Sa i dine rregullar operatoret e #shqiperia

Gepardi

Primus registratum
Sa i dine rregullar operatoret e #shqiperia

U futa ne chat me nickun KELTi_2 dhe shikoni cndodhi

<olsi_i_madh> ti ke ba mungesa
<LIQUID> se po te bjen te fiket
* angela6 has left #shqiperia
<Nazisti_Deutschland> Elda osht goce puntore zbor i bon punesssssssss
* edi has joined #shqiperia
<elda2> haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
* XHAXHI_ANONIM2 sets mode: +b *KELTI*!*@*
<LIQUID> hahaah
* edi is now known as djperdj
<PLATIUM1> sekretare me minifund qenka kjo
* DROOGA has joined #shqiperia
<Nazisti_Deutschland> E han hekurin me dhembe eldaaaaaaaaaa
* Ergysi has quit IRC (Mirupafshim!)
* You were kicked by XHAXHI_ANONIM2 (emrin ·851·)
* Attempting to rejoin channel #shqiperia
* Unable to join channel (address is banned)

gjithashtu me vune ban dhe te ndihme
dhe me sqaruan qe ky nick slejohet.

Mund te me thoni se ku eshte ky rregull qe se paskam pare qe te thote qe nuk lejohet nicku KELTI_2?

Une nqs do ta vija andi2 psh sdo thoshte gje njeri. Une meqe nikcu KELTI ishte i zene e vura KELTI_@ se me pelqen ky nick!

Cte keqe ka?
a eshte kjo arsye per ban?

Ja pra sa persona te "shkolluar" me rregullore qe ka stafi i shqiperia. Ve bast qe as gjysma nuk e dine permendsh rregulloren dhe nuk te citojne rregullen qe ke shkelur kur ben ban

Nejse do msjne dhe kto do msojne po he..
Gjysnaf nuk kuptojne te shkretet, sa gjynaf...

Dhe konkretisht kete pune e bene Amsterdam dhe XHAXHI_ANONIM2 (z**a te ndonjerit sigurisht se ska si te jete ndryshe)

lil-butterfly

Primus registratum
Re: Sa i dine rregullar operatoret e #shqiperia

Fillimisht postuar nga Gepardi:
[qb] Mund te me thoni se ku eshte ky rregull qe se paskam pare qe te thote qe nuk lejohet nicku KELTI_2?

Une nqs do ta vija andi2 psh sdo thoshte gje njeri. Une meqe nikcu KELTI ishte i zene e vura KELTI_@ se me pelqen ky nick!

Cte keqe ka?
a eshte kjo arsye per ban?

Ja pra sa persona te "shkolluar" me rregullore qe ka stafi i shqiperia. Ve bast qe as gjysma nuk e dine permendsh rregulloren dhe nuk te citojne rregullen qe ke shkelur kur ben ban

Nejse do msjne dhe kto do msojne po he..
Gjysnaf nuk kuptojne te shkretet, sa gjynaf...

Dhe konkretisht kete pune e bene Amsterdam dhe XHAXHI_ANONIM2 (z**a te ndonjerit sigurisht se ska si te jete ndryshe) [/qb]
sooo damn true!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

e para ban te vuura sepse emrin e par ti e vure kelti_derr edhe emrin tjetertr e vure shk_kelti apo harrove dhe as ma ndje hic se car shkru te forumi sepse e bere per ofendim te nje sopi ajhde shnet e pare

FALKO

Forumium maestatis

1-Lexova loget me lart edhe me shikim te pare i dhashe te drejte atij qe hapi temen. Per te marre vesh se çfare kishte ndodhur pyes Tonin edhe me thote qe ti futesh ne chat ne emra ofendues, jo ofendime te drejtperdrejta por gjithsesi nicke qe kane si qellim ofendimin e nje useri me apo pa acess.
Per kete te pyeta edhe une ne chat, por ike direkt, nuk e mora vesh pse, po pate nevoje per sqarime te tjera mbi ankesen tende , /join #ndihme e flasim me gjate aty.

2- Ndaj Amsterdam pate ankesa, megithate une nuk pashe ndonje vend tek loget ku te permendej edhe ai. Sqaroje edhe kete pike po munde.
3- Mos shpik terma te rinj apo qe nuk kane te bejne me ankesen tende , qe duan te perçmojne ndihmesen qe japin djemte qe kane acess.
Ka nje rregullore, lexoje ate, thuaj pikat ku sipas teje kjo nuk zbatohet apo duhet permiresuar edhe do te kesh gjithe disponibilitetin e mundur.
Komentet e tjera jane te teperta edhe nuk i hyjne ne pune askujt.
Kur te duash mund te flasim per kete ne kanalet zyrtare te Albnetwork.

Gepardi

Primus registratum

Me pare isha futur me nickun Derr_KELTI
te them te drejten u vura vetem se lexova ne forum qe shume veta me te drejte e pa te drejte e kane inatin me kete te fundit qe une as e njof dhe as kam folur ndonjehere me te.

Pastaj meqe e dija qe nje nick i tille do te ngjallte diskutime dhe pasi me vune ne listen ban vura nje nick aspak provokues si nicku KELTI_2.

Kjo me solli nje ban te gjate qe sipas rregullores nuk lejohet

4.Preferohen vetem BAN ne kanal qe nuk do jene me shume se 5 min! Mund te vihet nen Ban nje person qe shihet qe kerkon acarim dhe mund te reagoje keq pas nje diskutimi 1-1
Une nuk kerkoja acarim , dhe aq me teper me nickun KELTI_2.

1.Asnje ban me pretekst te dobet, BAN apo kick behen vetem kur jane te domosdoshem per kanalin!
E kam thene dhe here te tjera, qe ky rregull shkelet shpesh dhe operatoret nuk duan ta zbatojne.
Dhe ne rastin konkret me prtekst te dobet se ky nuk ka: Pergjigjai e TOnit ne privat ishe: Nuk lejohet ai nick!

Sesi nuk lejohet ai nick une kete prape se kuptjo nejse...

Per fat te keq logs me Amsterdamin e kisha fshire..

Dhe se fundi dua te sqaroj qe skam asgje kunder dy personave konkrete amsterdam dhe toni mgjs keta te fundit e shkelen hapur rregulloren.

Une thjesht vura ne dukje qe shunmica e operatoreve nuk e dine rregulloren ose te pakten bejne sikur se dine.

SUGJERIM: Kur behet nje ban operatoret duhet te perpiqen te ne vene ne dukje cilen pike te rregullores kemi shkelur sepse nuk mund te quhet arsye kjo:

"Nuk lejohet ky nick(KELTI_2, po terhiqem per DERr-KELti)"

Pershendetje!

FALKO

Forumium maestatis

Kur te kesh kohe hajde ne kanalin #ndihme. Do e sqarojme aty me gjate e me mire besoj.
Te presim !

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Hello tutti, *.......*
Qenka bere per te ardhur keq vertet keq.Do jap disa keshilla per administratoret e serverit dhe te albforumit krahas dhomave ndihmese si #ndihme #sherbimet etj etj do doja te hapej dhe nje spital.Tamam spital sepse po shof qe qenka bere keq shume keq puna.
Per ju te gjithe dashamiresit e mi.Po ju bej te ditur se jo chati po asgje sme intereson dhe aq shume,pervec jetes time personale ku veshtire se mund te ngacmoje njeri.Hyni ne chat e me shani si tju doje zemra sepse po ashtu nuk me intereson fare.Vetem kontrolloni veten kur te mbaroni jeni akoma burra apo jeni kthyer ne vajza.Per teshuajtur kureshtjen e ketyre qe kot pa dashje nuk me njohin po me shajne.
Emri:Kelton
Vendbanimi :USA Michigan.
punoj nuk studioj pra nuk jam i zgjuar sa ju per te bere veprime te tilla.dhe sic e shikoni nuk e di
ju ka ngrene dhia librat apo cfare kerkoni ku me rref mua e ku ju rref juve.
Se mos harroj po per info kam nja 7 dashnore i ndroj nga nje per dite.[ndonje gje qe nuk shkon?]
Kalofshi mire dhe krijoni nje jete me sa me pak stres te dashur miq.

VIMAR

Forumium praecox

Hey ky mesazhi i fundit mu duk jashte teme fare.
Skishte lidhje me asnje nga mesazhet me lart.

FALKO

Forumium maestatis

Vimar, plaku prej tirone = Kelti ne chat , pra nicku i te cilit kishin marre.
U sqarua gjithçka ashtu si duhej te #ndihme.

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb]Se mos harroj po per info kam nja 7 dashnore i ndroj nga nje per dite.[ndonje gje qe nuk shkon?][/qb]
:eek:

Nuk i intereson as'njerit.

Libido

Primus registratum

Pershendetje
Gepardi si gjithe personat e tjere edhe ti ke te drejten te sqarohesh nese ke probleme ne lidhje me Albnetwork ,ose1 nga operatoret e #shqiperia ben 1 gabim .Nese ke ankesa per 1 operator shkruaj emrin perkates sepse nuk ke te drejte te flasesh ne pergjithesi d.m.th ti futesh gjithe operatoret ne 1 thes ,kaq kisha.
me respekt Drejtori

TEO

Primus registratum

rri o gepard rehat edhe e beni gabimin dhe pastaj filloni blah blah blah si te pafajshem. Behuni burra jo krimba.

Guest

Gepardi e ca pretendon ti?? Te merresh vesh me keto e? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une nuk mbaj mend nje here qe kur eshte krijuar AlbNetwork,te kete ndryshuar sjellja prej "diktatori absolut" e Operave ... si nuk u nderruan nje here mer burre...u bene si keto ne qeveri qe i provojne te gjithe kolltuket me rradhe. MIK TE FORTE PASKENI PAS /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Guest

Edhe dicka se harrova: Mos te boj vaki ta mori njeri emrin GJENERALI_2 /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:O cuna kur e keni kaq problem nickun te mos jua marrin te tjeret vejeni ne SQLINE mor burra.Jo per gjo po une ne vend te ELiaN mora nick ELiaNi dhe kapa acces ne Oper Serv /pf/images/graemlins/wink.gif

enton

Primus registratum

Gjenerali shttttttttt. urdhi zbatohet pastaj diskutohet. Apo ske qene ushtar ndonjehere lol

Guest

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb] Gjenerali shttttttttt. urdhi zbatohet pastaj diskutohet. Apo ske qene ushtar ndonjehere lol [/qb]
he re ti se ke veen ne avatar LUFTETARIN KOMBETAR (ja harrova emrin si e ka,por e ka bere Odise Paskali) /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] Edhe dicka se harrova: Mos te boj vaki ta mori njeri emrin GJENERALI_2 /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:O cuna kur e keni kaq problem nickun te mos jua marrin te tjeret vejeni ne SQLINE mor burra.Jo per gjo po une ne vend te ELiaN mora nick ELiaNi dhe kapa acces ne Oper Serv /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sa gje e zgjuar ky. po edhe keto pislliqe i ben ti??? si te kam mesuar qe te sillesh se do te te :smash: :smash: :smash:

FALKO

Forumium maestatis

Problemi u sqarua , tema mbyllet.
Gjeneral , ti je mercenar jo ushtar lol, s'ke lene vend pa kerkuar grada. Dezertor !