ROBOTIC.AL

Al-Punk

Still here
Dmth te shofesh vleren e nje web sa vlen kjo esht e gjitha ?
Po aq eshte ideja :)

Megjithate pervec cmimit, faqja te prezanton dhe nje liste me informacione per cdo faqe si renditja ne SEO, PageRank, Domain Authority, Prezenca ne DMOZ e te ngjashme.
Te gjitha keto te ndihmojne per te kuptuar pse nje faqe vleresohet me shume e pse me pak. Per nje webmaster, ky informacion mund te ndihmoje per te permiresuar faqen e tyre dhe me shume.
 
Top