Rreqebulli (Lynx) ne Shqiperi?

Al-Punk

Still here
Rreqebulli (Lynx) ne Shqiperi?

Ore se jam kurioz, dikur (femijier) pata lexuar nje liber shqiptar qe permendte Rreqebullin dhe para ca kohesh pashe qe duhet te jete ai qe Anglisht quhet Lynx.

A ka realisht rreqebuj ne Shqiperi aktualisht pasi shume pak (ose fare) kam degjuar te permenden nga njerezit. Di ndonjeri ndonje zone ku mund te kete?

E

EL-DIABLO

Guest
Re: Rreqebulli (Lynx) ne Shqiperi?

smile.gif
Po te shuaj kuriozitetin une Mandi....Ka!
Po shpjegohem para nje viti ne nje fshat ne jug te shqiperise dicka hynte ne pullazin e pulave dhe hante pulat! Te zotet e shtepise u bene kureshtare se zakonisht e ben dhelpra ate dhe nje nate pasi degjuan pulat te kakarisnin shkuan vendosen nje thes te dera e pullazit dhe ajo gjeja qe ishte brenda tentoi te dilte, dhe mbeti ne thes! Pasi e mbyllen gryken e thesit e ekzekutuan ate gjene
laugh.gif

Kur hapin thesin ne mengjes cte shikojne nje mace gjigande u habiten dhe shkojne te veterineri i cili ju thote qe ajo gjeja eshte ajo qe quhet rreqebull!
Shtangen ata se nuk kishin hasur here tjeter dicka te tille! Me pak fjale shume rralle por ka sepse ne pergjithesi jeton ne male dhe nuk ka qef te ndeshet me njeriun! Edhe une kur e degjova si muhabet u habita por eshte 100% e vertete se ma tha veterineri hahahhah! Shpresoj te te kem heq sadopak kureshtjen
smile.gif

antip

Primus registratum
Re: Rreqebulli (Lynx) ne Shqiperi?

Ke nje teme per kete qe une e kam hapur qe ne 2006-n te seksioni "Jeta rreth nesh".

Madje per ate dhe mu dha titulli "moderator"