Sa kokforte jeni ?

Sulo_Kapedani

Primus registratum
Sa kokforte jeni ?

Kot nuk thone qe Shqiptari e ka koken si mushka dmth eshte shume kokforte.
Edhe une nuk bej perjashtim nga ky ves "i keq" dhe mendoj qe e kam te theksuar ne momente te caktuara.
Si mendoni edhe si jeni juve ne kete pike?

Shendet.

alinos

Forumium maestatis
Re: Sa kokforte jeni ?

Shkemb!

p.s. Pershnetje ty, oqeanit tend dhe ndonje pjestari qe mund te jete shtuar kohet e fundit! /pf/images/graemlins/smile.gif alinos

Katja

Primus registratum

Lene mos e pyt Sulo, aq shume sa s'behet mo.
Mami me thote "ti ngul kome si mushka" se s'ka qejf me me thone "koke-lope" sic me thoshte kur isha e vogel /pf/images/graemlins/frown.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

ALINOS te flm per pershendetjen dhe te informoj qe ka ardhe ne drite fryti i dashurise sime me "oqeanin tim" . Eshte djale /pf/images/graemlins/wink.gif

Tani me thoni se si mund te riparojme kete "te keqe" kolektive spese une psh. edhe kur e shof qe e kam gabim nuk terhiqem mbrapa. Jam i vetedijshem se kaloj nga gabime ne gabim po nuk e di kam nje ndjenje te mbrenshme qe me shtyn ne kokfortesi /pf/images/graemlins/frown.gif

Shendet!

alinos

Forumium maestatis

shef ti se kokefortesia te paska sjell dhe te mira! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Kokeforte nuk jam fare. Po me binde dot se e kam gabim bej kthese pa e prish terezine per pune krenarie.
Ama jam shume kembengules ne ca gjera. Po vendosa dicka, nuk heq dore pa e realizuar.

Guest

Jam shume koke forte.Ja bej si puna e rrebelit!
Edhe per mua perdoret shprehja ngul kembe si mushka.
mire apo keq?? :confused:

Petroninsja

Primus registratum

Dottessa as mire as keq edhe ti welcome to the club lol....
Vallahi edhe une shume kokeforte jam ose shkon e imja ose do ja bej trute dhalle pales kundershtare.. komplimenta te castit si ato te mesipermet me jane bashkangjitur qe ne moshe te hershme.. koke mushke, koke lope edhe me radhe...
Me duket se e kemi ne gena ne shqiptaret.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

sonida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Lene mos e pyt Sulo, aq shume sa s'behet mo.
Mami me thote "ti ngul kome si mushka" se s'ka qejf me me thone "koke-lope" sic me thoshte kur isha e vogel /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po keto kohet e fundit kam frik se kam kaluar kok gur /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nuk jam kokeforte fare, I just know I am always right. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

oboboob mire tha njona" mirese erdhet ne klubin e Kokforteve" /pf/images/graemlins/smile.gif

Nga postimet del qe mbi 90 % jemi te tille.

Ky eshte per mendimin tim ves me shume i keq se i mire ne kuptimin qe me shume te prish pune se te regullon .

Shendet

jula

Primus registratum

Fortesine kokes sime ia ka pare vetem Jula dhe askush tjeter.
Nuk ndihem as shume mire, as shume keq nga mungesa totale e kokefortesise me te tjeret, eshte thjesht nje fakt.

helibak mucogllava

Primus registratum

po ketu qenkan te ter kshu re aman aman mbaj mende nej her nej presor po na i shpjegonte kokfortesin dhe na tregoi nje histori!!!!
ishin nej her dy shok po kalonin naten dhe larg tyre dukesh nje gje e zez njeri thoshte eshte dhi tjetri sor,,kur afrohen afer del qe kjo e zeza fluturon dhe ky qe i thoshte shokut qe eshte sor filloi ta ngacmonte here te thash qe ehste sor nga kok'butesia' ky tjetri i thot edh epse fluteroi prap dhi mbetet.oleoeleoleoe shumica ketu qenkaaaaaaa si kjo historia un se besoja po ja paska oeloeleoeoeeol /pf/images/graemlins/blush.gif un jam kok fort po se kam ven re na nej her qe te ngul kembe ehd ekur e kuptoj qe e kam gabim!!!!!!!se di a e kam kete ves apo jo.

butterfly

Primus registratum

Shqiptare + Bricjapse = Diamant (lidhja me e forte kimike). /pf/images/graemlins/laugh.gif

goca lales

Primus registratum

KOKEFORTE THE ?MUSHKE MORE MUSHKE.O BEHET ASHTU SIC THEM UNE O SKA.CA TI BESH E KAM TRASHEGUAR NGA BABI.THEM QE GJYSMA E SHQIPTAREVE JANE TE TILLE DHE SKANE PER TE NDRYSHUAR NOJHERE .VAZHDONI KESHTU. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Shqiptare + Bricjapse = Diamant (lidhja me e forte kimike). /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shqiptare+bricjap+ascendente bricjap behet diamant per TRILOGI /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Ore njerez se paskeni vere re me kokefortesine po na del ne pah me se fundi dhe nje veti shume e mire e jona..... kush tjeter pervec modestise... po ti bish bilancit spaskemi dal dhe kaq keq... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif