Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam mirnjohes atij

Guest
Re: Rregjimi 50 vjecar komunist shpetoi Shqiperine dhe un jam mirnjohes atij

pe.ilish.sh une kam bere ca Rraportime lal ke Administratoret sepse jeni ju qe po abuzoni me temen duke ofenduar dhe share edhe nga Motra ...apo jo kastriot trimi?
Tema eshte per rregjimin 50 vjecar komunist jo per RremujoKracine tuaj 12 vjecare ok>

Paulin Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb] Na tua shpjegoje daja <span style="font-style: italic">(djali i dulles)</span> me dy llafe(lol)
...Shani nai arap, lejeni dullen. [/qb]
Po ke shume te drejte ti je... <span style="font-weight: bold">arapi</span> ...i Dulles...
Nga duhet te ja fillojme...

Paulin Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga&quot;GjeneraIi i Ushtrise se Pjerdhur&quot;:
[qb] o pe.ili.sh une sjom Gazidede se Gazidede eshte kriminel i Sales qe dogji Koha JONE apo jo? [/qb]
Ke dogji?!!!...Kohen Tuaj?!!!...cfare fatkeqesie,vetem Kohen,nuk ka qene bossi komunist brenda...
Po ajo KOHA JUAJ duhej te ishte djege 50 vjet me pare,para se te lindte,se bashku me ato pushtat qe ju kane pjelle ju....
Pu,pu,pu cfare fatkeqesie,...kane djegur Kohen Tuaj qe dogji gjith Shqiperine.

Paulin Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GjeneraIi:
[qb] <span style="font-weight: bold">A nuk ngjajne tere keto bashke?</span>
url]
[/qb]
PER GEORGE W.BUSH E NJOHA NE FOTOGRAFI.
PO TI CILI ISHE AI I MBULUAR ME LESH.
CFARE FATIT PER TY QE KE DALE ME NJE PRESIDENT E CFARE FATKEQSIJET PER PRESIDENTIN ME DALE ME NJI MAJMUN KOMUNIST SI TI...

Paulin Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GjeneraIi:
[qb]

...POR KOMUNIZMIN PERDERISA NUK KEMI BYTHE TA ARRIME E SHAJME <span style="font-style: italic">(Ho,Ho,Ho tha Plaku i vitit te Ri,sa kam qeshur,Ho,Ho,Ho)</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/b] [/qb]
Shikuar nga radiografia ke nje tomorr 60 vjeqar ne koke ,edhe per shkak te kapeles kineze qe ke mbajtur ne koke ne kujtim te Dulles.Por,...do te kaloje mbasi te shkosh tek te shumtit...varrin ta kemi bere me yll te kuq...<span style="font-style: italic">(Ho,Ho,Ho tha Plaku i vitit te Ri,sa kam qeshur,Ho,Ho,Ho)</span>

Guest

o Paul Shkodrani pastroje pak gjuhen shqipe mer burre i dheut mos na fol si ne Koplik edhe permbaju temes lal ok?

Guest

url]

url]

Guest

url][1].gif

EDITUAR

disku

UNI

hapu dhe te futem.......................

nike palkola

Primus registratum

O gjeneral i albnetworkut!
Ke të drejt dhe vazhdo ti shërbesh malukatit-dreqit sepse atij ia ke shitur të gjitha edhe shpirtin!
Sikurse kanë pasur idolet tuaj sukses vetem në poshtërsira, krime, maskaralleqe, mjerime vuajtje etj. por ja që janë në zhdukje e siper.
Për shkak të tipave si ti është populli jonë në këtë gjëndje, sepse të gjitha vlerat kombëtare i keni shkatrruar. Ju jeni mjerimi i botës, i shqiptarëve dhe i vetes.
Më mirë i vrarë nga maskarenjt si ti se me qenë si ti. Një gjë të tillë e ka thënë Herman Hesse.
Zoti edhe të falë, por nuk të falë ekzistenca as dreqi, prandaj do vuash, edhepse tash e ke kënaqësi shpirtnore me pa të tjerët duke vuajtur E kjo ndodh sepse e ke shpirtin e keq e dreq!

eM

Paper Moon

Gjeneral mos ke jetuar te Blloku gjithe jeten ti?

Ka pasur nje perqindje te njerezve te cilen nuk e ka luan keq ne kohen e komunizmit po keta qene vetem nje pjese shume e vogel e popullates dhe me duket se ti hyn te kjo pjese. Nuk mund te thuhet kurre se si se shqipetaret ishin te kenaqur me kohen e Enverit.

kjo tema ka mare fund!
eM

Martin Gora

Primus registratum

Kastriot

Ti je nga ata tipa per te cilet ne sot pendohemi qe i nxorem nga burgu dhe i lame te lire.. Jo se paraqet rrezik per ndonje, p
Po ta bej qejfin dhe po ta mbeshtes deri ne rreze. Jo 400 por 4000 partizane vrau Cali. Po deshe te jap edhe nje tufe me presh mqs paske kaq shume qejf te fluturosh. Ka mundesi tani te na hiqesh qafe e te gezosh lirine, te na lesh rehat me keto banalitet prej anadollaku qe leshon. Kete merre edhe si keshille se nje dite do biesh ne ndonje hundelesh e do perfundosh prap
Pe.ili.sh

Ti vuan se tepermi nga inferioriteti. Demonizimi i jugut per ty eshte kthyer ne qellim jete dhe kerkon ta futesh vend e pavend. Une nuk dua ti hyj ketij debati se do te jete sikur ti hedhesh benzine zjarrit te vene prej budallait. Por nqs ty jugu te trazon zorret, futi nje gote me uje e me limon qe te te mblidhet stomaku, se per merine tende jugut nuk i kercet fare.

Unicorn
Sa qejf do kisha ti lexoja faktet qe flasin per kryengritjet e bera nga njerezit e rrahur me kapitalizmin ne shqiperi. Deri tani ama na ke shitur dengla se vetem kryengritjen e Calit me 200 malsore ke thene, qe ne fakt i bie te kene qene te rrahur me shume me mesjetarizmin dhe bajraktarizmin e 1500 sesa me kapitalizmin e 1900.
Une ta thashe se si Cali u dermua me qyta pushkesh per te te treguar se historia jote ja fut pak kot persa i perket detajeve. Mizoria e Calit u shpagua me te njejten monedhe. Cali nuk dogji shtepi, e nuk nxori syte e te tjereve se ai nuk mundi e nuk kishte mundesi dhe jo se ishte humanist i madh apo teper i civilizuar.

Cali e co ne esence paraqesin n Ishin pikerisht pasardhesit dhe paraardhesit e tij qe i mesuan Hoxhes se ceshte terrori, duke filluar qe nga bandat e Markagjonit dhe bajraktareve qe terrorizuan zonat e rezistences per italianet, qe nga bashkpunimi i tyre po me keta kur vrane 5 heronjte e vigut, duke vazhduar me sulmet ndaj partizaneve per qejf te gjermanit etj etj. Te kujtoj gjithashtu se te gjitha bandat diversante qe zbriten ne shqiperi ne ate kohe qejfin e pare qe kishin ishte masakrimi i civileve, duke filluar me Hamit Matjani, Markagjoni, e duke mbaruar me Mustafen.

Le tu bejme nje lapidar e ti dekorojme si &quot;Heronj te demokracise&quot;. Pse jo, nuk ngeli qen e mace pa u bere i tille ne shqiperi mbas 92.

Guest

Martini1 ke bere nje artikull me te vertet te sakte qe une po pertoja ta shkruaja.
Paper Moon po ti mos ke hequr keq gje ne kohen e Enverit? Ske pas me henger ti apo ke qene ne burg?
Eshte mire qe kur nuk te takon ty te flasesh mos fol!
Ti kastriot kemi ca hesape bashke ne se i kam bere nja 2 rraportime.

kastriot

Primus registratum

<span style="font-style: italic">edituar per ofendime personale</span>
smash.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga GJENERALI i AlbNetwork-ut:
[qb] Martini1 ke bere nje artikull me te vertet te sakte qe une po pertoja ta shkruaja.
Paper Moon po ti mos ke hequr keq gje ne kohen e Enverit? Ske pas me henger ti apo ke qene ne burg?
Ti kastriot kemi ca hesape bashke ne se i kam bere nja 2 rraportime. [/qb]
Te sakte sipas statistikave te PPSH? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Apo statistikave qe gjyshit te rrjedhur qe nuk mban mend cfare ka ngrene per dreke?

Kush nuk ka hequr keq ne kohen e Enverit pervec bllokmeneve dhe ca zagareve qe i vinin nga mbrapa? Ne kohen e mizerjes ekonomike dhe te luftes se klasave, te terrorrit dhe frikes qe kishin njerezit te thonin nje fjale kunder monizmit, kush te eshte dukur demokratike ty? Apo ishe krenar me barkun e mbushur me mishin e kalbur qe vinte me tallona? Keshtu kane jetuar popullsia shqipetare e ti na thua ku u pa e keqja ne kohen e monizmit! Juve as e keni idene per cfare flisni, as e keni arritur ate kohe dhe beni gerr-verr kot me kot!

Guest

AnaBlue: bllokmeneve?
Ahahahahhahahahahahah ahahahahha ahahhahahahah
Mos do te thuash Bllokut qe dalim ne darke xhiro ne?Apo Piramiden qe e ndertuat ju me djersen e ballit ku mblidhemi ne vere &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Ik o goce se ti ske maru shkollen akoma edhe do me fol per prinderat tane qe kon maru akademite

romeo

Forumium maestatis

neqoftese tema do te vazhdoje me diskutime te tonit kaq vulgar, do te jem i detyruar te mbyll temen.
eek.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga GJENERALl:
[qb] AnaBlue: bllokmeneve?
Ahahahahhahahahahahah ahahahahha ahahhahahahah
Mos do te thuash Bllokut qe dalim ne darke xhiro ne?Apo Piramiden qe e ndertuat ju me djersen e ballit ku mblidhemi ne vere &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Ik o goce se ti ske maru shkollen akoma edhe do me fol per prinderat tane qe kon maru akademite [/qb]
Kurse ti shko meso te shkruash sipas rregullave elementare te drejtshkrimit. Dhe hap ndonje liber nje here ne sa kohe se nuk te ben dem. Blloku ku ben xhiro zotrote ka pas qen ruajtur me police ne kohen e Dulles meqe nuk e paske idene!!!!
E mira eshte qe ti blesh dhe prinderve ndonje liber te lexojne se dhe ato qenkan merre me leng se mishi u mbaru! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Paskan mbaruar akademine ne kohen e Dulles &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Prandaj te paskan lene ty te pa shkolle se jane dhe vete te tille! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

p.s. Issi, je i lire te mbyllesh temen po deshe.

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga GJENERALI i AlbNetwork-ut:
[qb] Martini1 ke bere nje artikull me te vertet te sakte qe une po pertoja ta shkruaja.
Ti kastriot kemi ca hesape bashke ne se i kam bere nja 2 rraportime. [/qb]
Po Gjeneral! kam qene ne burg per 3 vjet ndersa prinderit e mi per 10!
dhe nese i takon dikush te flasi me vjen keq po kjo jam une!

Guest

Paper Moon arsyet duhet ti thuash nqs ske bere gabim apo krim apo jo? Vetem mos thuaj se te futen pse the ska patate &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Ti Ana Blue para nje viti the nje thenie:
&lt;&lt;Ata nuk jane te medhenj por duken te tille sepse ne jemi te gjunjezuar!&gt;&gt;
Me pelqeu por eshte tamam per kete kohe apo jo ylo?
Shife veten s aposhte ke rene ...aq sa mohon gjakun dhe djersen e popullit per 50 vjet.Nuk duhet mbrojtur enver Hoxha apo Byroja Politke por puna e popullit xhan sepse mbi te gjitha ne komunizem populli ka nej union me te madh se ne kapitalizem....Ne kapitalizem Njeriu per Njeriun eshte UJK