Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

Seriozi

Primus registratum
Re: Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

Pse ta mari per ters ai ashtu eshte tullac dhe plak.Vet bertet tere diten tek albasouli jam tullac jam tullac :smash:

anna

Primus registratum

mund te krijosh imazhin qe personi "shet" ose pelqen apo do te duket, pa .....

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] po nuk jom tu cof une e Jono qe thu "paskam shpres" /pf/images/graemlins/smile.gif

e bukra fare per pune imagjinate eshte perfytyrimi i zerit, ne lidhje me fjalet qe thuhen. [/qb]
Nazhi largeqofte te cofesh ti...por 1 pike shprese e paskam dmth /pf/images/graemlins/tongue.gif
A questo punto ci manca vetem il numero del telefono per te degju zerin... /pf/images/graemlins/tongue.gif

romeo

Forumium maestatis

perpiqem te krijoj nj imazh te atij qe shkruan por gjithmone me bindjen se jo gjithmone eshte realitet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Zakonisht , kur me pelqen nje shkrim i ndonje djali, e perfytyroj si tip qe vesh kemishe, ose qe i pelqejne kemishat... :confused: .
Maksimumi i imagjinimit ky eshte , me tej nuk shkoj dot.
Po qe se eshte vajze e perfytyroj tip qe i ben te gjithe cunat pas vetes ne jeten reale :confused: . Nuk e di pse i lidh me keto gjera arsyet e imagjinimit, ndoshta ngaqe me pelqejne shkrimet e atyre vajzave qe ja bojne rrup-sup cunave dhe shkrimet e cunave inteligjente dhe me njohuri te gjera.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
[qb] kush ka krijuar na nje njeri mendim per mau re le tma thoj te keq ose te mir ta ket menidimin :smash: [/qb]
vetem nga nicku: plak tullac edhe me gunge..doktor popullor /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S:mos ma mer per ters se ste njof /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo moj yv se mar per ters un. :mad: po me shum u zhgenjeva se te imagjinoja ty me imagjina te sakt :tipsy: cne une gunge moj un jam trup trekenç :tipsy:

hot

Hotgirl

[qb]
[qb]
[qb] kush ka krijuar na nje njeri mendim per mau re le tma thoj te keq ose te mir ta ket menidimin :smash: [/qb]
vetem nga nicku: plak tullac edhe me gunge..doktor popullor /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S:mos ma mer per ters se ste njof /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo moj yv se mar per ters un. :mad: po me shum u zhgenjeva se te imagjinoja ty me imagjina te sakt :tipsy: cne une gunge moj un jam trup trekenç :tipsy: [/qb]
ene i fejum se harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[QB] Zakonisht , kur me pelqen nje shkrim i ndonje djali, e perfytyroj si tip qe vesh kemishe, ose qe i pelqejne kemishat... :confused: .
Maksimumi i imagjinimit ky eshte , me tej nuk shkoj dot.

Pse ku do me shku me akoma më tej ti. :devil:

bobo

marksist-enverist

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Shpresoj te mos jem une se do zhgenjeheshe :goofy:

Edhe pse ky pershkrimi, hiq floket e kreut dhe vathet, m'gjajn me perfytyrimin tim per ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB]
hahahaha... /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb] Zakonisht , kur me pelqen nje shkrim i ndonje djali, e perfytyroj si tip qe vesh kemishe, ose qe i pelqejne kemishat... :confused: .
Maksimumi i imagjinimit ky eshte , me tej nuk shkoj dot.[/qb]
....edhe me floket si Alberi me grade shkencore ne fizike /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] ]Nazhi largeqofte te cofesh ti...por 1 pike shprese e paskam dmth /pf/images/graemlins/tongue.gif
A questo punto ci manca vetem il numero del telefono per te degju zerin... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
n'ven ere /pf/images/graemlins/tongue.gif ....po do i iki komplet misteri ksaj teme masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] edhe me floket si Alberi me grade shkencore ne fizike /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
... pa 'r' te lutem , pa 'r' !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Penelina nuk ke faj se vallaj cunat me kmishe' i co kollaj ke mami/babi them un' !!!

personazh

Valoris scriptorum

mos me t'çu ke vllai qe te stampo ke kofma makines ereeeee.....pa te tjerat i kemi kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

As qe po lodh veten ne kete pune. Gjithmone me dalin ne kundershtim me imagjinaten mua. Hec e bjeri ne fije!

...nga Dua

Seriozi

Primus registratum

Mua qe te gjitha femrat me duken seksi nga shkrimet e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Ndoshta deri diku nha pikepamja e karakterit, persa i perqet aparences fizike jo.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Ndoshta deri diku nha pikepamja e karakterit, persa i perqet aparences fizike jo. [/qb]
o yV ja une si te dukem ty psh?
se ti me dukesh sexy mua apo gabohem? /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] kush ka krijuar na nje njeri mendim per mau re le tma thoj te keq ose te mir ta ket menidimin :[/qb]
P.S:mos ma mer per ters se ste njof [/qb]
jo moj yv se mar per ters un. :mad: po me shum u zhgenjeva se te imagjinoja ty me imagjina te sakt :tipsy: cne une gunge moj un jam trup trekenç :tipsy: [/qb]
ene i fejum se harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o hot un i fejuar moj kinge? mos hap panik kot se me iken myshterija (sa nuk paske imagjinat moj bij) /pf/images/graemlins/frown.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

kristalda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] perpiqem te krijoj nj imazh te atij qe shkruan por gjithmone me bindjen se jo gjithmone eshte realitet. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une nuk mundohem te krijoj nje imazh per asnjerin,vetem shkruaj po qe se me pelqen muhabeti.
Po fillova te krijoj fantazi vdes deri kur ta shikoj ate person,keshtu qe nuk lodhem fare te imagjinoj per njeriun qe komunikoj. /pf/images/graemlins/smile.gif