Riatdhesimi

Klaudia

Primus registratum
Riatdhesimi

Sic e dini te gjith mo Amerika do filloj luften kunder Irakut dhe tani i ka kerkuar ndihme Europes
E keqja eshte se te gjith emigrantet qe ndodhne ketej pa dokumenta do deportohen qe te gjith back ne shqipri pavarisht se sa vjet kane ktu
Thuhet se dhe ato qe jane ne processin e dokumentave kan rrezik te ikin gjithashtu
Nje gje i kishte ndohur nje shqipari ktu kur mamaja i jane vene prangat ne sy te femijve dhe femijet i luteshin policeve te mos ta merrnin mamin e tyre
This is so sad,,,, te vish per nje jete me te mire ktu ne amerik dhe kur vje puna te te heqin per asnje gje

Has any of your friends been deported??? I hope not

Ta ndryshova titullin se nuk eshte shqip. Mesa di une deportim do te thote te zbosh dike nga vendi i vet!!!! Te pakten ne italisht Deportare=Portar fuori del proprio paese; esiliare in un luogo determinato. Me korrigjo nese e kam gabim...

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: Riatdhesimi

Po ca kane pune Shqipetaret me Irakun mo aman? pastaj neve sikur jemi duke i mbeshtetur.... me ato 30 Rambot qe i kemi quar ne Afganistan

bebivogel

Forumium maestatis

Goc tilone skam degjuar kurre te deportohet njeri nga Amerika edhe sidomos me pranga ... per me teper shqiptar /pf/images/graemlins/blush.gif ... per te tjere nuk e di ( e kam fjalen other groups) ... edhe lufta nuk behet ne Amerike ... ( ska fillu akoma) po behet ne Irak ... mos e fusni veten neper thashetheme sepse me shume dhimbje koke do keni ... mjafton te jesh ne rregull me ligjet e Amerikes edhe asnjeri ste ngacmon ( them per droga , vrasje etj etj )

Klaudia

Primus registratum

O beba, kto nuk jon thashetheme, po jane reale, se kjo ka ndodh ktu ku jetoj un, jane persona qe un i njof, dhe jane ato persona PA DOKUMENTA ( mos u keqkupto qe do deportojn qe te gjith njerzit pa dokumenta)

se qe thu ti.. e di dhe vet mi qe ste ngacmo njeri ktu, ste le me bo xhap njeri mo...
ENe lufta ne Irak do bohet, po Europes i duhen robt per me e nimu Ameriken , se pjesa me e modhe i kane ikur .. O BOSH, po ato duan te behen te ashtuqujatur EUROPA E BASHKUAR ( u know budalliqet e tyre)
nejse mo

Oliver me ty jame lal
Te pakten te na kishin heq ne nga lista si vend i vogel qe jena /pf/images/graemlins/tongue.gif

DARIO

Primus registratum

mos i thoj ata llafe se nuk vlejne qa te boje qunat ne tirane, une nuk jam nag tirana po jam i sigurt se ka kam takuar nga tirana qe 1-2 vjet nuk ka folur me te shptepis ne tel

bona

Primus registratum

o goce tilonce

kush te ka rrejt mi, do ti cojne robte mrapsht?????
me te forten e bone tu thone America po i kerkon ndihme Europes. le nom o goce.
pastaj asaj qe i kane vene prangat kushedi ca i ka dal ne comp , naj problem me harru duret diku neper dyqane, naj miell, naj problem me Uncle SAM (taxat) , kush e di.
mos u bej goce e keqe duke thene gjera pa baze se njerzit mund te fillojne te dyshojne intelligjencen tende dhe pastaj do behesh me nerva.

Guest

eshte gjynah sepse ata te shkretet mund te kene krijuar nje jete te re atje tani ti kthehen prape nga fillimi .....

Guest

eeee e di e di qe ska me gjynah po me shue mmendoj qe ka budallallek se sa JOGJYNAH /pf/images/graemlins/wink.gif