pyetje per femrat

keany

Primus registratum
pyetje per femrat

Mund te di sepse ka ndodhur kushedi se sa here.
1-Ne nje tavoline nje djale dhe nje femer
2-ne nje tavoline tjeter vetem nje djale
mundesite me te shumta jane qe djali qe eshte i shoqeruar te jete me ne qender te vemendjes nga femrat qe jane rrotull se sa ai qe eshte vetem ose me shoke. pra pse femrat kane manine te (gjuajne )nje djale te shoqeruar ose pse i duket me interesant ?

Anana

Primus registratum
Re: pyetje per femrat

Nuk eshte e vertete fare.

E kam degjuar edhe here te tjera kete dhe s'jam hic dakort.

Djali shikohet per virtytet qe ka, psh. fizikun etj etj, pavaresisht se me ke eshte.

Ose kur eshte ndonji cun bukurosh, mendojne femrat, car dreqin ben ai me ate e une ngela pa gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

keany

Primus registratum

Dakort ky eshte mendimi yt .por theksoj ne pergjithesi ndodh ky fenomen dhe eshte i sigurte qe ndodh.dhe une doja te dija nje pse nga dikush qe e pranon nje gje te tille qe e terheqin pak me shume djemte qe jane te shoqeruar.

TeanD

Primus registratum

keany, kjo gje te ndodh vetem ty apo dhe shokeve te tu..?
une jam e mendimit se cdo gje e bukur, e kendshme , sexy, etj meriton te shihet nga te gjithe dhe kudo qofte :tipsy:

Kont_Vrana

Primus registratum

Se ai qe ka femer, domethene se eshte i pashem, kurse ai qe eshte vetem do jete ndonje mbeturine spermatozoike pa vlere romance, per te cilen nuk mund ti vesh faj femres qe refuzon ti kushtoje interes.

Rambla

Primus registratum

kjo e fundit eshte pergjigje gjithe esence /pf/images/graemlins/laugh.gif

:sleep:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kont_Vrana:
[qb] Se ai qe ka femer, domethene se eshte i pashem, kurse ai qe eshte vetem do jete ndonje mbeturine spermatozoike pa vlere romance, per te cilen nuk mund ti vesh faj femres qe refuzon ti kushtoje interes. [/qb]
Gabim gabim gabim.

Ai qe eshte vetem eshte me terheqes se eshte i pavarur. S'kam pare looser qe s'ka te dashur.

doktoresha

Primus registratum

pula e tjetrit eshte me e majme...thuhet...lol
megjithate une spara i shoh djemte e shoqeruar..
1- nuk ja vlen te fillosh konkurencat
2- nuk do me pelqente te ma benin mua

SweetAngel

Primus registratum

Mos ndoshta ngaqe.

I pa shoqeruar, mund te kesh vemendjen e tij ne cdo kohe ( thashe MUND ), i shoqeruar eshte shume me e veshtire. Per disa femra kjo eshte nje lloje sfide. Ose duan ate qe kane te tjeret, ndoshta mendojne se ka dicka te mire. Eshte e veshtire te dishe se si punon mendja e femrave.

Nuk ndodh e njenjta gje me meshkujt??