Rinovim i kerkeses per AOP :)

Drini_paris

Primus registratum
Rinovim i kerkeses per AOP :)

Jam nje djale ketu ne paris futem ne chat gjate gjithe dites jam me nick Drini (para isha edhe me nick Parisi )
dhe puna me jep mundesin qe te jeme cdo dite nga mengjesi deri ne darke dhe me pelqen ky server mbase eshte nj nder serverat me te mire shqiptar.
Bej kerkes per acc tek Dhoma #shqiperia dhe #ndihme qe te jap ndihmen time chatisteve ne ate dhome . kam mbaruar studimet e inxhinjeris se elektronikes ne paris dhe punoj ne nje zyre .

Do te ju lutesha qe te ma merrni kerkesen time ne konsiderate flim

Drini

Timi

Valoris scriptorum
Re: Rinovim i kerkeses per AOP :)

Pershendetje Drini. Para disa kohesh nje user me nickun tend ka ofenduar shum here ne main (me vjen keq qe nuk kam logset) e mesa shikoj je rregjistruar nga 3 muaj pak a shum. Kerkesen tende do ta marrim parasysh me perpara kur te bindemi qe nuk je ti ai Drini qe ofendonte her pas here ne main. Megjithate faleminderit per ndihmen qe don te japesh...

Drini_paris

Primus registratum

Pershendetje Timi
Ne radhe te pare dua te te falenderoj per respektin dhe pergjigjen qe me ktheve .
Dhe persai perket te sharit nuk e di se kush ka share ne kete nik po ka shum operatore qe me njohin tek shqiperia .
Kurse qe te te vertetohet nese shaj une me vjen mire se mund te jete prova me e lehte per mua duke ditur qe nuk jam nga ata tipa dhe jo me ne ate nuvel(moshe /pf/images/graemlins/wink.gif ).
Edhe nje her faleminderit per te gjitha
Me respekt Drini

Timi

Valoris scriptorum

Drini nuk dua te me keqkuptosh. ta thash qarte qe nje me nickun tend e nuk te akuzova ty prandaj edhe ta thash qe do rishikohet me perpara. Te faleminderit perseri. Mirupafshim.