Sa Besoni në Fenomenet Paranormale.

Hektor12

Locus omnem
Besoj sbesoj po e kam hap kete teme nga korriku sahit... Shif se ke materiale plot aty... Per vete i besoj dhe si besoj... Shif se i kw evidencat e plota ti lexosh per vete. Ka paa diskutim atehere

Hektor12

Locus omnem
Po mire po te therras me emrin idiot i lindur trap toc debil... Koqe kandari po te flas tamam budalla idiot trap keshtu e don ti lesh profesori ... Shif lexo idiot ca te shkruajta mos u kruaj ne 12 te nates se sta pertoj i pa edukate je nja tre vjet ma i vogel se ine dhe duhet te degjosh jo te besh kakerdhi si cjap idiot

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
a mor bir ski faj ti,se me germa munesh me shkru shkadush dhe me than shka dush,se mdoket ala spaske pa shiptar me sy ti.po nejse ti kastravec thuj shkadush,edhe a banë mos muma thi ti karin ma,shkruj shkadush banë shkadush për veti,

Hektor12

Locus omnem
Or koqe kastravec thuaj kuj je msu se je i vogel se rpbt sti le mangut toc kuklle ... Po ti hem idiot e kruhesh te kam than mos u kruaj me mua idiot i paedukate qe pretendon te edikosh te tjeret. Debil idiot se ti le adrese te vi te tredh more vesh

Hektor12

Locus omnem
Ti flasesh tamam te kercej e ta beje koken si huder ket ktu shof hem idiot hem hem do me dhan mend... Tamam toka mban dhe debila dhe hiqen profesore xheloz e kalama. Shif se jane nja dy femra fillo yw postosh te biesh ne sy. Futja pordhes so zakonisht, se ere vec ti i merr

Hektor12

Locus omnem
As me hyn ne pune ma kollaj se gjendesh ska, te gjen shoqnia ime andej po te dua... Nje zilw mjafton e tan fsk ne kame e kam ... Shif posto se jane nja dy vajza ne linje tu biesh ne sy eee idiot i lindur

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
për qat FSK në.qe është sot . 2 vllaznija mi sot janë tu hangër dhe qe e kanë dhan jetën për këtë liri kosovës qe kanë ra dëshmor nluft për qet kosovë.ndasht krenona për të dytë qe edhan jetën për liri,sot kemi met edhe 4,gjallë.
lavdi ju koftë gjithë herojve dhe i lehtë ju qoft dheu i kosovës,të gjithve qe dhan jetën për kosovë ne mesin e tyre dhe 2.vllezërve të mi....

Hektor12

Locus omnem
As me intereson se cke bere ti shif se ta nxorra temen ku eshte lexo aty se skam mend me u marr me idiot te lindur... Dhe mesohu te kesh respekt per arsye se dy vjet malwve te sharrit pashtrikut e ne prekaz 98 99 . Po mos me detyro ta permend ala kam kemben me probleme nga predhat e shkaut prandaj me mu sus te lutem

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
kam rrespekt për gjith deshmoret dhe ata qe kan marr pjes në luftë,për luftëtaret.shyqyr qe ke pshtu e seke pas fatin e 2.vllaznive tmi.
dhe kqyr punën tane,mos u intereso fort për mu.

Hektor12

Locus omnem
Ket pune kam pushim jam se ne cel jam kur me futen gjera me ben ciu ciu .. e shtune e diele pushim. Kaloj kohen me shumice ne dispozicion

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
faktet,argumentet dhe besimi për diçka nuk e kanë kuptimin e njejt.
fakti dhe argumenti janë dëshmi dhe dokument,kurse besimi është ideologji.

Hektor12

Locus omnem
Per mua do ish bukur ta besoja jam natyre kurioze dhe dua te provoj veten. Ka plot fakte te dokumentuara po varet nga ne i besojme apo jo

joetisti_

Locus omnem
A eshte rasti kur pershembull dikush leviz nje gote ne tavoline vetem me forcen e mendjes? Po te jete keshtu... une kam deshire ta besoj, por s'e besoj dot. Me kalimin e kohes, mbase... :)

Narkomane

Valoris scriptorum
besoj nrm qe po...perderisa ekzistojm ne ka te ngjare qe te ekzistojn edhe fantazmat, xhindet engjejt etj etj

Pinky

Forumium maestatis
Pergjerisa ne Shqiptartet jemi ber si ato europjanet e famshem qe lelojm martesen me burr me burr, pse mos tlejojm efenomenelet paranomale :giggle::giggle::giggle::skip::skip::skip::skip::skip: