pyetje imagjinare.....

Megg

Carpe Diem
Ne cilin planet do te donit te jetonit pas permbysjes se botes (qe thone se do te ndodhe ne vitin 2012)?????

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
e kisha fjalen per filmin...nese e ke idene qe nje film i tille egziston...po nese do ti...jam nje specie e veçante...preferoj majmunet me shume se disa lloje robsh :D

Megg

Carpe Diem
e kisha fjalen per filmin...nese e ke idene qe nje film i tille egziston...po nese do ti...jam nje specie e veçante...preferoj majmunet me shume se disa lloje robsh :D

Epo kushdo qe do ta lexonte pergjigjen tuaj do ta konceptonte ashtu,,,
pastaj nuk eshte puna nese dua une,,,,ashtu u shprehe ti....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
une ju pergjigja pyetjes tende te pare dhe kur u pergjigja mendja me shkoi tek ky film, meqe pyetja jote ishte "ne çfare planeti duam te jetojme pas dy vjetesh"
mesa di une s'ka asnje planet te populluar... dhe per dy vjet edhe nese gjendet ndonje...s'do na dale koha...keshtu, e meqe e kam pare filmin me qindra here them se do isha mire ne planetin e majmuneve..;te pakten me mire se sa ne nje planet te panjohur;)

Megg

Carpe Diem
une ju pergjigja pyetjes tende te pare dhe kur u pergjigja mendja me shkoi tek ky film, meqe pyetja jote ishte "ne çfare planeti duam te jetojme pas dy vjetesh"
mesa di une s'ka asnje planet te populluar... dhe per dy vjet edhe nese gjendet ndonje...s'do na dale koha...keshtu, e meqe e kam pare filmin me qindra here them se do isha mire ne planetin e majmuneve..;te pakten me mire se sa ne nje planet te panjohur;)

ok,,ok,,;)

gurax

Pan ignoramus
Une do rri ketu ne Toke. Dua te mbytem dhe une ne 2012. Do mbaj dhe ca majmune per shoqeri, meqe jane kusherinjte me te afert qe kemi. Do i kaloj ditet duke ju mesuar 'e ka kush e ka', shah, tresh dhe nendsh.

Ata qe do largohen kane tashme vetem nje vit kohe. Nxitoni te na lironi planetin ne qe duam te mbytemi qe te vdesim te qete.

Kondrapedali

Kondrapedali
Un jom majmun :cool:. Planetin tim e kom una ne shpin do e zej ke moja e Observatoire de Québec se ka pamje t'llahtarshme ... ne osht aq nolt sa mos t'përmytet:p.

Të t'pres aty un ty Dali?????

Puth puth un ty ...

P.S. Na kan mor m'qaf me kto ikonat. Na than nga buzët ....

Megg

Carpe Diem
Uuuaaa na kane pushtuar majmunet ne forum,,,,
por rendesi ka qe e pranoni dhe kete e vleresoj!!!:)

gurax

Pan ignoramus
Dahlia, thuj ca te dush po ja, ti, Kondra dhe une jemi 3 po vetem e ka kush e ka lujm' kaq sa jemi Treshi eshte ajo loja vjeter me, qe i thon' edhe "yç" ne gjuhen popullore. :D

MegiB ke nai hall e?
funny_monkey-5263.jpg

:D

Megg

Carpe Diem
Hall un ???C'ne???
Kjo fotoja je ti apo ndonje prej shokeve te tu???(se mos te fyhesh ,,,po vete e the se je majmun==;))....
Meqe ra fjala,,, komplimente per kete foton,,,goxha boudy biulding...

kokona

Forumium praecox
persa i perket temes, do te thoja se nuk mund te shprehemi se ne cplanet do te na pelqente te jetonim pasi, ne nuk i njohim ato mjaftueshem, per me teper asnje nga planetet te njohur nga ne nuk jane te banueshem.dhe qe te jemi realiste mundesite per te bere nje zgjedhej te tille jane zero me xhufke dhe pa xhufke njeheresh. por nese e zhvillojme pak imagjinaten atehere do te thoja qe nese ndodh permbytja e botes, do te doja te kisha mundeiste te beja nje udhetim ne pafundesi te universit ne nje anije kozmike teresisht personale.ndoshta te ndeshesha me disa te verteta te formimit ekzistences apo edhe mosekzistences,por eh te zbresim pak me kembe ne toke dhe te behemi teresisht tokesore.