Rovena Stefa

albanian_girl

Primus registratum
Rovena Stefa

okay,kush eshte fans i madh i rovena stefes mund te shkruaj ketu.Ju mund te visitoni faqen e asaj te www.rovenastefa.com,ose mund ti shkruani tek(webmaster@rovenastefa.com)

*****Kordelja,nuk di anglisht ti zemer?Prandaj e mbylle temem sepse te hypen nervat qe nuk di anglisht??????haahhahahahah(LOL) :devil: ******

O ti engjellushja djallezume, edhe memece po te isha une pak te hyn ty ne pune, shif shkruj ndonje gje te sakte ti se ketu rrotull jam une, e mbyll prape dhe hap ndonje teme per te qene.Hajde shkrim te mbare!

Adonis

Primus registratum
Re: Rovena Stefa

when i was in albanian i saw her posters all over tirana i did not take any notice as i thought it must be a campaign for transexuals since albania is becoming a liberated country but the picture on the posters were not of transexual but of rovena stefa

Guest

me shijon kjo mua me , desha me then me pelqen se su shpreha tamam /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

rovena stefa, femra 47 kg qe bashke me tualet peshon 74 (sic e ka thene nje shoku im) edhe i ka rene pikes me duket

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga albanian_girl:
[qb] okay,kush eshte fans i madh i rovena stefes mund te shkruaj ketu.Ju mund te visitoni faqen e asaj te www.rovenastefa.com,ose mund ti shkruani tek(webmaster@rovenastefa.com)

[/qb]
Nje kengetare qe s'din te bej nje tekst te veten ku vjedh muziken nga te tjeret..dhe fjalet e kengeve vetem i perkthen...Nuk e quaj kengetare..jo me te behem fanse e saja!

hot

Hotgirl

cin ka vjedhur me papi ta di dhe una?! :confused:
se sdu me ngel onjoronte pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Kjo Rovena pppffff shume larg origjinalitetit eshte, te mbyt era falso... :mad:

D.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] cin ka vjedhur me papi ta di dhe una?! :confused:
se sdu me ngel onjoronte pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Albumi : Best Of Tukish Remix (Kenga : Selvi boylum Bubbling Remix) Kengetari : Dj Osman vsBurcu Gunes)

Kenga "Ti me ben magji"

Po deshe ta jap ne Turkey /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss: :wave:

hot

Hotgirl

iiiii ca kongtare koti!! ne thojsha una se ku e kam ndigju at kongen!!
iiiiiiii.. :eek: :smash: :smash:

papi :kiss:

SkinArt

Primus registratum

Te marresh kenge nga auditori i kengetareve te tjere sdo te thote gje, mjafton tek disku ku nxjerr Albumin te vesh emrin e autorit "por po ti kerkosh edhe leje per editimin e kenges se tije/saje" akoma me mire, dhe nqs pergjigja te vjen pozitive nga autori atehere ke te drejte te pub/edit kenget e te tjerve duke plotesuar keto kritere pranohet qe te marresh kenge dhe ti kendosh.
Shume grupe e bejne nje gje te tille biles e kane per nder kur kendojne kenget e legjendarve te muzikes.
Por me kengetaret shqiptar si kudo dhe me muziken e drejta e autor nuk perfillet fare, qe keshtu mbetet cdo gje pirate.

Persa i perket kengetares nuk kam ndonje simpati.