Ruse nuse

dallendyshe

Primus registratum
Ruse nuse

<span style="font-weight: bold">Pershendetje te gjithve!</span>
Unë jam nga Rusia dhe unë jam në dashuri me Shqiptar. Ai nuk është në nxitim të martohesh me mua dhe për të futur në familjen e tij, dhe unë merak për këtë. Unë jam mësimin e gjuhës shqipe dhe lexoj shumë për kulturën tuaj, etj. Çfarë mendoni, a ka një shans për mua që të bëhet pjesë e familjes shqiptare? Unë nuk mund të imagjinoj jetën time pa atë, ai është gjithçka për mua!
------------------------------------
I am from Russia and I am in love with albanian guy. He is not in hurry to marry me and to introduce me to his family, and I worry for this. I am learning Albanian language and read a lot about your culture etc. What do you think, is there a chance for me to become a part of Albanian family? I cannot imagine my life without him, he is everything for me!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Ruse nuse

Fakti qe ai nuk kerkon akoma qe ti te futesh ne familjen e tij eshte qe duhet gjetur dhe momenti i duhur per te bere nje hap goxha te madh.Une se di se sa kohe keni qe jeni bashke por martesa nuk eshte shaka ndaj duhet te mendohesh mire dhe te qendrosh e qete,sepse keto momente vine atehere kur te dy duhet te ndiheni gati.
Shansi qe ti te jetosh me te patjeter qe ekziston por sduhet qe ta vesh qellim ne vetvete qe o martohesh o ska.Nuk shoh arsye qe te nxitoheni per kte gje.Te uroj shume fat
smile.gif

AKABA

Primus registratum

Pershendetje Dallendyshe!!

Shqiptaret ne martesat me ruset e ne pergjithsi me sllavet kan tradita prandaj sbesoj se eshte penges kombesia jote per fejes e martes me ket djale. Mendoj se qeshtja eshte mes jush, si persona e si karaktere, pra varet qa pret ai djale e kur do jet gati te helli at hap ne drejtim te fejeses..

Gjithsesi te uroj qe Zoti te realizofte Deshirat.

Me respekt Akaba

dallendyshe

Primus registratum

Faleminderit për përgjigjen tuaj dhe mbështetje. Burri im është nga fshati dhe traditat e ka shumë të fortë, dhe unë kam dëgjuar shumë herë se në fshatra, veçanërisht në Shqipërinë e veriut, prindërit preferojnë VETEM nuse shqiptare. Jemi një vit bashke.

dallendyshe

Primus registratum

Të nderuar anëtarë, unë do të doja të di mendimin e sidomos shqiptaret verior, ajo është shumë e rëndësishme për mua që të dinë në lidhje me reagimin e prinderve mbi nuse nga një vend tjetër.

policia

Forumium maestatis

une per vete do te desha me pak hollesira per temen dhe per lidhjen qe ju keni...
sa kohe keni bashke, ku jetoni aktualisht, nese keni bere plane per te ardhmen ne cfare shteti do te vendosni te jetoni etj etj...
sa per punen e familjes, nuk mund te besh pergjithesime sepse ne te shumten e rasteve nuk vendos familja por djali, keshtu qe nese djali e vendos familjen perpara faktit te kryer (dhe e mira kjo do te ishte), familja nuk ka pse nderhyn fare...
pastaj nese djali nuk eshte gati, nuk ka pse te shkoje muhabeti deri te familja...
une nuk e diskutoj qe familja eshte e rendesishme, por ne fund te fundit nuk vendos ajo...
nuk ka rendesi nese ato do ta kishin qejf shqiptare apo te huaj...
p.s po ku vajte e gjete mi goce?!
te uroj gjithe te mirat...

dallendyshe

Primus registratum

Policia, ju faleminderit për përgjigjen tuaj! Unë nuk jam i sigurt nëse kam kuptuar drejtë mesazhin tuaj. A jeni duke i kërkuar, ku mund të gjeni një vajzë ruse për veten tuaj? Ne jemi bashke një vit dhe ne jetojmë në Greqi, por burri im më tha se do të shkojë të jetojë në Shqipëri, ai ka ndërtuar një shtëpi atje.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po ty nuk te kerkoi qe te shkoje me te ne shtepine e tij qe ka ndertuar?

dallendyshe

Primus registratum

Unë nuk kam asgjë kundër që jetojnë në Shqipëri, për mua është e rëndësishme që të jetë me të dhe për të bërë një familje
smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ti je nje vajze e dashuruar dhe shume tolerante (me keto qe thua)...shpresoj qe shoky yt ta vleresoje kete...te lesh greqine per veriun e shqiperise...me duket pak sakrifice e madhe duke menduar qe ti se ke idene se si jetohet atje...bej shume kujdes...te uroj fat dhe lumturi

Psemo

Primus registratum

Po vizen per Shqiperi a e ke mar?

Ne veri kan me qejf nuse shqiptare sepse i fusin ne pune me kollaj. Po te dish edhe ti mbash dru e te mbushesh uje ke burimi me siguri qe do te pranojn edhe ty.