shkodranja si shpirt
Primus registratum
sa besnik jeni ndaj partnerit tuaj?
100%besnike
100%besnike
Bravo!Fillimisht postuar nga I tretun:
[qb] Un jam shum besnik, sepse s'kam te dashur. [/qb]
ksaj i them besnikri e ndertuar mbi sinqeritetin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 15.75%.VETEM KUR JOM NE GJUME /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
NOT TRUE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb] 100% [/qb]
Une nuk kam sha asnji shkolle!! Edhe nuk te flas kurr me ironi. Une ironi??? Une se di ka i bjen ironia iher lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga I tretun:
[qb] Pse a t'duket pak-a? Te tema jeme m'shan shkollen, ktu ja fut ironi.Pse ca don me m'ba ma ti me m'ra shput-a? Megjithate s'kam frike se ti rrike n'Milky Way. [/qb]
AAAAAA!!! TE LUTEM!SINQERITETI MBI XHITHSHKA.APO JO MAR /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb]ksaj i them besnikri e ndertuar mbi sinqeritetin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 15.75%.VETEM KUR JOM NE GJUME /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Atehere ata mbi 50 vjec duhet me ba feste.(ndoshta) /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga staR.:
[qb] Une jam shume besnike, nuk i kqyri djemt e tjer (nga mosha 0-18) me sy hicccc lene ma me ba gja tjeter prite zottt [/qb]
Correction: Une nuk i kqyri djemte e tjere (nga mosha 0-18 edhe ato qe jan >30) me sy hicccc ...Fillimisht postuar nga I tretun:
[qb]Atehere ata mbi 50 vjec duhet me ba feste.(ndoshta) /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] Une jam shume besnike, nuk i kqyri djemt e tjer (nga mosha 0-18) me sy hicccc lene ma me ba gja tjeter prite zottt [/qb]
LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga staR.:
[qb] Une nuk i kqyri djemte e tjere (nga mosha 0-18 edhe ato qe jan >30) me sy hicccc ... [/qb]