pyetje per gjurin

aenkeleda

Primus registratum
pyetje per gjurin

pse behet pakesimi i yndyres se gjurit dhe pse ka dhimbje ne gju pas ati pakesimi /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif <font color="white"> <font color="black"> </font> <font class="small">Code:</font><hr /><pre> </pre><hr />

regele

Forumium maestatis
Re: pyetje per gjurin

Mesa kam degjuar pakesimi vjen si mungese e nje ushqimi adekuat (nuk e di cfare tamam) dhe trajtohet si semundje. Ky problem ktheht ne kronik nese nuk kapet ne kohe!

Persa i perket dhimbjeve, eshte si puna e makines! Lere pa vaj dhe e shikon!

House M.D

Primus registratum

Ne cdo pjese artikulacioni te trupit te njeriut ka ate &quot;yndyren&quot;,pra kjo sndodh vetem tek gjuri.pak rendesi ka kjo.Pakesimi vjen per arsye te ndryshme qe sja vlen ti shpjegoj pasi jane mekanizma fizipatologjik.Dhimbja shkaktohet pasi ky leng sherben si lubrifikant ne lidhjet e kockave.Ne mungese te ketij kockat do ferkohen me njera-tjetren.

Al-Punk

Still here

House MD,
Ok per shkakun, por cfare duhet bere per te mos pasur dhimbje gjuri?

House M.D

Primus registratum

sa me shume levizje aktivitet sportiv dhe mundohuni mos &quot;kercisni&quot; gishtat apo kto pjese artikulative si gjuri kaviljet kycet.

lina21

Primus registratum

Mami im vuan nga dhimbja e gjunjeve. Mjeku i ka thene se ka tharje te lengjeve ne gju.
Ajo pi cdo mengjes leng nga kembet e vicit.

Pra si perfundim e ka ndihmuar se ka qene shume keq edhe tani pi si ilac te nevojshe. Zini kembe vici edhe pijeni te fresket cdo mengjes.

Shpresoj ne nje fare menyre te kem ndihmuar. Pac fat!

Kondrapedali

Kondrapedali

Sigurisht House, nevojitet dhe një dietë e veçantë për të rritur lëngun sinuvial (më duket se kështu quhet).