Sa doreleshuar jeni.....

Petroninsja

Primus registratum
Sa doreleshuar jeni.....

Meqe na doli nje teme per kokefortesine thashe te vija ne pah anet pozitive te anetareve te forumit...
Jeni ndopak doreleshuar, beni bamiresira tek ndonje lyps i rastit ose qerasni shoqerine pa teklif dhe ne fund te dites gjendeni duke krruar xhepat ose ose... thjeshte doni te shpenzoni pa pyetur se ku dhe kur?
Nxirrni njecik modestine qe keni..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti1

Primus registratum
Re: Sa doreleshuar jeni.....

Pershendetje petroninse...
Me sa duket paskan bezdi te flasin per kete teme sepse disa nuk duan ta pranojne qe jan dorleshuar(s'ka ndonje te keqe te kesh dhe te japesh dhe nqs e tepron pak),dhe disa te tjere nuk duan ta pranojne qe jane koprace.
Une te them te drejten anoj me shume nga te paret
ciao petroninseee

Darien

Primus registratum

Kjo është një nga ato gjëra që tregohen më mirë me vepra sesa me fjalë
s'po jap përgjigje me fjalë
/pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Une jam shume doreleshuar..por problemi eshte se spara kam me leshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] Une jam shume doreleshuar..por problemi eshte se spara kam me leshu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos e vrit menjen se me pune perpjekje dhe munime do kesh edhe ti.Mos u trem mi se nuk eshte edhe shume zor me pas joo.
Mqs une jam shume doreleshuar,mer i gjo prej meje cer te duash,mos me kurse

dominic

Primus registratum

o petroninse e vogel:)
qe te jeshe dorleshuar apo shtrenguar eshte ceshtje brumi
por nga nick name i jot dukesh qe je gjimnaziste keshtu qe i bje qe qe leket ne xhepat e tua varen nga dorleshueshmeria e babit...per ate po qe mund te diskutojme sesa dorleshuar eshte..por ti je funxion akoma...kur te behesh ndryshore atehere e hapim temen prap:)

Petroninsja

Primus registratum

Dominic e para e punes nxirr kandarin e moshes jo te pseudonimit, per djenine tende gezoj 23 vjet dhe ndihem me mire se kurre...
Me vjen keq qe i merr fjalet e formuluara ne nje stil te caktuar sipas mendjes tende te vogel dhe teper dedikuese ndaj nje gjimnazisteje....
Tema qendron per doreleshuarit jo per ata qe marrin ndihma financiare nga njerez te tjere sic e ben ti, se mesa shoh shpreh qarte tipin e varur nga njerez te tjere..
Me cudit dhe aspekti tjeter qe na jepke mend me nje embelsi te papershkrueshme, dhe kam frike se te ka hipur vetja vertet ne qejf dhe ju shkodranet keni nje shprehje te bukur..
Po te hipi vetja ne qejf futja vetes .... ate po them dhe une..... :rolleyes:
Asso dhe anetaret e tjere, tema vazhdon ne progres.... /pf/images/graemlins/wink.gif

dominic

Primus registratum

o petroninse e vogel!! /pf/images/graemlins/smile.gif se une prap te vogel do te te quaj ..sepse pamvarsjisht qe mundohesh me perdore fjale te medhaja esenca eshte mjaft afer zeros...
sic mund ta shohesh une jam i/e sapoardhur ne kete forum edhe nuk pij kafe turke (sic mund te besh ti per te guess moshen e te tjerve) prandaj nuk kisha sesi ta dija qe je 23..ti qofsh me jete ..edhe 123 te tjera ishalla i ben hije tokes,megjithate(kete merre si kompliment)nuk dukesh per 23...
varsine time ekonomike ma mire nuk po mundohem me ta shpjegu sepse asht shume per rrullat e materjes tande gri
po mundohem te te jap nje keshille qe mu me ka vlejt ne jete..."Mos i thuj gjerat kur nuk i di mire" ajo fjala e urte shkodrane asht ne forme "urimi" TE te rrite zoti mendjen..jo per gje por desha qe kush ta lexonte ate varjantin tend te urtesise popullore mos te mendoje se ka dale nga shkodranet se do ishte turp..por qe ta dine qe ka dale nga nje ish petroninse, ish vajze e re ,me siguri edhe ndonje ish tjeter.
do e ndjek me kureshtje temen interesante qe ke hape per dorleshueshmerin!!!
P.S.take it easy

Petroninsja

Primus registratum

Dominic thone qe fjalet e shumta jane fukarallek, nese ke dicka per temen shtoje nese jo udha e mbare dhe nis ndonje stazh filozofije qe qenke i/e vetmja per te dhene mend...... :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

Zemra pse merzitesh ti? Mos mu bej me nerva se nuk e kisha pa /pf/images/graemlins/smile.gif