Ri-kerkese per operatore

Status
Not open for further replies.

Operatoreechatit

Primus registratum
Une jam femer .Emri jem eshte Anxhela jam nga Tirana jam 25 vjecare.Tani po e bej Ri-kerkesen per operatore une kerkesen e bera ne muajin Janar .Keshtu qe operatori Master me tha qe ri-kerkesen ta bej 28 Shkurt dhe keshtu qe une operatore dua te behem me nick Anaa .Une operatore dua te behem tek dhoma #Shqiperia dhe #ndihme .Une dua nje vendim sa me shpejt .''Une ri-kerkesen e bera''.Shpresoj qe te merret me seriozitet..

Operatoreechatit

Primus registratum
Une vendimin e dua sa me shpejt sepse admini e kishte mbyllur.. Temen ........ keshtu qe po e bej perseri ri-kerkesen dua nje vendim sa me shpejt...

Seyfert

Valoris scriptorum
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Besoj e kuptove

Step

Enjoy Life :)
Ka mundesi replika jo ktu nga personat jo adapt per te dhene prgj :D ... Ti moj vajze qofsh me jete por operatore perderisa ke akick nuk behesh .. Qofsh mire :)

n00b

Forumium maestatis
...po e bej perseri ri-kerkesen...

Une jam i mendimit qe kjo teme Ri-kerkese duhej te ishte titulluar Ri-ri-kerkese nga ana juaj Anxhela, pasi tema e meparshme ishte titulluar Ri-kerkese dhe kjo e tanishmja eshte nje Ri-ri-kerkese dhe jo Ri-kerkese.

Une nuk votoj per Ri-kerkesen tuaj, thjesht doja te vija ne pah kete gabim nga ana juaj pasi mendoj se ata qe marrin ne shqyrtim Ri-ri-kerkesen tuaj do ngaterrohen me kete Ri-kerkese qe keni bere duke kujtuar se eshte Ri-kerkesa qe keni Ri-kerkuar heren e kaluar dhe ata do mendojne se jane pergjigjur me pare.

Gjithe te mirat.

Status
Not open for further replies.