rikthehet "Nano"

alinos

Forumium maestatis
Re:Mua me quajne F Nano mbrapa me vjen historia...

ata do te kishin qene te eksituar edhe sikur ai vetem te kishte gromesire. Une po flisja per fjalimin. Ai ishte per t'u mbajtur shenim fjale per fjale...

te rikthehet? kur paska ikur?

ujku81

Primus registratum

Ne fron your majesty. /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjithsesi une fjalimin nuk e kam lexu, degjova vetem nje pjese te deklarates "ne nje TV lokal me zyra ne periferi te Tiranes" /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe mu duk tipik deklarate Nano.
PO munde vere ketu, ose noj link.

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
deklarata e Nanos per median para dy ditesh ka qene nje nga fjalimet me te bukura politike ne Shqiperine e tranzicionit.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Pse kur ska bere deklarata te bukra Tosi /pf/images/graemlins/angel.gif Me ato deklarata e ka mar ne qaf ate popull /pf/images/graemlins/laugh.gif problemi eshte se ngelen vetem deklarata per te manipuluar e plotesuar deshirat e tij personale e jo per ti sherbyer popullit.
Tosi eshte njeri i rrezikshem per shoqerine qe jeton, ashtu si dhe Sala po ne nje forme tjeter funksionimi, ne thelb te dy mbajne mbi shpatulla nje pjese te madhe te gjendjes aktuale te shoqerise shqiptare, te pakten ate ekonomike.

alinos

Forumium maestatis

he fillove ti me ujku, ujku???
mos qesh shume /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ca nga ne e quajne politiken art dhe me fal qe e mendoj dhe une...

ujku81,
nuk arrij ta gjej online...

ujku81

Primus registratum

Megjithate arti ne pergjithesi duhet ti jape dicka shoqerise, ndryshe nuk ka asnje vlere. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S'ka gje, po perpiqem ta gjej vete. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

MLK

Primus registratum

Art mund ta quajme, po qe i sherben komunitetit ama, e jo interesave te ngushta te disa individeve ne kurriz te komunitetit /pf/images/graemlins/wink.gif
Per mua keta njerez jane te rrezikshem e shqoqeria apo komuniteti ne te cilin jetojne nuk duhet ti bej asnje lloj besimi ne fjalet qe thone.

alinos

Forumium maestatis

edhe une u perpoqa, por gjeta komentet e gjithe botes ne lidhje me, por as edhe nje rresht te cituar te tijin.

imagjino cilesine e komenteve tek seksioni i politikes /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

alinos

Forumium maestatis

Art mund ta quajme, po qe i sherben komunitetit ama, e jo interesave te ngushta te disa individeve ne kurriz te komunitetit /pf/images/graemlins/wink.gif
Per mua keta njerez jane te rrezikshem e shqoqeria apo komuniteti ne te cilin jetojne nuk duhet ti bej asnje lloj besimi ne fjalet qe thone.

[/ QUOTE ]

komuniteti nuk eshte nje teresi, i dashur, por i perbere nga grupe interesi. Jam e sigurte se ka plot individe qe e shohin te miren tek nderhyrja e Nanos ne keto momente te politikes shqiptare.
E mira e perbashket nuk ekziston, pervecse kur flasim per sherbime si rruge, uje e drita. Edhe per keto mund te argumentoj psh se fakti qe uji nuk eshte i pishem ne Tirane apo qe nuk eshte 24 i sherben biznesit te ujit ne shishe! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ujku81

Primus registratum

Hmmmm, ceshtje ekuilibri alinos ndermjet grupeve te interesit. Puna eshte se Nano dhe te gjithe politikanet ne Shqiperi e kane treguar veten qe i sherbejne shume pak grupeve te interesit.

MLK

Primus registratum

Principi numer nje qe te fitosh zgjedhjet eshte te kesh votat e shumices me duket, atehere e thjeshte me duket definicioni, mjafton ti sherbesh shumices qe te ka besuar nepermjet votes, thuajse çdo gje qe i perket komunitetit.

Pa hyre ne lojra fjalesh, per mua Fatos Nano eshte nje karte e djegur, e per kete nuk duhen shume mend per ta kuptuar.
Daten e skadences ketij individi po ja shtyn injoranca ne te cilen ndodhet populli yne.

S6T6N6

Forumium maestatis

sot nano dhe berisha kane patur nje takim me dyer te mbyllura ne bari te italise. ne takim ka qene dhe kryeministri italian romano prodi. lajmi eshte komfirmuar nga stafet perkatese edhe pse nuk dihet se per cfare eshte biseduar ne takimin privat. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

i_own_u

Primus registratum

Fatos Nano = PARAZIT

nese ky njeri kandidon per president

ajo do jet dita ku un do kerkoj nenshtetsin ktu ku jetoj... thjesht per faktin qe ai popull nuk me meriton si bashk'atdhetar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

he fillove ti me ujku, ujku???
mos qesh shume /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ca nga ne e quajne politiken art dhe me fal qe e mendoj dhe une...

ujku81,
nuk arrij ta gjej online...

[/ QUOTE ]

Politika qenka art? Mund të thuash që kërkon talent (ashtu si edhe çdo fushë tjetër e jetës) por kurrsesi që është art.

Për më tepër jam plotësisht dakort me MLK që Nano është kartë e djegur dhe nuk duhet kurrsesi të kthehet megjithëse ja njeh shumë mirë kokën kti mileti! /pf/images/graemlins/shrug.gif

receli

Primus registratum

me i mire eshte edvini per kta pi.si-istet.
eshte me kopil se nano.

S6T6N6

Forumium maestatis

Politikani e ndan njerëzimin në dy klasa: në vegla dhe në armiq!

Shpesh me duhet te te kujtoj firmen tende kondrapedal, nje strategji qe perdoret gjithnje nga Nano /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kjo nuk e bën të mirë për ne S6. Këtë firmë e kam përdorur për të treguar pisllikun e politikanëve e jo për të vënë në dukje një meritë të tyre! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

nano eshte politikan /pf/images/graemlins/winkwink.gif akoma se ke kuptu

H

harap

Guest

Ore me zor pa zor Berisha presidentin do e zgjedhi.Kete mos e harroni.
Nanos do i thoje me vjen keq ste duan deputetet e mi.

Kondrapedali

Kondrapedali

nano eshte politikan /pf/images/graemlins/winkwink.gif akoma se ke kuptu

[/ QUOTE ]

Ça nënkupton me politikan ti S6? Ç'paska Nano që ti e adhuron kaq shumë? Fatkeqësisht s'është ai që ka ndonjë gjë të tepër por janë gomerët që e ndjekin që kanë mangut /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

MLK

Primus registratum

Shqiptarit, duhet ti bosh nonen, qe te te thote babe /pf/images/graemlins/laugh.gif