Renea Gezuar Ditelindjen !

olti

Neo
Renea Gezuar Ditelindjen !

Edhe 100 vite te tjera lali.

Tani je bere vertet burre /pf/images/graemlins/laugh.gif e nuk je me cunaku i af /pf/images/graemlins/tongue.gif

GEZUAR - URIME - SUKSESE

...dhe cdo te mire ne jete!

PS: Nuk doje ta hapja, por ce do qe tani nuk ke mundesi ta mbyllesh temen edhe se nuk te pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest
Re: Renea Gezuar Ditelindjen !

Edhe 100, tek une eshte 17 akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif

Urime!!!

qeshem

Primus registratum

... dhe 100 bukurosh,
and may Lord bless you /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

beshbossi

Primus registratum

renea ka ditelindjen????/
oh man dmth qe qenka me i vogel se une!!
e une qe njehere kam menduar:
oh my God he's so cute!!! :wub: :wub:
nejse!!!
u befsh 100 vjec !!!!!
jete te lumtur in every single step of it!!!
from me!! :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

Renea u befsh 100 ! /pf/images/graemlins/smile.gif

God Bless You!

:wave:

Awwww u rrit edhe Renea. Qofsh shume i lumtur ne te ardhmen e afert dhe te larget. Gezuar! :kiss:

Goca

Primus registratum

Sa vjec ka qene Renea keshtu mo?! :eek:
Euuuuuu, po pse s`thoni ju qe ne paskemi rrit gjithato ne forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Renea, te mendosha me te madh /pf/images/graemlins/wink.gif , gjo pozitive .
U bofsh 100 e ja kalofsh sa me mire.Tu plotesofshin deshirat e qofsh i lumtur. /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kush na paska ditelindjen /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe 101 ishalla :kiss:

Gezuar! :angel:

renea

Primus registratum

Ju faleminderit shume shume, jo per tu hequr modest por nuk prisja kaq shume urime.

Por megjithate ja kalova mire, ika dhe une u plaka, me therrasin uo xhaxho tani.

Neo, insane, arbi, kicking bird, unicorn, moonlight, iren, babyangle, albana, samanta, salo kumandari, beba
, Nelk@, penele,paperina,danae dhe Pink-Maggit (mos vrit mendjen goc) ju faleminderit shume, do doja ta festonim bashke ne ndonje disko te tiranes (JO PUB) ato disokt ku te zotet e ditlindjes venin Kola dhe karamele neper tavolina.

Do thoni c'do te deshironte rene plaku, per ditelindje. Ua them nashti dhe kurre me, nuk jam materialist fare, per mua paraja ehste kot, edhe po te me japesh ti, une se pranoj, ti jep une hidh poshte, na ore merri - ik-o vlla lerm rehat ce dua parane une.

Dhe per tju mbushur mendjen po ju paraqes nje ilustrim nga dje mbreme:

Fotografia e pare:

Ja ku jam une i gezuar qe mbush 21, dhe i gezuar per kekun, e rendesishja eshte qe jemi bahke dhe e festojme jo gjerat materiale, kete e shreh qarte fotoja-------->
igezuarmekekeun.jpg

Fotografia e dyte tregon sai gezuar jam une qe po marr nje dhurate qe mund te mos jete kushedi por eshte nga zemra, dhe une e vleresoj kete, dhe e tregoj ne kete foto------>
igezuarperdhurt.jpg
<-------------Ca fytyre, nc nc nc, qesh o burr---------------

Fotografia e trete tregon kenaqesine time per kekun amerikan :sleep: me nje buzeqeshje origjnale dhe e pa shtire------------------------------------>
qeshjefallco.jpg
<--------mos harro une nuk jam materialist.

Dhe fotoja ime tregon veshtiresine e karakterit tim per te pranuar valute, sidomos ate te huajen amerikane, shikojeni c'dhimbje qe ndiej, shikoni sakrificen time, eh i shkreti une---------------------------->
imierzitur.jpg
<-----------------------Faleminderit per urimet tuaja, shpresoj tiu kete vene buzen ne gaz sepse urimet tuaja vune timen. Dal nga skena i nderuar!

ps: Une dhe salua, sa qeme ne kufi s'na gjeti njeri njolla ne biografi, jena te nershem, dhe e urrejme parane....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Si gjithmone une bej urimet me vonese,me fal.
U befsh 100 Vjec,Jete te gjate e te lumtur.
/pf/images/graemlins/smile.gif

champaign girl

Primus registratum

jo me vone se mua Danae /pf/images/graemlins/tongue.gif

here goes a cliche message...

Shume Urime Erlir (pretty name by the way)...shpresoj t'ja kesh kaluar sa me mire edhe te uroj shume shendet dhe bofsh shume qef /pf/images/graemlins/smile.gif .
yay now u can buy alcohol for me...not that im gonna drink it :rolleyes:

p.s. sorry for being a b!tch to you sometimes...but u always catch me when my mood swings kick in /pf/images/graemlins/frown.gif !!!i'll make it up to you somehow...im gonna think on how to do that now and if you have any ideas let me know.

Sindroma

lv sx sx

Gezuar Ditelindjen
All the good things! /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Hahaha... sa kam qeshur me mesazhin e Reneas! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar Ditelindjen dhe te lexofshim edhe me te qeshur ne ditelindjet e ardhshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Mire 21 vjec , po edhe alamet kingu... :eek: :eek: :eek:

Upsssss , i did it again... /pf/images/graemlins/laugh.gif