Rrobat e banjos per femrat!

KoDoShi

Primus registratum
Rrobat e banjos per femrat!

Rrobebanjot fshehin pjesët më intime të trupit të femrës, por ngjyra e tyre zbulon personalitetin e saj. Kjo sipas një hetimi të bërë nga gjermanët.

Kur ngjyra e zgjedhur është:
<font color="orange">portokalli </font> . Femër që të bjen në sy dhe e hedhur. E vetsigurt, që nuk ka frikë prej gjërave eksituese.

zeze . E zgjuar dhe e vetsigurt. Nuk don të ketë të bëjë me ndonjë që gjuan për femra në plazh, por parapëlqen tipat qesharakë.

<font color="pink"> roze </font> . Din sesi të dëfrejë veten dhe të tjerët. Është e pavarur dhe mbështetet në forcat e saj.

<font color="red"> kuqe </font> . I pëlqejnë sfidat. Është sportive dhe e jeton çdo çast të jetës.

E bardhë. Ngjyra që të bjen më tepër në sy. Zakonisht serioze dhe nuk parapëlqen të tërheqë të tjerët me shikime.
Beqarët e virgjër zgjedhin ngjyrën e bardhë.

<font color="green">Jeshilja </font> . Femër me një ngrohtësi të natyrshme. Urren fjalët e stërholluara mbi seks që mund t´i thonë meshkujt që e gjuajnë.

<font color="blue">Bluja </font> . Kjo ngjyrë nuk u këshillohet femrave. Njerëzit do ti vinin në lojë. Ngjyra blu e errët u lëshon të tjerëve sinjale depresive.

marina s.

Forumium maestatis
Re: Rrobat e banjos per femrat!

po per ato femra qe i kane robabanjot ngjyra-njgyra nuk thone gje keta gjermante? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

Ti vish nje here rrobat e banjos, pastaj fol /pf/images/graemlins/smile.gif! Lakuriqse! /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kodo, e shpike vet apo e ke lexu ke ato revistat e femrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

boffffffffffffff.....sme duket shum.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti vish nje here rrobat e banjos, pastaj fol /pf/images/graemlins/smile.gif! Lakuriqse! /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pse me thoni te gjithe lakuriqse? /pf/images/graemlins/laugh.gif nderrojeni njehere...bejeni nudiste /pf/images/graemlins/laugh.gif

meqe ra fjala, po ata qe dalin ne plazh siç kam dale una te avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif ça tipi jane??? dmth,kur nuk mund te gjykohen nga rrobabanjot,nga çfare gjykohen??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Picture%20007.jpg

Si puna ktyre ike ti yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jeni tip i pavendosur.. /pf/images/graemlins/shrug.gif

marina s.

Forumium maestatis

une jam tip me idet te qarta... dhe boll mu drejtove me ju se vetem me dy dysha jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une i kam bikini dhe jane te bardha e te kuqe, me ca zemra te shuuuuuuume te vogla te shndritshme angjyre argjendi.
Palos gjithe plazhin kur i vesh...meshkuj e femra /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

me palose mua duke te imagjinuar trupin tat si "njale" e jo mo ato te plazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kurse un i lam black ..
p.s: i her vetem kam dal me ato ne plazh edhe filluan femrat
duke mu hudh ke kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif NUk me leshonin per qamet..
3 cope qe ishin te mira i terhoqa zvarre deri te shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

Kodo nuk ke specifikuar dhe tipet(modelet, format) e rrobave te banjos. Tregojne personalitete te caktuara tipe rrobabajosh te caktuara?

pinkparadise

Forumium maestatis

rrofsh qe i fut xixa akoma me shum ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ky vetem me ngjyrat edhe u terbuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo me me te filloj nga format, qe o zot i madh kush do ta mbaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: hello Ble 2 /pf/images/graemlins/wave.gif

milanisti2

Primus registratum

Hello

"rrofsh qe i fut xixa akoma me shum ti "

Ske perse,kur te duash te ndihmoj prape.

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kodo nuk ke specifikuar dhe tipet(modelet, format) e rrobave te banjos. Tregojne personalitete te caktuara tipe rrobabajosh te caktuara?

[/ QUOTE ]

hmmm.... Nuk i jam futur kaq thellë kësaj pune ble2 por ti më thuaj si i ke rrobat e banjos dhe të interesohem për to /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.Kjo vlen vetëm për Ble2 dhe për asnji tjetër /pf/images/graemlins/wave.gif

milanisti2

Primus registratum

Rrofsh, nuk eshte e nevojshme, e di cfare tipi jam.
Perderisa interesohesh per nje tip rroba banje, interesohu per te gjitha.

HUMER

Primus registratum

po ne ca tipash jemi qe i kemi vec e vec posht tanga roz
edhe siper pak te lira qe mbullojn vetem kokrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif Hummer se dije ti qe Kodi merrej me shitje brekesh, me lesh pa lesh, me ushkur pa ushkur, etj etj. /pf/images/graemlins/laugh.gif (Kshu vete Kodi me penebreke rri : )

Po me i pas ngjyre tulle /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

besoj se i here i vesh nga e verdha e javen tjeter nga e kafta.
nje jave e kishte zon barku edhe ju ngaterru radha /pf/images/graemlins/laugh.gif