sa besnik jeni ndaj partnerit tuaj?

bellisima

Primus registratum
Re: sa besnik jeni ndaj partnerit tuaj?

I Tretuni mos te duket krenari se te shikojne "buze-qumshtet" pra naqe OK???

P.S. Sa per kuriozitet, c'fare rang moshet konsideroni si buze-qumshte?

abs

nuk e di...

AAAAAA!!! TE LUTEM!SINQERITETI MBI XHITHSHKA.APO JO MAR /pf/images/graemlins/laugh.gif

dukesh ti se je filiz demokracie /pf/images/graemlins/laugh.gif me larmi dialektesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

perqindjet mbi gjithçka /pf/images/graemlins/wink.gif ooops sinqeriteti deshta me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kur te jeshe ne gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
rrenc
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Gentian Memaj

Forumium praecox

P.S. Sa per kuriozitet, c'fare rang moshet konsideroni si buze-qumshte? [/QB][/QUOTE]

Star une habitem sa personalisht i merrni gjanat. Un thjesht per humor shkruva dicka e ti me sulmove menjihere. Mandej sdi si me e konsideru ndryshe nji femer qe nuk shikon nji burre 30 apo 35 vjec. Me trego ti si e konsideron! :cool:

dioklea

Primus registratum

ejla ciao!teme e bukur per tu ngaterruar.sinqeriteti virtyt i budallenjve.megjithate.....besnike hmmm............

djal

Primus registratum

Perzoten me than drejten njaq sa tket ajo ne mu dhe uen kam besim te ajo!!!!!!!!!

dioklea

Primus registratum

pse nuk thu o Turi qenke djale i mire ti. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] Une jam shume besnike, nuk i kqyri djemt e tjer (nga mosha 0-18) me sy hicccc lene ma me ba gja tjeter prite zottt :rolleyes: [/qb]
...and there was me thinking...
-I may not have a chace into "YYYYYYYYYYYYYYYYYYP XHIXHI", with STAR!
But you know what, right at the best age level...!

Gjenerali!

PS: STAR, me kene gja me ta lype, a ma nep i gjiro bickileten?

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] Sa te nershem qe jeni pashzotin. hahahaha, [/qb]
Shef molla mollen edhe piqet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

shef molla mollen e piqet dardha n'hardhi t'fikut ehe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Merlin

Primus registratum

I Tretuni mos te duket krenari se te shikojne "buze-qumshtet" pra naqe OK???

P.S. Sa per kuriozitet, c'fare rang moshet konsideroni si buze-qumshte?

/* kjo eshte tipike femen budalle,nji nder prototipet,"po ku je maj sinceriteti pa mend"
per buzet me qumesht qe i ke thane te tretunit,kam frike se mas ka pi ne gjinin tand,tesh jo bash ne ata qe ke aty por....' rangu i moshes qe me e quajt buze-qumesht: une i kam buzet me qumesht gjeje vete moshen dhe ku kam pi une te kthej pergjigjen edhe pse tesh po i mbushin me goma disa vipe e "vip e vip"oh me fal se dola prej temet...naten e mirrre... muah muah sa me pelqen ti as... se di me qa me e krahasuar por ta them me sinceritet se me bo me te pa edhe virusi Sars myte vedin,semundja e myte semundjen...
----------------------]
-----------------------]

ejla ciao!teme e bukur per tu ngaterruar.sinqeriteti virtyt i budallenjve.megjithate.....besnike hmmm............
/* ah ah sa me pelqen kjo me duket e etun per...
'se ka femi ketu' e ku e lame, si kjesh tuj thane
po a'e pate doren e majte ne gjep kur kje tuj shkru,mos e ke pas gjepin e shpum se si thone bira kerkon biren "ose bira hap biren" e mas ke ba naj nam maj vajze.... he tesh u bana djal i mire mu ulen nervat nuk te shaj ma, ja perzotin po vajza si ti jane me i majte ne pllame te dores me gishte te mesit t'qume...me fal me fal po nuk deshte me ma fal, me qohen disa gjana..'nerva' e veq kur ta lypi ate gjepin bashke me bira...
Itash po shkruaj e po ju tham me tamam dicka pa fy e marr ne tallje kerkend, bajme lojna sa bajme dhe shume gjana te tjera por kush eshte afer Venezias sante ashte nje feste e organizur nga nje grup shqiptaresh dhe studentat qe jane erazmus nga shume vende,po deshet te vini jeni te mirepritur,veqse mua nuk do te me nihni kurre? se kam frike se mos me grabisni,.. nuk po ju genjej se ndoshta mund te mos besoni,DIOKLEA JE E FTUARA E NDERIT po deshe te vish? do jete dhe nje tjeter qe do te organizohet ne fund maj me pjesmarrjen edhe te Konsullit tone ne Milano dhe do jete madheshtore,pergatitjet jane serioze dhe i gjith grupi i shpitareve eshte angazhuar me seriozitet.... bla bla bla po deshet me shume sqarime me shkruani ketu ose ne akull.. hajt tung... ou se kjesh tuj harru me shkru dicka per temen dhe besnikerine time: jam aq besnik sa kur jam tu ba seks me njenen mendoi per nji tjeter, me pak fjale si ken pas thane disa nuk hahet groshe tane kohen se si tip dinamitit ashte ajo pune veq, i ban me shperthy tana gjant se s'po hi me i permend... ej ej sa kenkem zgjate..na na naten e mire ne ne neser mra mra mrama..x_<-y1/2x=shponi sahanat burra hajde jepi me duket si bujar Qamili me te birin dhe Ilir Mesin xhigji :rockband: :thumbsup:

Never Alone

Primus registratum

Ca te besh shkodrane, keto jane pergjigjet ti lidhi vet, ne dac te ndihmon edhe turi LOL

DJ-Mondi

Primus registratum

Po moj shkodrania away un jam naqe, po me cfar nickut ke ken maj ti se nuk e di.

shkodranja si shpirt

Primus registratum

hey per shqip ne uk merrni pjese tek ky web
bashkim.com aty de do njihemi ma mire aty. tung nga :thumbsup: shkodranja

DJ-Mondi

Primus registratum

Po shkodrania away prap merrem me ate skuader {Alba Eagles*edhe kena dy vjet qe e kena kriju.