ku me e marr :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] ka plas dashuria sheshit me duket mua.....apo stellina [/qb]
Naqe,ti je tu me cmen..je tu ba edhe hatane xheloz /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

edda

Primus registratum

Meqe nga takimi i pare keni ngel te kenaq ç'thoni per nje takim tjeter magari nga qeshori, para pushimeve, heeeeeee
Vini doren n'zemer per ne qe s'patem mundesi te vinim :wave:

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]
Fillimisht postuar nga CaPSuLa:
[qb] Ore e morem vesh qe u kenaqet ... po mos ui beni bastarde te na e permendni cdo dite /pf/images/graemlins/frown.gif
I cike meshire ... nqs e njifni si fjale /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te kam thene 100 here me e ba patenten por a degjon muri..jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse me pa pase patente e makine ca te thote mendja se kisha ba 400 KM a? ... jo maj moter harroje ate kange