Rrena ma e bukur qe keni than

bellisima

Primus registratum
Re: Rrena ma e bukur qe keni than

Une vetem nje keshille po ju jap:

Me 1 Prill ose kur t'ju teket me rrejt dikend bani kshtu:
Merrni e shkruani nji leter prindit tuaj shkodran/shqiptar ku i thoni se keni ik pergjithmone prej shpijet me te dashuren (nqs. jeni vajza) ose me te dashurin (nqs. jeni djem) pasi ata sdo te kishin qene kurr dakord me kete lidhjen tuaj. I thoni qe ky person asht shume i randsishem per ju dhe qe mos t'ju kerkojne me. Leni edhe nji check $1000.00 edhe shifni ju prindt si pa ju losin mendsh /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :angel:

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

te isha ne vend te "kryeministrit"do te thosha "i dashur populli im menyren e dritave e zgjidhem",vendet e huaja do na ndihmojne me humanizmin e tyre duke nisur kamjona apostafat me drita vetem qe shqiperia te ndricoje 24 ore non stop si gjithe bota,dhe ne jemi vene ne angazhim te madhe per kete gje,gjithashtu dhe qeveria jone.
faleminderit

sajzeza

Primus registratum

Tjeta juj,
me sa po shof s'kekena fart rrencake ne shkodrejte! Megjithse, si e vshtire me u besu paksa, po thuj ti s'ju ka ardhe frymzimiiiiii!!

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rebecca:
[qb] Une vetem nje keshille po ju jap:

Me 1 Prill ose kur t'ju teket me rrejt dikend bani kshtu:
Merrni e shkruani nji leter prindit tuaj shkodran/shqiptar ku i thoni se keni ik pergjithmone prej shpijet me te dashuren (nqs. jeni vajza) ose me te dashurin (nqs. jeni djem) pasi ata sdo te kishin qene kurr dakord me kete lidhjen tuaj. I thoni qe ky person asht shume i randsishem per ju dhe qe mos t'ju kerkojne me. Leni edhe nji check $1000.00 edhe shifni ju prindt si pa ju losin mendsh /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :angel: [/qb]
a e ke provu ti aw:p?

samanta

Primus registratum

Si ka munci qe s'e nxori tan kjo teme nji rrencak profesionist :confused:

Albsniper

Primus registratum

Jam ne Afrike prej nje viti. Banoj ne nje qytet in the heart of darkness |guess which country| ku shumica e shtepive jane te zeza sepse jane ndertuar prej guri vullkanik ose prej derrase. Nje dite te bukur shkova te shikoj gorillat mes Ugandes e Kongos, njera nga te cilat me nxjerr dhembet 50 cm larg fytyres. Nje dite tjeter gati pashe b.... e maces duke bere zhytje ne Oqeanin Indian, ne brigjet e bukura te Zanzibarit - po mesoja dhe instruktori debil me futi disa metra nen uje per here te pare. Para dy ditesh po beja safari shpinen e nje elefanti ne savanat prane Kataraktit Viktoria ne zemer te Zambias. Ne te njejten dite kerceva me litar dhe bera renie te lire 53m ne nje gryke te lumit Zambezi. Meqenese kisha ditelindjen qendrova ne nje hotel S400/nate. Te nesermen po flija ne nje autobuz ne stacionin e autobuzave ne Lusaka se me kishin mbaru paret. Mbreme gati me arrestuan si tip *destruktiv* /ne gjuhen e ketushme "spiun ruandez" duke rihyre ne Kongo.

Si ju duket rrena mar?

Albsniper

acid

Forumium praecox

pershendetje. atehere rrena me e bukur qe kam thene eshte kur kam thene se nuk rrej /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

I kom thon njehere njonit me strabizem ne klasen time se i jane drejtuar syte... ma mori per ters dhe sme foli me :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

100%SHKODRANE

Primus registratum

kjo asht taman e çuditshme qe asnjeni nga ju s'paska noj rren te forte me na tregu sidomos ne imigrantat qe gjysa jemi me dokumente fallso.
Une qysh se e kam hy ne territorin frances veç rrena na ka ndihmu me ec perpara, pra u banen 5 vjet qe jetojme me rrena bile edhe hunda ka fillu me mu rrite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif thuj shyqyr qe kon njel akoma rrena te pa skadume hala /pf/images/graemlins/laugh.gif

po sa rrena paska pas ne ket dynjo a te keqen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur erdhen ne fillim rrefugjatet me ambasadat thoshin qe ishin te gjithe me patenta, dhe ju dhane francezt ene patenta autobuzi, deri sa e moren vesh qe ata nuk dishin me i dhone as vatures /pf/images/graemlins/laugh.gif tashti ne po ta kesh patent shqiptare trregull sta qujn mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

100%SHKODRANE

Primus registratum

po lere punen e patentave se eshte qesharake ne krahasim me shqiptaret qe jane rregjistruar si kosovare per te pasur sa mushe shance per te fituar statusin e asilantit politik dhe kjo implikon:ndrrimin e identitetit,shpifjet e shumta qe kan te bejne me historine e jetes suaj etj etj qe po ti kujtoj te gjitha me vjen nje perzirje stomaku. :shrug:
Dhe me e forta eshte qe aq mire dijme te rrejme ne shqiptaret saqe ka shume qe i kane marre letrat me historina te trelluara atehere qe kosovareve vete ja kane refuzuar statusin.
Ja pra vellezer edhe nje fushe ku s'na e kalon kush /pf/images/graemlins/wink.gif

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Rrena ma e bukur:

Un s'rrej kurr

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ROZIiiiiiiii brravo pergjigjja me e bukur lol :lol:

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Rrena ma e bukur:

Un s'rrej kurr

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ROZIiiiiiiii brravo pergjigjja me e bukur lol :lol: [/qb]
Mire thot aja "100%shkodrane" qe rrenat ma te bukura jane kur dalim para gjygjtarit dhe ia fillojme me qajt tu kap krytin grushta dhe ma e forta asht se tu rrejt njashtu i fiton letrat se po u tregovi i drejte nuk i fiton.
Fundi fundit tane bota asht e krijume mbi rrena,e mira nuk asht me rrejt por kajhere te ban halli.
Hajt tung tesh dhe rreshi sa ma pak.

eis

Primus registratum

Lule-bore na fal se e paskam kap gabimisht citimin tand!

soni2

Primus registratum

ajo qa i tha nji sgkodran njaj kosovarit n'dortmund

rrenen e kena shpik vete(na shkodrant )

qa me thane per vedi une jam rrene fun e kry