Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Midis parase, dashurise, familjes dhe lumturis ju si i vlersoni ne jeten tuaj????
Prap kjo tema ?
Prap kjo tema ?
Per sa kam vizituar une AF, deri tani nuk e kam verejt kunde kyte tip teme, por gjithsesi kush te doje mund ti pergjigjet.Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Prap kjo tema ? [/qb]
Nje korigjim i vockelFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Do te shtoja, qe nga dashuria linde familja, nga familja linde lumturia, nga lumturia dhe gjithe ato sebashku munde te linde dhe paraja. [/qb]
Jam plotesishte dakorde me ate qe thua ti. Parane e futa se ka shume njerez qe e kane si gje te pare te jetes.Fillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb] 4_paran nuk dua ta fus sepse mi prish te gjitha ato te parat,me duhen aq sa mund te ndertoj ato te parat dhe te jetoj kurre me shume,lluksi te ze syte e te nxin zemren. [/qb]
Me ke keq kuptuar e dashur!Fillimisht postuar nga Leila:
[qb]Nje korigjim i vockelFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Do te shtoja, qe nga dashuria linde familja, nga familja linde lumturia, nga lumturia dhe gjithe ato sebashku munde te linde dhe paraja. [/qb]
Nga dashuria mund te linde familja,nga familja mund te lind lumturia ,nga lumturia dhe gjithe ato se bashku smund te linde kurre paraja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]