qka mendoni për martesat e një gjënije,a ka vlerë njerëzore.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
për mue martesa e një gjënije është shkatrrim i njerëzimit,
kafshët të cilat egzistojn sot,po të kishin mundësi me kuptu këtë gjestë të njeriut,meniher do ta thoshin,ju qenkëni më kafsh se ne...

Hektor12

Locus omnem
Kane jeten e vete edhe ata ... hahahahah po pse ata sduhet te jetojne e kane nis ate muhabet ... perderisa gjithe bota i lejon aspekt ligjor le ti japin zjarr ata me njeri tjetrin ... ne aspektin njerezor human shpifesire ... se di ca problemi psikologjik ka ketu qe duhet te diskutojme ... keto jane ceshtje biologjike dhe personale per sondazhe duhet te kishte nje kapitull me vete ... sia vlen me fol se lodhemi kot ... eshte kriter per ne BE :p

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
more qfar kritere për BE sa shtete janë në BE 3 shtete e kanë këtë ligjë,edhe Kosova e ka aprovu këtë ligj të mutit,ku dalmi na mat meqmit,Kina me popullsi mat madhe në botë nuk e ka këtë ligj,e na po,vitin e kalum edhe Franca e ka aprovu këtë ligjë por i gjith populli francez ka qenë kundër këtij ligji ka pas demostrata,po ky është ligjë qnjerëzor...

Hektor12

Locus omnem
Kina slejon edhe mbi 2 femije shoku, gjithe Ballkani e ka gjithe BE e ka edhe amerika e ka lejuar mos krahaso nje sistem komunist si Kina me te tjere ... Komuniteti LGBT eshte i ligjshem ne tre gjitha vendet e BE , sna pelqen ne sna pelqen po jane dhe do jene skemi ci bejme jeta keto ka me cte ste perball ...

Hektor12

Locus omnem
Po ca te mendoje ai jane fakt .. ligjroje dhe aq ... u be ajo pune edhe shkoi ia vlen sondazhi

dr love

Locus omnem
Ore..une thash ta shkruante shqip...qarte...se ka dhe jugor qe lexojne...
Hajdeeee hajdeee...se paskeni kuptu fare..

Hektor12

Locus omnem
Po mire te marrin perkthyes ata tashi skemi cbejme ... nejse per mua eshte problem qe sia vlen te merremi flas pyetja jo leksiku

Hektor12

Locus omnem
Te pyesim autorin une spermenda gje moral, per mu ska lidhje me vendin ku eshte vene tema fare , se ca problemesh psikologjike trahjton se di, te temat sociale mbase shkonte po ska te beje me psikologjike ose atje ke eros gjithcka atje per sexin etj ...

dr love

Locus omnem
Jo..se po te ishte ashtu..edhe me dy sekset e kundert ndodh i njejti vend..kupton ?
E c'na duhet ne..secili ka jeten e tij..

Hektor12

Locus omnem
hahahah ndodh hahahah po ku te vajti mendja , nejse e drejte pune per ta po edhe qe po flas shume po me perzihet me ket problem ... jo te japim se ca kane ne tru ata ... gjera qe po ndodhin po kalojme ne arbitra ne straight tashi ...

Hektor12

Locus omnem
Po pra straight esht personi qe pelqen femrat ... pastaj stile ka sa te duash se dolem jashte natyre ... na more ne qafe u beme pa edukate .... haha

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
unë pe shoh që këtë temë që e kum hap disa pe marrin si tallje.nuk duhet ta marrim ashtu,pse sepse kjo me kulturen dhe traditen tonë nuk ka lidhje.kshtu ne secili kemë fëmijë,djemë dhe vajza,kjo mund të na ndodhë edhe neve në qfar kohe jemë duke jetuar.psh,fëmija i jemë ose i juaji djali apo vajza jonë të na thotë babi ose mami unë e kum gjetë fatin e jetë,dhe qka ne meniher e pyesim po shmë mire djali imë ose bija ime po kush është ai ose ajo.kur tpërgjigjet djali të thotë unë babi do të jetoj me agronin ose besnikun ku ta di unë thot ajë është bashkëshorti imë,ose vajza të thotë babi unë ekum gjetë shoqen e jetës si bashkëshorte.unë po flas për vetën time i tham mirë shumë shko thirre atë bashkshortin ktu te baba dhe unë ju bajë kurorë,dhe i vras të dytë.kjo është përgjigjja ime,po e juaja?

Hektor12

Locus omnem
Po une sjam kriminel ... me ligj nuk ke te drejte ti heqesh jeten tjetrit qofte edhe femija jot, pak rendesi ama po sarrite tja shpjegosh rrugen natyrale biologjike te shumimit te njeriut qe femije te vegjel ... eshte kollaj me kap armet. tashi e ke si fenomen socal a psikologjik aaa a ku di une... per tallje spo tallet kush se tre jemi ketu qe po shkruajme .,.. per mua ska lidhje kjo teme ketu ... ne ket kapitull ku e ke vu ... per fenomen do apo sdo ti ato edhe ne Kosove edhe ne Shqiperi jane kane edhe nje date qe njfet bejne parade 17 Maj ... pyet ata si ndihen edhe te flasin ... per tu talle spo tallet njeri ... ama edhe ti mos kerko te imponohesh ne gjithcka ... si dime asnjehere te gjitha ... OK shoku