Al-Punk
Still here
Është vënë në funksion forumi AlbaLogos.Një projekt i nisur nga disa nxënës me qëllimin që t’i kontribojnë dijes dhe shkencës dhe ta inkoorporojnë atë në mendjet e nxënësve dhe studentëve shqiptarë.
Duke pasur qëllimin të qartë para jush,ne jemi krenar për misionin që kemi nisur dhe me të vërtet,ky projekt do të jetë afatgjatë derisa një sukses i pranueshëm do të arrihej.
Gjatë vizitës në faqen tonë ju do të hasni detyra,ushtrime,definime dhe teori nga të gjitha lëndët shkollore dhe universitare që janë primare gjatë ligjërimit tuaj.Të qenit unik për nga ideja dhe krijimi i faqes,ne përfaqsojmë dinjitetshëm një seriozitet i cili do vie duke u shtuar në saje të përkrahjes suaj si antarë dhe besoj se përkrahja juaj do të jetë e pranishme.
Struktura e webfaqes përpos gjërave të shkruara përmban animacione,simulacione multimediale që do t’i ndihmojnë nxënësit t’i kuptoj gjërat më afër dhe më kjartë qofse kjo mundësi i mungon.
Për më tepër rreth faqes ju lusim që të vizitoni sajtin zyrtar ose faqen zyrtare në rrjetin social Facebook.Ju duhet ta shfrytëzoni mundësin për tu regjistruar gjë që do t’ju marr jo më tepër se një minutë.
Faqja zyrtare: www.albalogos.com
Faqja në Facebook: www.facebook.com/albalogos
Lexoni artikullin origjinal...