Re: Rugova Mbret i Kosoves???

receli

Primus registratum
Re: Re: Rugova Mbret i Kosoves???

cilet njerz i duhen Kosoves o jeton?

mos e ke fjalen per ata qe paguajn vrases me vra atdhetar?
Populli i njeh dhe ata dhe me vot i ka diferencuar duke i len ne opozite kurse Rugoves po me vot i ka than, Na prij o President i Kosoves.

.

notej

Primus registratum

Guri,
jo une per ndryshim nga ju dhe shume te tjere as nuk e adhuroj Rugoven dhe as nuk i vleresoje ata qe kerkojne zgjidhjen vetem me arme. Une preferoj dicka me te mesme, dicka qe te mos jete as aq bajat sa eshte Rugova dhe as ekstremist sa jana ca te tjere. Per te tille ka nevoje Kosova.
Sa per votimin qe i kane bo Rugoves ne Kosove, besoj se edhe ju e dini se rreth 90 per qinde atyre qe e votojne Rugoven nuk kane nje arsye reale por e votojne se kaq ju dini truni dhe kane mungese te madhe infromacioni.
Sa per mbret, e perseri, Rugova nuk e meriton se qesh ma shume se c'duhet, po e tepron shume. E mbeshtes edhe mendimin e Yllis

jimmy84

Primus registratum

E dini pse Rugova fiton gjithmone ne Kosove? Eshte e njejta arsye pse fiton gjithmone Nano ne Shqiperi. Te dy fitojne se jane pasardhesit direkte te partive respektive komuniste. Dhe shqiptaret jane shume "sentimentale" dhe nuk duan t`i tradhetojne keto parti te tyre te "dashura". Dihet qe shqiptaret jane shume tradicionale dhe vazhdojne te qendrojne ne te njejten "linje" per dhjetera vjet me rradhe (qofte edhe sa per inerci). Prandaj Rrofte Mbreti Komunist Ibrahim. Akoma me idete dhe me mendimet e kohes se p**dhes. Dhe duam te vemi ne Europe ne kur kemi 50 vjet pa nderruar nje president apo nje kryetar partie.

receli

Primus registratum

jeton -ija,

Ata qe votojn Rugoven kan vetem nji munges:

Ata nuk votojn sipas urdhrit te Nanos.

jimi , krahasimi yt ishte prej injoranti.
Mos hy ne tema qe sja ke haberin se zbulon koktrashesin tende.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jimmy84:
[ E dini pse Rugova fiton gjithmone ne Kosove? Eshte e njejta arsye pse fiton gjithmone Nano ne Shqiperi.

Ben shume gabim qe krahason Rugoven me Nanon.
Rugova ka per objektiv pavaresine e Kosoves, ndersa Nano nuk ka objektiva per te miren e Shqiperise.
Rugova ka per te ngele ne histori, ndersa Nanos s'do ti degjohet me emri.
Rugova eshte udheheqes i kosoves, ndersa Nano eshte thjesht nje hajdut.

notej

Primus registratum

Guri,
mos fol pa lidhje. C'lidhje ka votimi pro Rugoves me urdherat e Nanos? Me argumento se per cilat arsye e votojne shumica e kosovareve Rugoven???
Nderkohe qe une vazhdoj te jem i mendimit se kjo ndodh pasi rreth 90 per qind e tyre nuk kane aftesine e nevojshme per te gjykuar se cila eshte me e mira per Kosoven, pasi alternativa me e mire per Kosoven nuk ka dal ne opinionin e gjere. NJerezit e votojne Rugoven per inerci dhe pa argumenta konkret.

fid

Primus registratum

PSE VOTOHET RUGOVA NE KOSOVE?
MENDIMI IM SE PSE RUGOVA VOTOHET NE KOSOVE ESHTE SE MENJEHER PAS LUFTES NDODHEN GJERA TE PA KENDSHME TE NE, GJE TE CILAT NJERZIT QE NUK E PERKRAHEN LUFTEN UA MVESHEN ATYRE QE LUFTUAN PER LIRI.PRA ME NJE FJALE ATA MJESHTERISHT E SHFRYTEZUAN RASTIN ,PASI QE ATO NDODHNIN MU NE PRAGUN E ZGJEDHJEVE.VRASJET MISTERIOZE NUK U ZBULUAN DERI ME TANI DHE ATO GJITHEHER I MVESHESHIN KRAHUT TE LUFTES,GJE QE NUK ESHTE E VERTETE.ASTENJE NJERI I QE MENDON ME KOKE NUK DO TA VRISTE RIVALIN E TIJ POLITIK NE PRAG TE ZGJEDHJEVE DHE TE MENDOI QE KA FITUAR POENA ME ATE PUNE.PRA PARTIA E RUGOVES ME PROPAGANDEN E VETE E SHFRYTEZOI KETE MJESHTERISHT DHE DERI ME TANI PO UDHEHEQ ME ZGJEDHJE.POR MENDOI SE EDHE KESAJ DO TI VIE FUNDI PASI QE PDK TANI KA DALE NE OPINION ME 150 FAQE AKTAKUZE PER ATA QE BENE KRIME NE KOSOVEN E PASLUFTES.

fid

Primus registratum

MENDIMI IM SE PSE RUGOVA VOTOHET NE KOSOVE ESHTE SE MENJEHER PAS LUFTES NDODHEN GJERA TE PA KENDSHME TE NE, GJE TE CILAT NJERZIT QE NUK E PERKRAHEN LUFTEN UA MVESHEN ATYRE QE LUFTUAN PER LIRI.PRA ME NJE FJALE ATA MJESHTERISHT E SHFRYTEZUAN RASTIN ,PASI QE ATO NDODHNIN MU NE PRAGUN E ZGJEDHJEVE.VRASJET MISTERIOZE NUK U ZBULUAN DERI ME TANI DHE ATO GJITHEHER I MVESHESHIN KRAHUT TE LUFTES,GJE QE NUK ESHTE E VERTETE.ASTENJE NJERI I QE MENDON ME KOKE NUK DO TA VRISTE RIVALIN E TIJ POLITIK NE PRAG TE ZGJEDHJEVE DHE TE MENDOI QE KA FITUAR POENA ME ATE PUNE.PRA PARTIA E RUGOVES ME PROPAGANDEN E VETE E SHFRYTEZOI KETE MJESHTERISHT DHE DERI ME TANI PO UDHEHEQ ME ZGJEDHJE.POR MENDOI SE EDHE KESAJ DO TI VIE FUNDI PASI QE PDK TANI KA DALE NE OPINION ME 150 FAQE AKTAKUZE PER ATA QE BENE KRIME NE KOSOVEN E PASLUFTES. :wave: :wave:

fid

Primus registratum

MENDIMI IM SE PSE RUGOVA VOTOHET NE KOSOVE ESHTE SE MENJEHER PAS LUFTES NDODHEN GJERA TE PA KENDSHME TE NE, GJE TE CILAT NJERZIT QE NUK E PERKRAHEN LUFTEN UA MVESHEN ATYRE QE LUFTUAN PER LIRI.PRA ME NJE FJALE ATA MJESHTERISHT E SHFRYTEZUAN RASTIN ,PASI QE ATO NDODHNIN MU NE PRAGUN E ZGJEDHJEVE.VRASJET MISTERIOZE NUK U ZBULUAN DERI ME TANI DHE ATO GJITHEHER I MVESHESHIN KRAHUT TE LUFTES,GJE QE NUK ESHTE E VERTETE.ASTENJE NJERI I QE MENDON ME KOKE NUK DO TA VRISTE RIVALIN E TIJ POLITIK NE PRAG TE ZGJEDHJEVE DHE TE MENDOI QE KA FITUAR POENA ME ATE PUNE.PRA PARTIA E RUGOVES ME PROPAGANDEN E VETE E SHFRYTEZOI KETE MJESHTERISHT DHE DERI ME TANI PO UDHEHEQ ME ZGJEDHJE.POR MENDOI SE EDHE KESAJ DO TI VIE FUNDI PASI QE PDK TANI KA DALE NE OPINION ME 150 FAQE AKTAKUZE PER ATA QE BENE KRIME NE KOSOVEN E PASLUFTES. :wave: :wave:

jimmy84

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Guri:
[qb] jeton -ija,

Ata qe votojn Rugoven kan vetem nji munges:

Ata nuk votojn sipas urdhrit te Nanos.

jimi , krahasimi yt ishte prej injoranti.
Mos hy ne tema qe sja ke haberin se zbulon koktrashesin tende. [/qb]
Hahahhahahahaha. Pse shqiptaret brenda kufirit votojne Nanon se ashtu i urdheron Nano eee? Hahahah. Rrofsh per mendimin "objektiv" qe dhe por forumi eshte edhe per te zbuluar "koketrashet" hde "kokehollet". Or daje, sa vjet ka Rugova president se na hoqet trurin. Po ne Europe presidenti rri maksimumi dy mandate dhe i mshon kolltukut ne shtepi. Rugova vetem kur te vdesi do zbresi nga "froni" i presidentit? Nuk paska burra te tjere LKK ashtu LDK-ja se u ngaterrova? Dhe te mendosh qe pastaj shani komunistat. Besniku i komunizmit bertet Poshte diktatuta e proletariatit. Nuk cuditem jo, se kjo po ndodh edhe ne Kosove edhe ne Shqiperi dhe ka ndodhur edhe ne vende te tjera ish-komuniste.
Rrofte naltmadhnia e tij Ibrahimi i Pare.

ados

Primus registratum

Rrugova mbret i kosoves...Vetem i kosoves?!!Pak eshte.I ballkanit do te ishte me mire!!!Halelujaaaa!!

Luftar

Primus registratum

Ore Ados, dalim ta pimë një birrë bashkë meqë jetojmë në të njëjtin qytet ?

redhat

Primus registratum

T`lumte goja jimmy!
Tani,pa ngreu nje qik ne kambe se i kam dy llafe me ty:
Shih,po te dije ti pak me shume,do kishte me lezet ky forum te lexohej.Injoranca yte dhe e jetonit(J&J) shtyne cdo njerin nga ne te mendojm se sa lezeqem do u rrinte nje kostum palaqoje dhe sa bukur do u shkonte per fytyre /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirepo,ju njerez te dashun,
ju duhet te rriteni edhe me,.duhet te lexoni edhe me,duhet te hapni veshet edhe me,per te kuptue se kush eshte i madhi Rugove.

Nje njeri te madhe si z.Rugova nuk pritet ta kuptojne koktulet.
Andaj,pajtohuni me fatin dhe `rrini para kijeve`.

Te fala
rh

ps.Fidan
Ti dukesh me qene djal i ri dhe i lezeqem,mirepo po e fut hunden aty ku nuk ke fiqir.Ti ende nuk ke qene i lindun, besoj,kur z.Rugova ka veprue per kete dite qe ti ta ulesh b...shlirshem ne karrik dhe te shtypesh shkronja ne tastature per qejfi e pa pike frike.

Fidan,ndegjoje bacin:Heshtja ashte flori per njerezit qe e din se nuk dijne dhe nuk lejojne vehten te flasin marrezina.

(Habitem,gjakovaret nuk shprehen keshtu si ti?!)

exp-s

Primus registratum

rugova eshte figura per pavaresi e kosoves nepermjet paqes dhe levizjes gandiste!
eshte intelektual dhe i zgjuar!
ashtu sikurse eshte UCK figura me e shquar per pavaresi nepermjet luftes se drejte per liri!
ne kosove mire apo keq rugova ka sh mbeshtetes.
personalisht e kam pare figuren e tij paksa inaktive gjate luftes ne kosove!
punen me te madhe e beri UCK.
nje shembull suc e dini Churchill fitoi luften 2 dyte boterore por humbi zghedhjet politike ne Britani po ate vit qe mbaroi lufta 1945!
per te tjerat kosova ka sh pak ne liri dhe pas shume vitesh do te jene formuar institucionet politike ne kosove!
duket ne rruge te mbare.
asnje nuk eshte i perjetshem ne vendin e presidentit apo kryeministrit!

notej

Primus registratum

O Redhat trimi,
nuk i jap shume te drejte vetes qe te gjykoje te tjeret, por per persona si puna jote qe te ofendoje per Ibrahimin, meriton nje pershkrim te shkurter. Fillimisht dua te te shpjegoje se politiken e Kosoves e njoh mjaft mire, aq sa ty nuk ta pret menja e as nuk ka per te ta pre ndonje here, sepse je emotiv dhe nuk ke gjykim te drejte. Rugova ka nje kontribut per Kosoven, por kurren e kurres nuk eshte ai qe ti mundohesh te na e pershkruash, te na imponosh mendimet e tua. Kjo tregon se ti je nje person i semure nga virusi i politikani Rugova, qe ti as vete nuk mund ta argumentosh se perse e admiron kaq shume. Ti (nuk e meriton t'ju drejtohem me ju me) je perfaqesues tipik i kosovareve qe ne koken e tyre nuk ka vend argumenti por vetem emocioni. Kete e ka shfrytezuar shume mire dhe po e shfrytezon akoma Rugova i rrxum, qe nuk ka ngel per asnje gje me, jo me per president (alkooli e ka bo te veten). Ai qesh pa kurfar lidhje dhe, edhe pse eshte diplomuar per gjuhesi, ai nuk di me i lidh dy fjale. Ky eshte argument i paaftesise se tij si lider, lideret jane elokuent (per ty redhat kjo domethene i rrjedhshem ne te shprehur).
Per ta mbyllur, ti po te dush mund te shkosh edhe t'i pijshe ujin qe lan kembet Rugova (ose edhe ndonje gje tjeter) por nuk mund te me imponosh mua ta admiroj sic ben ti. Une e kam vleresuar ate njeri dikur, por ai e ka tepruar aq sa nuk ka me asnje kuptim. Ti djalosh, keq me vjen, por je i pashprese me kete mendje qe ke. Sa te kete me bollek njerez si ti ne Kosove, larg e kemi pavaresine, jo se jeni pro-Rugoves, por sepse jo nuk shihni me larg se te hunda dhe ju manipulon kush te cohet i pari.
Hajt tung, edhe mos u merzit se si ti ka shume. Kur te shkruash heren tjeter mos ofendo te tjeret se tregon mungese kulture, por kete nuk e njihni as ju te Rugoves.

receli

Primus registratum

jeton!

ata "elokuentet" e tu e cuan popullin ne Stankovac dhe jo me ba turizem por te rrahur e masakruar aq sa bota u cudit.
..
rugov belbani votohet pikerisht se lufton ta ruaj popullin e tij sepse pa at popull ska kuptim me ceshtja e Kosoves.
mirpo jeni ca ju qe edhe pa popull shqiptar te Kosoves ka kuptim politika.
ju jeni dikur enveristet e sot nanoistet e Kosoves.

ketu ndryshon perceptimi juaj per Kosoven me ata qe e votojn Rugoven.
Le te digjet e shkrumbohet Kosova juve ju gzon thjesht dhe ne se shok Nanosit i asht sherue gishti.

notej

Primus registratum

o Guri,
ti je budall apo bon vet??? Ku e di ti kush jam une more i vram a per ke jam une? Ju jeni aq torollak sa mendoni se te gjithe ata qe nuk e pelqejne Rugoven jane me Everin, Nanon, Thacin e ku dreqin ta di une. Une s'jam me asnje nga keta qe ta dijshe ti dhe ti nuk e di qe une jam lind dhe rrit ne Kosove o i sakatum. Ah sa koke shkret qe qenke more.
Sa te kete Kosova si ju s'kemi per te pa drite noj here, si ju nuk e dalloni dot eren e tumit dhe te lules.

jimmy84

Primus registratum

Fillimisht postuar nga redhat:
[qb]

T`lumte goja jimmy!
Tani,pa ngreu nje qik ne kambe se i kam dy llafe me ty:
Shih,po te dije ti pak me shume,do kishte me lezet ky forum te lexohej.Injoranca yte dhe e jetonit(J&J) shtyne cdo njerin nga ne te mendojm se sa lezeqem do u rrinte nje kostum palaqoje dhe sa bukur do u shkonte per fytyre /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirepo,ju njerez te dashun,
ju duhet te rriteni edhe me,.duhet te lexoni edhe me,duhet te hapni veshet edhe me,per te kuptue se kush eshte i madhi Rugove.

Nje njeri te madhe si z.Rugova nuk pritet ta kuptojne koktulet.
Andaj,pajtohuni me fatin dhe `rrini para kijeve`.

Te fala
rh

ps.Fidan
Ti dukesh me qene djal i ri dhe i lezeqem,mirepo po e fut hunden aty ku nuk ke fiqir.Ti ende nuk ke qene i lindun, besoj,kur z.Rugova ka veprue per kete dite qe ti ta ulesh b...shlirshem ne karrik dhe te shtypesh shkronja ne tastature per qejfi e pa pike frike.

Fidan,ndegjoje bacin:Heshtja ashte flori per njerezit qe e din se nuk dijne dhe nuk lejojne vehten te flasin marrezina.

(Habitem,gjakovaret nuk shprehen keshtu si ti?!) [/qb]
Se pari po te them qe une po shkruaj ne kembe (se akoma nuk me ke dhene leje ti apo Ibrahimi i Pare qe te ulem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ) E dyta me behet qejfi qe megjithese ka njerez qe duken te zgjuar por qe jane te trashe (si puna ime, e Fidanit apo e ndonje tjetri) te pakten ka edhe mendje te zgjuara qe nuk na lene te vdesim injorante.
Akoma ma mbani ate Ibrahimin si muze te gjalle? Ai eshte nje kufome qe ecen mor. Dhe me ato jargavitjet e tij behet me kufome se mumjet e Egjiptit.
Nejse une nuk e kuptoj se pse u shmangeni pyetjeve te drejtperdrejta qe bej une apo ndonje "komunist" tjeter (se ata qe shajne kryetarin e LLK-se jane "kelysha komunistesh" ) :
1) A nuk u takua Rugova ne Beograd me Sllobon, me nje servilizem te neveritshem?
2) A nuk kerkoi publikisht nderprerjen e operacioneve te NATO-s ne Serbi ne nje kohe qe ishte e para here qe Amerika dhe Europa po perqendronte vemendjen e saj ne Kosove?
3) A nuk ka qene,eshte dhe do te jete Rugova kundershtari me i eger i UCK-se dhe i simpatizanteve te saj?
4) Mos me thoni qe Rugova nuk ferkoi duart kur u thirren ne Hage komandantet e UCK-se.
5) Kush ka qene kryetari i Lidhjes se Komunsteve te Kosoves? mos quhej gje Ibrahim?
Megjithate Rugova ka per ta bere Kosoven ore. Pse ata qe luftuan do i marrin postet? Jo mer daje. UCK-ja luftoi po postet duhet t`i marre LLK-ja ....ashtu LDK-ja (megjithese nje m... jane)
Si gjithmone: RROFTE IBRAHIMI I PARE.

fid

Primus registratum

Ore Redhat ; te gjith Gjakovaret nuk mendojne njesoj ashtu siq nuk mendojne edhe te tjeret njejet.Une dhash disa mendime por si duket ty nuk te kane pelqyer normal.Vrasjet qe ndodhen ne kosove quan uj ne mullirin e RUGOVES,a nuk eshte ashtu.U vrane njerzt mu ne prag te zgjedhjeve si psh. Smajl Hajdaraj ne peje me pak se nje muaj para zgjedhjeve.Po kush eshte ai kokekrisur qe del e vret njeriun gjat kohes se zgjedhjeve dhe te mendoi te fitoi.Por ato iu mveshen partise rivale sepse ketu te ne populli eshte aq i pa pjekur sa qe mendja nuk ta merr.Sot po dalin gjerat ne pah.Tani partia qe akuzohej po del dhepo kerkon se kush jane ata qe vrane,kush jane ata qe ne nje menyre apo nje tjeter punuan kunder UÇK-se.Kerkon normal sepse po te ishin ata te implikuar ne ato vepra do ta ulnin bishtin dhe nuk do benin ze.Mu ato ngjarje ia humben prestigjin luftes qe u be ne Kosove.Ata qe diten ta perdorin mire ate gjendje i moren votat e Kosovareve.Sot po ata njerz po dalin sheshazi dhe po shkruajn parolla kunder UÇK-se.Anuk e pate se qka shkruan ne Ferizaj?Pra iu sha nena edhe ADEM JASHARIT dhe gjith atyre qe dhane jeten per lirine qe ne sot e gezojme.Sa i perket asaj qe thua ti ,se une nuk kam qene i lindur kur ka vepruar Rugova,zoteri shum lehte mund te te pergjigjem.Nuk ka vepruar vetem ai por kane vepruar te gjith Kosovaret.Anuk eshte e vertete se po te i kishte ftuar Rugova te binin ne zjarre,qe gjith do te kishin rene?Kjo eshte me se e vertete.Qdo thirrje e tije ne ate kohe ka patur pergjigje masovike .Po pse nuk e beri kete edhe ne lufte ,kur dihet se atehere te fjith shqipetaret vraponin pas tij.po si e shifni ju Adem Jasharin,si te krisur qe ie flijoi familjen e tije ne Prekaz?Zoteriu shkoi ne Beograd dhe u takua me sllobon ,po e zeme se e moren me zor,po pse more zgerdhihej atehere kur ne Kosove masakroheshin njerzit.Pra ketu eshte problemi,sepse atij i dhimbsej familja dhe e thirri Papen dhe e qoi ne Itali me aeroplan.Nuk e urej Rugoven p,por i urrej ata qe votojne per te spse e dine se me luften qe u be ne Kosove ai e humbi kredibilitetin.Nje gje dihet ketu te ne shum mire; NE LUFTE MOREN PJESE RRETH 30 PER QIND DHE PO AQ E VOTUN EDHE KRAHUN E SAJE.