Re: Sa Bajm na per shkodren????
Sa bajme na per Shkodren???
Hmmm,asigja nuk jena tu ba,vec tu ik perdit dhe tu e braktis qytetin tone.Shkodra nuk ka me e marr vedin kurre,kur na nuk jetojme e punojme per te.Ajo ka nevoje per ne dhe na per te por sot ne kete kohe Rinia mendon se nuk ka te ardhme ne Shkoder,kurse une mendoj ndryshe,une mendoj se ka po e pate pak vullnet me punu dhe jo me ndejt kot tane diten neper klube tu pi cigare e alkol,edhe me ca ,pa gja ne xhep,me 1000 lek,edhe ata ia lypin babes se pritojne me punu.Nuk kalohet jeta qyl,por turpi e myti rinin sot ne Shkoder se ju vjen marre me punu ca do lloj pune,kurse kur shkojne ne emigrim ,edhe banjo pastrojne,vetem kujt ia ka pri zoti mbare qysh ne fillim dhe ka ardh me letra ne xhep.Une personalisht kur kam ardh ne fillim kam ken DJ(tu la ene per dite si ma e mira) pse me rrejt...gjithkush punon pune te tilla kur vijne ne fillim por hajde bane ne Shkoder ate pune...prite Zot.Ja pra pse Shkodra nuk perparon sepse na vjen marre me punu ne rradhe te pare(ne Shkoder)dhe si perfundim kur s'punon as pare nuk ke dhe per njate gja populli i Shkodres dhe i tane Shqipnis synojne Boten.Nqs se ne vazhdojme kshu jo vetem Shkodra por tan Shqipnin ka me e marr teposhtja.Shkodra don rinin e saj per me e marr vedin si qytet...por ku me i marr????Larg.....larg...shume larg....!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif