Re: Midis parase, dashurise, familjes dhe lumturis ju si i vlersoni ne jeten tuaj????

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Midis parase, dashurise, familjes dhe lumturis ju si i vlersoni ne jeten tuaj????

Prap kjo tema ? :confused:

leonora

Primus registratum
Re: Re: Midis parase, dashurise, familjes dhe lumturis ju si i vlersoni ne jeten tuaj????

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Prap kjo tema ? :confused: [/qb]
Per sa kam vizituar une AF, deri tani nuk e kam verejt kunde kyte tip teme, por gjithsesi kush te doje mund ti pergjigjet.

albavina

Primus registratum
Re: Re: Midis parase, dashurise, familjes dhe lumturis ju si i vlersoni ne jeten tuaj????

1)Dashurine.
2)Familjen.
3)Lumturine.
4)Parate.

:thumbsup:

jim_albanian_morrison

Primus registratum

1_familjen pasi i ka brenda te dyja
2_dashurine pasi ka brenda lumturine
3_lumturine pasi eshte dicka qe arrihet lehte

jim_albanian_morrison

Primus registratum

4_paran nuk dua ta fus sepse mi prish te gjitha ato te parat,me duhen aq sa mund te ndertoj ato te parat dhe te jetoj kurre me shume,lluksi te ze syte e te nxin zemren.

TEDI

Valoris scriptorum

Une Dashurine ne Familje dhe LUmturine po ne Familje . PAstaj vjen dhe kusuri ...Vetem Ti me Kte Sure Me kujtove kohe te mira ...

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]

Do te shtoja, qe nga dashuria linde familja, nga familja linde lumturia, nga lumturia dhe gjithe ato sebashku munde te linde dhe paraja. [/qb]
Nje korigjim i vockel
Nga dashuria mund te linde familja,nga familja mund te lind lumturia ,nga lumturia dhe gjithe ato se bashku smund te linde kurre paraja /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb] 4_paran nuk dua ta fus sepse mi prish te gjitha ato te parat,me duhen aq sa mund te ndertoj ato te parat dhe te jetoj kurre me shume,lluksi te ze syte e te nxin zemren. [/qb]
Jam plotesishte dakorde me ate qe thua ti. Parane e futa se ka shume njerez qe e kane si gje te pare te jetes.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]

Do te shtoja, qe nga dashuria linde familja, nga familja linde lumturia, nga lumturia dhe gjithe ato sebashku munde te linde dhe paraja. [/qb]
Nje korigjim i vockel
Nga dashuria mund te linde familja,nga familja mund te lind lumturia ,nga lumturia dhe gjithe ato se bashku smund te linde kurre paraja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me ke keq kuptuar e dashur!
Une e kisha fjalen qe kur i ke 3 te parat e 4-ta eshte brenda. Besoj u shpjegova?!

Guest

I vleresoj nga aftesia per tja hedhur sa te zgjuar jan ja hedh dot apo sja hedh dot njeri

Sweety el

Locus omnem
familjen,dashurine se bashke me te eshte edhe lumturia parate vijen vete keshtu qe me te gjitha keto une jam e lumtur dhe do te doja qe edhe shume si une te jene te lumtur....

Narkomane

Valoris scriptorum
Familjen nrm sepse ajo esht pasuria gjeja me e shtrenjt dhe me e vlefshme qe kam nket jet te tmerrshme...kshuqe pa familjen pa njerezit e tu tperzemert ske qe do lekun apo karrieren

Thamina

Papirus rex
Dashuria e para nese ke dashurin ke dhe lumturin ,qetesin ,ke familjen e ke te gjitha tjerat.