Re: leka zogu meriton te udheheq Shqiperine

deni83

Primus registratum
Re: leka zogu meriton te udheheq Shqiperine

Me ate 2-3% te votave qe merr i vettheni "mbret" Leka Zogu,i cik veshtire te arrije te drejtoje Shqiperine,apo jo?Pastaj sa per punen e gjoja "merites",e vetmja fushe ekonomike ku zoteria me siper ka shfaqur "talent" eshte tregtia e armeve.Mos e harruat qe Leka Zogu tentoi grusht shteti me 1997?Ketij personazhi te afte vetem per llafe me tendenca diktatoriale iu dashka besuar qeverisja e vendit?Kurren e kurres!

anjeza

Primus registratum
Re: Re: leka zogu meriton te udheheq Shqiperine

mbreti muk beri aspak grusht shteti. ai i fitoi zgjedhjet pavarsisht se ne shqiperi edhe sot e kesaj dite vazhdon manipulimi e korrupsioni i votave.TURP!!!!!!!!!!!!!!
ishte forza e opozites qe manovroi kete lajm genjeshter pasi keshtu i leverdiste........ asnje lloj forze politike nuk i intereson hyrje e mbretit ne politiken shqiptare se nuk vazhdojne dot te vjedhin.....
uroj qe shqiperia te behet sa me shpejt MONARKI!!!!

I vjetri

Primus registratum

Jam dakord jo per faktin se eshte &quot;mbreti&quot; i Shqiperise apo per faktin se quhet &quot;Leka Zogu&quot;, po e meriton te udheheqe Shqiperine sepse ka <span style="font-weight: bold">shpallur platforme kombetare ne pikepamjet e tij, duke qene se bashkimi i shqiptareve ne nje shtet kombetar eshte shpetimi yne i vetem perpara zhvillimeve boterore</span>.

Urojme qe nisma e tij dhe krahut nacionalist te mos korruptohet, sepse qe do te luftohet nuk ka diskutim.

deni83

Primus registratum

ne nje teme tjeter te ngjashme eshte shkruajtur qe qytetari privat leka zogu(mbret mund ta quaj edhe une veten,po mu tek &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) nuk ka asnje shans per te perseritur ne shqiperi suksesin e ish-mbretit bullgar qe tani eshte kryeminister.jam plotesisht dakord.

sa per ate historine e '97,ti mi goc e vogel,ksanthia, nuk di se ca po thua.trafikanti i armeve leka zogu(i arrestuar nje here ne afriken e jugut per kete arsye) doli ne mes te tiranes me uniforme ushtarake,me revole ne brez,i rrethuar nga nje tufe me &quot;bageti&quot; nga veriu dhe tentoi te sulmonte institucionet e shtetit.ate dite u vra ene njoni.dhe sipas teje &quot;mbreti&quot; i cizmeve te mia nuk deshi te bente grusht shteti.

nese ti e mohon realitetin,pa sukses,sepse ke shprese te mori plaku jot nai kocke nga &quot;monarkia&quot;,atehere kjo i shpjegon te gjitha.

une jam republikan i bindur,per vete! monarkia eshte nje institucion irracional,qe nuk ka pike kuptimi.

dhe po qe per t'i besuar dikujt ne shqiperi,atehere do te votoja per edi ramen dhe &quot;mjaft&quot;-in.

anjeza

Primus registratum

se pari, &quot;i vjetri&quot; ka kuptuar ate cka dua te them me te vertet....
ndersa ti &quot;deni '83&quot; rritu dhe ca te kuptosh....
se qenke edhe paedukate se une nuk te fola per prinderit e tu....kjo tregon qe s'ke bagazh e kapacitet per te diskutuar ne politike....
nderro materie diskutimi....

deni83

Primus registratum

Une i them gjerat sic i mendoj.Dhe me duket se ne kete rast kam te drejte.Shqiptaret i shtyn vetem interesi te bejne ato qe bejne.Dhe t'i duhet te kesh ndonje interes personal,patjeter, qe e mbron nje politikan improbabel si Leka Zogu.Une s'jom budall,mi goce!

Nese ndihesh e fyer per ate punen e prinderve,atehere te kerkoj falje,po ideja ishte e drejte.

P.S.Nuk mund te me tregosh ti &quot;arrat&quot; ne politike mua apo ne cfaredo drejtimi tjeter qofte.

anjeza

Primus registratum

nuk eshte ky fjalor per te diskutuar ne politike
ti vazhdon te ngulesh kembe ne te drejten tende, nderkohe qe shperdoron gjuhen e paster shqipe me dialektin tend....
une respektoj opinionet e te gjitheve,por jo te atyre qe s'dine te shkruajne e qe jane offensive.
mendohu dy here para se te shkruash ,do ta shikosh qe do piqesh me shume....
me respekt

deni83

Primus registratum

Nuk ju pergjigje pyetjes,megjithate s'ka nevoje se e di qe godita ne shenje,i rashe pikes,e gjeta.

Ndihesh e lenduar,jo per fajin tim,sepse truth hurts,la verita fa male,e verteta eshte e hidhur,po eshte e vertete.Shnet!

P.S.E perseris,nuk mund te me tregosh ti si duhet te flas.Une them ate qe e mendoj,reagimi i te tjereve s'me intereson,nuk heq dore nga liria e fjales dhe mendimit per asgje.

Prodigychild01

Primus registratum

Ky eshte shkrimi, te cilit Ksanthia i referohet kur hap kete temen. Edhe firmen time e di Ksanthia qe i drejtohet direkt asaj.

========================================
Sot lexova ne nje nga gazetat ne internet se Leka Zogut i ka hyp qefi ti kthehet politikes ne Shqiperi. Jo vetem kaq, por ai ka shpallur dhe njep platforme me disa pika, te quajtur &quot;Levizja per Zhvillim Kombetar&quot;. Keto pika nuk po i ve se mund ti gjeni vete tek arkivat e gazetes korrieri.

Une do ti pergjigjem i pari edhe pyetjes qe shtrova. Mendoj qe Leka Zogu eshte nje idiot, madje nga me te medhenjte qe ka pare ndonjehere Shqiperia.

-Shqiperia nuk ka tradita monarkie si shume vende te tjera europiane. Ne patem vetem 20 vjet monarki, dhe sot jane nipat e atyre qe ishin dikur pjestare te rangjeve te larta te monarkise qe perbejne legalitetin. Pra nje 2% mjeran.

-Leka Zogu, jetoi tere jeten e tij ne mergim dhe nuk i ka ndjere vuajtjet e popullit shqiptar gjate periudhes se komunizmit. Shqiperia nuk mund te kete nje lider tjeter pervec dikujt qe ka qene bashkevuajtes gjate kesaj periudhe.

-Leka Zogu, kerkoi te beje grusht shteti, e te perfitoje nga nje periudhe anarkie, duke e thelluar kete anarki. Kujtoi se do te qellonte dy here ne ajer dhe do behej prape mbret. Me ate levizje une humba piken e fundit te rrespektit per kete &quot;gallof&quot; edhe nga paraqitja. Ne vend te sillte paqe e qetesi sic premtoi kur hyri triumfant ne 97, ai e destabilizoi me teper vendin.

-I arrestuar ne Afriken e Jugut per tregti armesh e armembajtje pa leje. Cili eshte obsesioni i ketij njeriu per armet. I ka ikur koha politikes se armeve. Kush do tja fusi ne koke Lekes.

-Perfundimisht Leka eshte nje karte e djegur e politikes shqiptare pa i futur kembet me mire ne te.

S6T6N6

Forumium maestatis

Mendoj qe JO sepse:

* Jam kunder sistemit monarkik duke qene se e konsideroj si sistem antivlerash dhe shume mesjetar.
* Familja Zogu dashur padashur shihet ne dy kendveshtrime nga Shqiptaret ndoshta dhe per faktin e perdhosjes 50 vjecare bere nga komunizmi.
* Leka Zogu eshte shume jashte se perditshmes shqiptare duke qene se koha e tij kaluar ketu me realitetin tone eshte shume e shkurter.

Prodigychild01

Primus registratum

satana,

Ketu nuk behet fjale per monarki fare. Shqiptaret votuan rreth kesaj ceshtje ky 2-3% ishini pro monarkise. Vetem se ky 2% ben zhurme, nuk mund te ndryshoje kjo pune.

Ketu behet fjale ne ka te drejte Leka te merret me politike, dhe pike. Une them jo per arsyet e mesiperme. Mbreterine ai ka per ta pare vetem ne enderr.

qorri26

Primus registratum

aq dem na ka bere ne histografia enveriste per familjen zogu ,sa ky me siper na e quan mesjetare .i bien qe edhe anglija spanja hollanda belgjika etj te jene ne mesjete se edhe ata jetojne ne nje sistem monark.
shqiperia nuk ka rrugdalje tjeter pervecse monarki ,ose perndryshe duroni nanon dhe berishen qe jane pjelle e bolshevizmit qe nuk duan tia dine per kete vend qe po rrenohet ditra dites.

Guest

Deni83,ne qoftese ke nje fare moshe atehere mund te them me plot gojen qe qenke shum i ulet nga niveli mesatar,po qe i ri atehere te falet,po ata &quot;bagetite&quot;qe e mbyten shqiperine ne gjak ne'97?Nga ishin?Te ishe diku afer meje do ta tregoja se kush jane ata&quot;bagetite&quot;nga veriu mer spurdhjak,nuk ka le hala ai legen qe i quan verioret &quot;bageti&quot;,mbas tastiereve je i zoti ti
smash.gif
smash.gif

deni83

Primus registratum

kur thashe &quot;bageti&quot; nuk doja te karakterizoja te gjithe verioret,aq me pak njerez si ti,beterr.e kisha fjalen per hordhine e barabareve mesjetare qe i shkonin mbrapa Leke Zogut dhe qe qelloi te ishin nga veriu.mund te kishin qene edhe nga jugu,per ate pune.

sidoqofte,kerkoj ndjese.I am a thoroughly misunderstood man.puna eshte se kur nuk flet me tjetrin sy me sy,po nepemjet kompjuterit nuk e vret shume mendjen se cfare shkruan,duke rrezikuar te rreshkasesh ne shprehje raciste.

RAUL

Primus registratum

Leka zogu nuk e miriton te udheheq shqiperin.
ai thjesh nuk eshte gjak shqiptari,ato jane nisoj,si i jati si i biri..ky eshte mendimi im.

S6T6N6

Forumium maestatis

Mire pra kur une them Leka Zogu do merret me politike nenkuptoj frymen qe ai do fuse ne politike (monarkine)... pra e barazlargoj me Simeonin ne Bullgari qe po ndjek politiken me te gabuar perballe bullgareve.

Guest

Nuk jam i mendimit qe te denigrojme figuren e Leka I e aq me pak figuren e Ahmet Zogut,dihet se i ati ka qene me i zgjuar se ky Leka,kurse une mendoj gjithmone per Leka II,djale i ri,me te ardhme te madhe,i pa indoktrinuar nga propaganda te ndryshme politike dhe me shkolla te njohura Evropiane,do ju tregoj nje rast,kur figura e mbretit te Belgjikes u degradua ngaqe doli si perkrahes i nazizmit,atehere ky i tha popullit:po mire nuk doni te me keni me si mbretin tuaj,atehere pranoni vellain(apo djalin,nuk e di te sakte)dhe populli e pranoi,keshtu eshte edhe me ne ,nuk e pranojme LekaI,atehere te pranojme te birin.
wave.gif

anjeza

Primus registratum

i pergjigjem &quot;deni 83&quot;
nuk eshte aspak ashtu si mendon; i re pikes,apo e verteta hidheron,(duket sa i ceket je)pasi une s'kam asnje lloj interesi o lidhje me leka zogun,
eshte thjesht opinioni im per politiken ne te mire te shqiperise.
per mua eshte e vetmja menyre(Leka Zugu) qe shqiperia te shkoj drejt permisimit e integrimit,
perndryshe do jete me keq gjendja,sepse te gjithe qeveritaret e ççdo lloj pozite politike e ka mendjen per me vjedh.

Guest

o Deni 83,ti the &quot;bageti&quot;per nje shtrese te caktuar njerezish,por nuk e besoj qe e kishe me te vertete,se po te qe puna per bageti,jemi te gjithe ne pa dallim feje,krahine apo ideje
eusa_angel.gif