Replika me spec, me te qeshur, me ta ngjeshur, etj...

Luminus

Primus registratum
Replika me spec, me te qeshur, me ta ngjeshur, etj...

Beni nje copy-paste te shpejte dhe postoni replika te vecanta qe ju kane mbetur ne mendje, nga e gjithe AF-ja.
:wave:

Luminus

Primus registratum
Re: Replika me spec, me te qeshur, me ta ngjeshur, etj...

Fillimisht postuar nga Kordelja, tema Mbi Majmunin:
Yt rob 60 cantimsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pergjigjet Sailor: I vogli hy ne cdo der. E ne cdo dritare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

Bo si me paska shpetu pa e lexu kete.Kordele ta paska fut me verte bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

ky Warmduscher qe thoni ju ka pasur nick [enea] dhe ne nje replike qe ka patyr me "hije e vetes" mendoj se ka qene nje nga me te fortat e forumit.

tema ishte tek :
Duke shfletuar mediat, komenti i lire » Hajdaraga Guvernator ne Basra, Irak

warmduscher po tallej se hajdaraga do i linte irakenet pa oriz e kepuce dhe "hija" u nxeh keq dhe dha pergjigje:

Shadow of Self
dim star™
Anetar/e # 220

Shkruajtur më 27 Prill, 2003 03:36

u kujtova vone te them ne fjale (te kuptueshme): skandali i kepuceve dhe orizit te ushtareve. me fal eneos.

sa per qellimet e mia, ne rradhe te pare nuk te jap ty llogari sido qe te jene qellimet.

ne rradhe te dyte, jam pak vone, jam i vetmi ne godine qe nga mengjesi bashke me rojen, kam 2 ore rruge, dhe per inatin tend (a thua se?) do marr pushime (pa lejen tende) 2 javet qe vjen. Bahamas? Le ta pjelli mendja ty se ku do jete Karmen Ghandi tani. Ha dy tase me oriz. Me vajzen e Hajdarages Luelen kam shkuar mire, shoke te ngushte dhe e di se ajo ska asgje. Demokratet(ish PD) ne Amerike kane blere vila dhe kane biznese. Ne do fakte mund te i bje. Fatekeqesisht jane shqiptare dhe nuk i dua te keqen.

[ 27. Prill 2003, 03:43: Mesazhi u ndryshua nga Shadow of Self ]
pergjigjja e DUSHIT tone:

Warmduscher

`
Anetar/e # 424

Shkruajtur më 27 Prill, 2003 22:17
--------------------------------------------- -----fjale me vend. si gamori ne kuvend.

--------------------
Yo, Paisani!
:lol: :lol: :lol:

sa here qe jam i merzit dhe jam ne AF lexoj kete mesazh dhe me iken merzitja ne sekond ilac dor me nje .......... :thumbsup:

p.s.: enea ketu je tregu i forte e pranoj po merita s'eshte 100% e jotja /pf/images/graemlins/wink.gif

Archi

Forumium praecox

Per mendimin tim me e bukura eshte:

Shadow of Self

dim star™
Anetar/e # 220

Shkruajtur më 20 Maj, 2003 18:58
--------------------------------------------- -----------------------------------

citim:
--------------------------------------------- -----------------------------------
Fillimisht postuar nga Blendi:
Te gjitha shishet e Ginsengut theksojne se tejkalimi i 2000 mg ne dite (pra dyfishi i sasise se rekomanduar) do te shkaktoje ngritje tensioni.
Ndoshta i njohuri yt ka dashur ti kujtoje gjerat me teper ngut.

Ginseng perdoret per te qene "viscious" ne krevat me femrat. Ke "persistence" ne seks. Sa qenka zhvilluar shoqeria shqiptare. Kujtoja se vetem une kisha perparuar por qenkam gabuar.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ruud

Primus registratum

me pelqen kjo tema /pf/images/graemlins/smile.gif

ruud

Primus registratum

Futbollisti
po i pergjigjet Kontradiktes biblike se si vdiq Judah......
Fillimisht postuar nga Futbollisti:

citim:
Fillimisht postuar nga ruud:
3. Si vdiq Judah?

"And he cast down the pieces of silver into the temple and departed, and went out and hanged himself." (Matt. 27:5)
Dhe ai, mbasi i hodhi siklat prej argjendi në tempull, u largua dhe shkoi e u var në litar.

"And falling headlong, he burst asunder in the midst, and all of his bowels gushed out." (Acts 1:18)
Dhe duke rënë kokëposhtë, plasi në mes dhe të gjitha të brendshmet e tij iu derdhën.

gjithe te mirat
ruud
Futbollisti Gjithe Seriozitet Pergjigjet:

Merre veten, shko tek nje peme e larte me gure poshte ose humnere, var veten, dhe nqs keputet dega ose litari imagjinoje se cdo ndodhte po te bije poshte. Kjo per te dhene nje shpjegim nga te shumtit qe ka (Iskariot, eshte lloj semundje ne gjuhen hebre; djalli kishte 2-3 dite qe jetonte ne te, etj spo u hu fare).

Paqe e dashuri
Une
postuar nga Ruud:

:lol: i madh je:

18 Now this man purchased a field with the reward of iniquity; and falling headlong, he burst asunder in the midst, and all his bowels gushed out. (KJV)

si do ja besh tani. will you still stick to your answer??? let's see!

kam nje pyetje kur keputet litari si bie me kembe apo me koke??? Apo ishte var per kembesh??

champaign girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja: Ti kur po me con nai foto Blue

Pergjigje e *drops of enigma* :ske pare foto te Blue-s?? Cudi si paske shpetuar...

:rolleyes:

I

insane

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] Fillimisht postuar nga Kordelja: Ti kur po me con nai foto Blue

Pergjigje e *drops of enigma* :ske pare foto te Blue-s?? Cudi si paske shpetuar...

:rolleyes: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif