Re: leka zogu meriton te udheheq Shqiperine

GJENERALI

Primus registratum
Re: Re: leka zogu meriton te udheheq Shqiperine

<span style="font-style: italic">citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Leopardii ajo eshte ditelindja e PKSH se une kam lind andej nga 1987 kur shqiperia po merrte rrugen e mutit....persa i perket Demokracise une sdi kur ka qene shqiperia me shume demokrate sesa ne kohen e PPSH...Nuk e kuptoj ca dmth demokraci sipas jush por nje gje duhet te dish:Nuk quhet demokraci ajo kohe kur njerezit hane njeri tjetrin dhe behet lufte per mbijetese.Ku njeriu shihet si mall dhe plaçke tregu... etj etje tj...
--------------------------------------------------------------------------------

Shume e cudicme. 17 vjec ti kaq revolucionar. Nga e ke marre gjithe kete inspirate.</span>

nga vujatja e popullit or vella...edhe nga filmat shqiptare se desh harrova &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

dalmat veneti

Primus registratum

Leopardii ajo eshte ditelindja e PKSH se une kam lind andej nga 1987 kur shqiperia po merrte rrugen e mutit....persa i perket Demokracise une sdi kur ka qene shqiperia me shume demokrate sesa ne kohen e PPSH...Nuk e kuptoj ca dmth demokraci sipas jush por nje gje duhet te dish:Nuk quhet demokraci ajo kohe kur njerezit hane njeri tjetrin dhe behet lufte per mbijetese.Ku njeriu shihet si mall dhe plaçke tregu... etj etje tj...

Shume e cudicme. 17 vjec ti kaq revolucionar. Nga e ke marre gjithe kete inspirate.

nga vujatja e popullit or vella...edhe nga filmat shqiptare se desh harrova
Po mire me, po pse e ke vene dhe location si Komuna e Parisit. Shume alluzione socilaste na paske.

Leopardii

Primus registratum

gjeneral vlersoj moralin tend.
thumbsup.gif

AL PACINO

Forumium praecox

Un jam i menimit,qe me te vertet eshte momenti i duhur, qe leka zogu te marri ne dore politiken shqiptare.pikerisht sic po ndodh ne bullgari,me mbretin simeon,qe sot eshte kryeminister,dhe po udheheq vendin e tij drejt evropes.
Me pak fjale politikanet tane kane falimentu ( <span style="font-weight: bold">SI E DJASTHTA DHE E MAJTA)</span>

<span style="font-weight: bold">PERCHE NON PROVARE</span>

ilirjan

Primus registratum

Lobi CIFUT ne Greqi dhe Itali eshte pengesa me e madhe per ardhjen e MBRETIT ne fron.

Besoj se me ndihmen e Anglise Shqipnia do behet Mbretni.(ashtu sic eshte deshira e shqiptareve)

Ku do e fusni koken ju &quot;cifute&quot; te Shqipnise.
(besoj e dini cpo ndodh ne USA)

qorri26

Primus registratum

skenderbeu 18 vjec ne krye te ushtrise turke shtypi kryengritjen ne azine e vogel ,ahmet zogu 17 vjec i kthyer nga studimet te turqi mblodhi 2000 burra matjane ne thirrjen te shkojme ne tokat ilire ,dhe sbrapsi ushtrine malazeze nga shkodra.
shpresojme qe nipi i ahmet zogut leka i dyte te na behet per shqiperi

val kilmer

Primus registratum

Mund te thuhet qe elektorati i qytetarit privat(mbret e quni ju ate) Leke Zogu eshte i perbere 50% nga ju ketu ne kete faqe virtuale.

As qe mund te mendohet,le me te propozohet,zoteria Leke Zogu si altenative politike e mundshme ne zgjedhjet e ardhshme.(Hidhini syte nga Edi Rama dhe Mjafti)Behet fjale per te njejtin person qe me 1997 tentoi grusht shteti,duke shfaqur natyren e tij antidemokratike,dhe i cili njihet si trafikant armesh.Lejeni Leken te cofi rehat &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; .Mos ja ngrini mendjen,se merr kot ai masnej &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

RAUL

Primus registratum

o te mjeret ne..noj dite do te kerkojm edhe Enverin..
hajde e shko perpara me kete popull si akoma kekojn fundrrinat e shekullit. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

OROSHI

Primus registratum

Degjoni,une lexova disa nga gazetat shqiptare dhe mendimet ishin(normal)nga me te ndryshmet,kishte pro,kishte edhe &quot;kontra&quot;
lol.gif
,tani,si mbret nuk e pranoni,por si force politike nuk mund ta ndaloni ama,le te presim rezultatet e 2005.
wave.gif

OROSHI

Primus registratum

Pastaj mjaft me keto,jo trafikant,jo terrorist.Nifni ju ndonje shqiptar qe nuk eshte ,trafikant,mafioz,kontrabandist,gangster??Nqs njifni atehere nuk eshte shqiptar 100% &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; denbabaden &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Xhaferr

Primus registratum

pse kaq shume budallenj me maske nacionaliste ne kete forum. e si do e perfaqesoj bashkimin e shqiperise etnike klyshi i vrasesit te azem galices, te pleres qe u fut ne shqiperi me 20 000 serb dhe shiti tokat tona per nej fron te felliqur. mos mendoni se do behemi shtete te pasura monarke si suedia, spanja, anglia? po ato jane 1000 vjet monarki, mbreterit kane keshtjella, karroca e karrige floriri, ky morracaku jon s'ka asgje, po do i kerkoj kto gjera. dhe si mendoni se do i marri? me gjakun dhe djersen ton dhe asgje tjeter. mja se lat nam, op na quajni katnart e matit, kriminelet, dhe kontrabandistet lartardhmeri dhe mbreter lot nam lat. imagjinonii ca vizita nderkomtare do bej ky mbret kur eshte person i padeshiruar ne france dhe gjermani, dhe shume vende te tjere. nuk ju mjafton qe njifemi si kriminel dhe hajdut ne shqiptaret ku do ne bot, po do na veni dhe mbret hajdut.