Sa mire ja kaluam...

naqja

Primus registratum
Sa mire ja kaluam...

cfare pershtypjesh ju lame te pakten......ore do na organizoni ndaj takim tjeter edhe ne kine te jete une do vi.....

daci25

Primus registratum
Re: Sa mire ja kaluam...

ej sot ishte hata fare me beri pershtypje gjithe te lyer me parfume qa boni keshtu bejuni njerez te thjeshte .ej ema thuji moniques mos te harrojne nr e tel te bejne nje zile keshtu te jemi ne kontakt te pakten.ishim nja 50 veta sot yp xhixhi.....fatjoni naqe ishe fantastik sat taman e ke tregu veten tane.bravo o yll bote

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjera qe me beri me pershtypje ishte Naqja...I cili kishte harxhuar tere eurot dhe vjen ne takim pa asnje lek ne xhep :mad: Sheh ne pasaniket e forumit me xhepat plot...s'din c'te bej nga turpi... Kur ..un colpo di genio ...parte su la sua testa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kerkon nje fazolete Emes...dhe Ema si e sjellshme qe eshte ja jep. Ulet kembe kryq ne nje cep te duomos /pf/images/graemlins/laugh.gif Vendos fazoleten pertoke dhe shtrin doren duke lyp neper piaze /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Sa bukur racontoj mor zot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

naqja

Primus registratum

o papi po mos harro se kur mora fazoleten nga ema erdhe edhe ti me ba foto me duket.....keshtu qe ishim bashkpunetor fitimin e ndam pergjysem.

Ema

Goddes

Ec aty ca teme qe paski hap.Ihere per ihere harrojeni takim tjeter.
Ore hata po me gjun shoqen e ngushte?
Turp te kesh!Jazik! :mad:

Naqja doli me fitim at dite :goofy:

daci25

Primus registratum

oj cupke mos i krijo iluzione vetes une thjesht u mundova te zija miqesi me te gjith aty mos i ngaterro gjerat lali.hataja ju pershendet te dyjave them se do jemi ne kontatkt gjithsesi nr e tel tim eke

Ema

Goddes

Une s'po krijoj iluzione ti po i krijon monikes se shkrete :goofy: !
: :idea: :angel: :mad:

daci25

Primus registratum

ate nuk e di une a i krijoj iluzione monikes apo ...........une per vete sbera asgje qe te jap kete pershtypje

Ema

Goddes

Naqe te vuna avatar fytyren tate me flamur-sugjerim i Lissu,po nuk te pelqeu me thuaj /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Hahahah,sa i forte hataja,po boja shaka mor cun.Je edhe shkodran,kapi icik shakate :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

daci25

Primus registratum

e di se ishe tu bo shaka po me duket se ta holla ,e zgjata vete lojen haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa up xhixhi jepi naqe se du fort nje pershendetje

Ema

Goddes

:smash: :smash: :smash: :smash:

Po ti ke ke shok,mua apo peshkun? :confused:

daci25

Primus registratum

gurit e malit shkrete e dojne ne bergamo gjalle a deke nuk e japim me qira e dona te swhpija se na ban makarona pa krip per dreke

daci25

Primus registratum

po qa eshte ky peshku ndonje shok i joti se one se njoh a mund te me shpjegosh

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte te teatri i kukullave Cufo dhe Tipi:
-Ishin duke u zene a ka apo jo qerpike dhe kapak syu peshku dhe si perfundim Tipi nxehetet dhe thote:po ti ke shok mua apo Peshkun?

Kaq.Kalamo i keq!-S'ke pa teatrin :smash: