Psikologji avatareske

D-J

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

Fillimisht postuar nga Prodigy*:
[qb] ma psikollogjikosni edhe penguinin tem... [/qb]
Prodigy pinguni ka te beje dicka me "Te ecurit ne Kembe" ndryshe nga zvarritja. Por nqse do keshille profesionale me mire te ta thone grate e forumit sepse une nuk njoh as postimet tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

dicku, andej ka teologjia t'kam sqaru iher per ket muhabet e nuk kam marr pergjigje, e ne ket rast (tu mos marre ne shenim avatarin tand qe mungon per arsye kompleksi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kompleksi anon ka ti. :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

--------------------
:tipsy:

D-J

Forumium maestatis

Avatari im i bardhe as a true reflection of its Nick (kam zotin deshmitar per kete dhe nje webcam /pf/images/graemlins/laugh.gif )may only provoke simple, ordinary unimaginative, unsophisticated minds that cannot see more than the its literally or prosaic(as opposed to poetic) meaning. But I'm afraid its not designed for them... let them measure though

Pse nuk mbaj avatar thua ti?

e kam shpjeguar shume here dhe ne varesi te personave kam dhene pergjigje te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

sepse une ne fakt kam avatar

ndiq keshillen dhe kalojeni ne privat kete muhabet

ps. qe te kujtojme dhe njehere aniversarin e nates tone po te shkruaj ne privat per ate qe me the tek teologjia se do dolim fare nga tema ketu dhe shohim mbase e Zbulojme me shume njeri tjetrin /pf/images/graemlins/wink.gif

Blessing :kiss:

bebi

Primus registratum

avatari yt la douce trasmeton perkdhelje e feminilitet.
nuk po shkruj ma gjate... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

ps: Triny, postimi im i masiperm, qe permbate 2 citime, (dhe qe i ke fshire) ishin komplet brenda teme. Nuk besoja se nese diku s'do ta kishte kuptu (apo pretendon se nuk e ka kuptu)nuk kishit me e kuptu edhe ju te tjeret.
Une me dy citimet timin e te dikut, nenvizova me nota humori qe diku nuk ishte konstant, dhe se une kisha shkruar dicka tjeter e ai kishte shkruar dicka tjeter. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ndersa postimi tjeter qe flet per Jezusin me siper, ai po qe eshte jashte teme, por e ndjeva te nevojshme ta replikoja sepse disa njerez kur i vrasin kepucet, blejne corapet me te medhaja.
Kerkoj me teper korrektsi ne editime, nuk me pelqen qe mesazhi qe nuk duhet fshi fshihet, e ai qe eshte jashte teme nuk fshihet. /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

ti nuk e di as vete se ku po shkon...je ne kerkim te vazhdueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Guest

Jo mi e di...ne tr javen qe vjen /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

mire atehere, po ecen tek nje trotuar qe s'paska t'marume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

iii me beni i cike hartim mi mo ne ju...po ja bo si helena ne ti...i llaf ne boll e ke thote :smash:

ladouce2005

Primus registratum

po una s'jam psikologe mi :rolleyes:
mire hajde se po te genjej pak /pf/images/graemlins/laugh.gif
ngjyra jeshile dmth qe ti shpreson ne dicka...
je gjithmone ne levizje dhe kjo tregon qe te pelqejne ndryshimet...
je gjithmone duke ecur, dmth kerkon te arrish diku, dhe do ndalosh vetem kur t'ja kesh arritur qellimit...
ecen pak me shpejt nga c'duhet, dmth qe te qellon te nxitohesh ne vendimet qe merr...
e ke koken pak te ulur, dmth qe je shumicen e kohes ne mendime...
you carry no baggages...guys love this :devil:
/pf/images/graemlins/laugh.gif do me per belulin? :kiss: