Re: Renea Gezuar Ditelindjen !
Ju faleminderit shume shume, jo per tu hequr modest por nuk prisja kaq shume urime.
Por megjithate ja kalova mire, ika dhe une u plaka, me therrasin uo xhaxho tani.
Neo, insane, arbi, kicking bird, unicorn, moonlight, iren, babyangle, albana, samanta, salo kumandari, beba
, Nelk@, penele,paperina,danae dhe Pink-Maggit (mos vrit mendjen goc) ju faleminderit shume, do doja ta festonim bashke ne ndonje disko te tiranes (JO PUB) ato disokt ku te zotet e ditlindjes venin Kola dhe karamele neper tavolina.
Do thoni c'do te deshironte rene plaku, per ditelindje. Ua them nashti dhe kurre me, nuk jam materialist fare, per mua paraja ehste kot, edhe po te me japesh ti, une se pranoj, ti jep une hidh poshte, na ore merri - ik-o vlla lerm rehat ce dua parane une.
Dhe per tju mbushur mendjen po ju paraqes nje ilustrim nga dje mbreme:
Fotografia e pare:
Ja ku jam une i gezuar qe mbush 21, dhe i gezuar per kekun, e rendesishja eshte qe jemi bahke dhe e festojme jo gjerat materiale, kete e shreh qarte fotoja-------->
Fotografia e dyte tregon sai gezuar jam une qe po marr nje dhurate qe mund te mos jete kushedi por eshte nga zemra, dhe une e vleresoj kete, dhe e tregoj ne kete foto------>
<-------------Ca fytyre, nc nc nc, qesh o burr---------------
Fotografia e trete tregon kenaqesine time per kekun amerikan :sleep: me nje buzeqeshje origjnale dhe e pa shtire------------------------------------>
<--------mos harro une nuk jam materialist.
Dhe fotoja ime tregon veshtiresine e karakterit tim per te pranuar valute, sidomos ate te huajen amerikane, shikojeni c'dhimbje qe ndiej, shikoni sakrificen time, eh i shkreti une---------------------------->
<-----------------------Faleminderit per urimet tuaja, shpresoj tiu kete vene buzen ne gaz sepse urimet tuaja vune timen. Dal nga skena i nderuar!
ps: Une dhe salua, sa qeme ne kufi s'na gjeti njeri njolla ne biografi, jena te nershem, dhe e urrejme parane....... /pf/images/graemlins/laugh.gif