nigjo mu mistreccc ato qi duken seksi nga shkrimi jan me koti. ato qe jan seksi mer hajvon jan ne pub jo ne forum :kiss:Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Mua qe te gjitha femrat me duken seksi nga shkrimet e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kurse po te me pyesje mua une do te thosha se ti je me te vertete seksi :kiss:Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Ndoshta deri diku nha pikepamja e karakterit, persa i perqet aparences fizike jo. [/qb]
hiç fare ke shum gabime /pf/images/graemlins/frown.gif perqendrohu me shum kur imagjinon moj :smash: :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] o zeqo pilafi pse re ste pelqen imagjinata ime e?? [/qb]
...dhe thuj po deshe se nuk ishe tepke sic te kisha imagjinuar /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga homerS.:
hahahaha... /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:[qb] Fillimisht postuar nga alinos:
Shpresoj te mos jem une se do zhgenjeheshe :goofy:
Edhe pse ky pershkrimi, hiq floket e kreut dhe vathet, m'gjajn me perfytyrimin tim per ty [/qb]
gjoja he, kjo sepse ti e di si dukem nga pikepamja fizike, no cheating here hey /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]kurse po te me pyesje mua une do te thosha se ti je me te vertete seksi :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Ndoshta deri diku nha pikepamja e karakterit, persa i perqet aparences fizike jo. [/qb]
hehehe akoma po kerko nuse ti me duket /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
[qb]o yV ja une si te dukem ty psh?Fillimisht postuar nga StAinEd:
se ti me dukesh sexy mua apo gabohem? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Imazhi im eshte standart.....per te gjithe... [/qb]
Degjo ketu mër kërriç :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif une femrat di ti dalloj kush jane me sexi(sidomos ne plazh),por per baze kam shprehjen:"me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh".Kane edhe kosovaret nji shprehje:"p... krajlica p... gomarica". /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]nigjo mu mistreccc ato qi duken seksi nga shkrimi jan me koti. ato qe jan seksi mer hajvon jan ne pub jo ne forum :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Mua qe te gjitha femrat me duken seksi nga shkrimet e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thats kinda cool actually!! You know that you are sexy and dont get flattered at all when others mention that. And its not only your physical appereance that is sexy but the way you feel about yourself that looks very sexed up! :kiss:Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb]gjoja he, kjo sepse ti e di si dukem nga pikepamja fizike, no cheating here hey /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]kurse po te me pyesje mua une do te thosha se ti je me te vertete seksi :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga StAinEd:
:smash: :smash: na marrsh te keqen ne gocave te forumit ti, jemi te gjitha si shpirtFillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]nigjo mu mistreccc ato qi duken seksi nga shkrimi jan me koti. ato qe jan seksi mer hajvon jan ne pub jo ne forum :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga Mistreci:
Isso ty te ka kap iher lalaFillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] perpiqem te krijoj nj imazh te atij qe shkruan por gjithmone me bindjen se jo gjithmone eshte realitet. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ashtu jeni si shpirt :kiss: çe degjoni ate krriçin ju.Fillimisht postuar nga edda:
[qb]:smash: :smash: na marrsh te keqen ne gocave te forumit ti, jemi te gjitha si shpirt [/qb]Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
Ti me te vertet je si shpirt,nuk po flas kot te kam pare ne foto!Fillimisht postuar nga edda:
[qb]:smash: :smash: na marrsh te keqen ne gocave te forumit ti, jemi te gjitha si shpirt [/qb]Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
Nuk ke nevoj ta imagjinosh,shko e hap fotot e firenzes dhe e shef aty si eshte.Fillimisht postuar nga edda:
[qb] :lol: :lol: :lol:
Une issin e imagjinoj biond, jo shume i gjate, gati-gati femijenor dhe shume i embel.
Isso me thuaj i kam rene ne te a jo [/qb]