Qe ti je gomar kjo eshte dicka qe duket....

zog

Primus registratum
Re: Qe ti je gomar kjo eshte dicka qe duket....

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tushi</div><div class="ubbcode-body">o zogo ajo ankohet per trunin e tij e jo per veglen

ajo dreq veglet e ka ba me ra ne dashni me te e ti thu me e ndrru me te lepurit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

shume e drejte. eshte shume i çuditshem fakti qe edhe une kam zbuluar kohet e fundit. femren e terheq inteligjenca e mashkullit por parapelqen seksualitetin e tij. femrat ndodhen gjithnje midis ketyre dy zjarreve pa ditur kurre cili ngroh me shume.

dahlia (nje anetare e nderuar e ketij forumit) 'u qa' (ankua, kritikoi, apo shau, pak nga te gjitha keto) me nje shkrim qe shqiptaret jane te gjithe lepuj (te vegjel si ata dmth, nga 1 e 30) ajo t'gjithe shqiptaret qe kishte takuar te tille i kishin dale.

po pse do thoni ju ? ngaqe dahlia shqiptaret i zgjedh nga zgjuarsia (ketu ne forum), e nuk ka si te jete gomar (i bukur si ai i shkrimit poetik te mozes) nje i zgjut. kjo e ka nevrikos (nxehur) aq shume dahlian sa i shan shqiptaret mbare duke u thene : xhuxhat e mutit (duhet thene kjo ndodh ne momentet me te sinqerta te saj).
nuk thote kot proverbi : me mire (me qene) mut se i vogel.

tani me qe u verdallos fjala ketyre brigjeve po u shpjegoj gocave tona me shije fine se ku ti gjejne shqiptaret e bukur e te gjate si gomari apo kuajt.
patjeter zgjedhjen nuk duhet ta bejne neper forume virtuale ku keto dashurohen fillimisht pas mendjes se djalit. megjithese kuptohet sepse ato detyrohen te veprojne keshtu. shqiptaret nuk kane brire qe te mund ti njihnin lehtas ne rruge e tu qepeshin nga pas. prandaj them (e po jap kete mesimin ketu) duhet te shkojne aty ku ka hale publike. hale te tilla jashte ke tek çdo dyqan e restorant, nuk eshte si ne shqiperi qe kishte te tille vetem perballe kinema partizanit.
keshtu pra kush del tu mbyll dyqanin (pjesen me kopsa te pantallonave) prej hales le ti hidhen ne qafe, me katerqindperqind ai eshte shqiptar e ka mundesi te jete i gjate si gomar.

pinkparadise

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif i ziu ti kur te vij ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

çne gjith ket interes per çeshtjen ti i here ???

Hellena

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
eh kshu eshte
beshtyn ne pjaten ku han
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

zog

Primus registratum

po ti kaliente pse nderhyn tu hedh kunja, ngaqe permenda kuajt e te shava kusherinjte. qe thu ti kur kam qene une i vogel shkuhej tek bulevardi (sot deshmoret e kombit) : mos peshtyni pertoke. bile nje shoku im fantazoi ne ate kohe (kur na emociononin filmat e hitchkokut) nje hyrje filmi keshtu : nje njeri me pardesy gri dhe qe i dukeshin vetem kepucet e ndritura nga boja tu ec ne nje rruge te sapo lagur nga shiu. kamera e filmon nga poshte, pra, tek kepucet me pafta qe kerkcasin mbi asfalt.

nje çast nje gellboqe peshtyme bie mbi rruge, ne kete moment dalin titrat e filmit me te bardhe : mos peshtyni mbi toke !

bukur he kaliente ? ke pa ti sot te rinjte qeshin veç si lopa, shpesh pa pike kuptimi. u duket sjellje e zgjuar keshtu.

mire mire, se ti megjithate je goc persmari dhe epshndjellese edhe kur poston pa lidhje. bile kjo te ben keshtu me duket.

Hellena

Primus registratum

ne fakt ke te drejte .. nuk duhej te qesh si lop apo te hungerij si kal , fundja kur cicerin si zog eshte me bukur ...

Fakti qe un po qeshja duhet te te gezoje ne fakt se nuk ishte talles por vihej ne dukje humori/ironia e asaj qe the me lart madje nje si tip aprovimi qe ne i far menyre ke te drejte ne ate rast..

lol

mozaiku

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body">ty te terhoqi nga qe vete quhesh moza, apo ngaqe dhe ti pelqen gomaret ? pastaj them ka lezet burri kur eshte gomar. ajo qe nuk kuptohet eshte se pse moza megjithese e do sipas saj, ankohet.
</div></div>

Tashi edhe me pelqejne icik me thone te drejten. Veshet te bukur i ka, buzet mmmmmmmm..... i hypet kollaj siper ( kali t'thy qafen per kesoj gjonash), e perdor sa here ke per te ngrit plackat etj etj... Problemi eshte nje tjeter. Mire qe shajme gomarin, po vete ca jemi ne te tilla raste?!

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body">[

tani me qe u verdallos fjala ketyre brigjeve po u shpjegoj gocave shqiptaret nuk kane brire qe te mund ti njihnin lehtas ne rruge e tu qepeshin nga pas. prandaj them (e po jap kete mesimin ketu) duhet te shkojne aty ku ka hale publike. hale te tilla jashte ke tek çdo dyqan e restorant, nuk eshte si ne shqiperi qe kishte te tille vetem perballe kinema partizanit.
keshtu pra kush del tu mbyll dyqanin (pjesen me kopsa te pantallonave) prej hales le ti hidhen ne qafe, me katerqindperqind ai eshte shqiptar e ka mundesi te jete i gjate si gomar.</div></div>

ahahahahahahahaahahaha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Gje me te sakte se kjo s'kam lexu ne Af ket vit ahahahahahahahahahahahah

Erison700

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Muelle</div><div class="ubbcode-body">Jam e jotja
me ke,
gjithmone me ke patur,
fryme,
mbeshtetje,
shteg ne rruge pa krye
Por ti s'e kupton,
ngaqe je Gomar,
dhe ky eshte shkaku per te cilin une te dua Tmerresisht... </div></div>

po pyesja veten: po ti car je qe e dashke kaq shum ket "rroten e gomarit"

trebeshina

Primus registratum

Po ecnin ne nje shteg te ngushte mali,
Perpara gomari dhe pas gomarit kali,
fshatari qe ne shtepi shpejt donte te shkonte,
kalin me thuper nga pas e qellonte.
Ej, cben i tha kali,Ta rezoj samarin,
ti para meje cke qe ve gomarin?
Neqoftese ne shtepi do te shkosh pa vonuar,
Veme mua para, dhe pastaj rrihe gomarin sa te duash.

L

labinot

Guest

Jo ore jo...
Kjo lart eshte Moza Ahmeti...
Flet per ata gomeret qe duam ne(ti Harap kaq mire e di qe na duan)...
dhe qe s'kuptojne asgje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; !

Ehehehehe...
kshu eshte... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

gangsterja

Primus registratum
Se ishe aq gomar sot po e merrja vesh per here te pare,mbasi te dhurova gjithshka qe une kisha dhe ty nuk te mjaftonte,ty nuk te interesonin fjalet e zemres,lotet e femres,nje zemer te lenduar,qe s'reshte duke te te kerkuar.Ti filloje me lojerat e tua,nuk pyesje per mua,ti qeshje dhe akoma qesh.Ndersa une thjesht po te them qe djemte te gjithe gomare jane,mos te lodhen se kapitenin e tyre ne burrel e kane.